יחס נכון לקונים בחנויות הנשק!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
יחס נכון לקונים בחנויות הנשק!
כחובב נשק וסכינים מושבע.אני מסתובב הרבה בחנויות נשק בכל רחבי הארץ.יש כבר חנויות ששם מכירים אותי היטב . ויש כאלה שעוד לא התרגלו. אבל ההבדל המשמעותי בין חנות לחנות הינו היחס של המוכרים לקונים. ובעיקר לתמימים והחדשים שבינם (בין הקונים).ואמירת האמת אפילו לתמימים שבין הקונים ולמתלהבים שבינהם.ותוך כדי שוטטות שלי בחנויות אני מגלה כל פעם עולם אחר ודברים חדשים.באחת החנויות בצפון הארץ ראיתי איך מנסים למכור לחייל תמים ומתלהב. אקדח מסוג c.z דגם ישן משנות החמישים בקוטר 7.65 במילים יפות ואדיבות מתקתקה
במחיר של 1000 ש'ח . אגב אקדח לא רע לזמנו. וגם היום יש אנשים מבינים שמחזיקים בו בעיקר אספנים. וכ'ד. כמובן שניצלתי לרגע את יציאתו של המוכר והערתי לחייל על כך. ואמרתי לו שאל את המוכר בכמה יקח ממך אקדח זה לכשתרצה להחליפו לחדש. ואז תקבל מושג מה אתה קונה. הבחור קיבל רגליים קרות ונטש את העסקה.בחנות אחרת בצפון חנות גדולה מאוד ומוכרת
בכל העולם ראיתי יחס אדיב ונכון. סבלנות אפילו לנודניקים מהסוג שלי. ולמרות שלפעמים המוכרים הצעירים יודעים במאה אחוזים שאין מדובר בקונה אלא סתם חובב או מתלהב לרגע אין הם מאבדים את סבלנותם.ועונים באדיבות ומפגינים ידע עצום.ושפע נכונות.לעומת זאת בכמה חנויות בעיקר במרכז הארץ.היחס מתנכר ומתנשא.ולפעמים עד כדי טפשות לשמה. ובולטים בעיקר אותם מוכרים שבגלל הידע הרב שלהם בנושא אקדחים ובליסטיקה מקשקשים ומנסים למכור לקונה חדש מתלהב ופוטנציאלי תוך התנשאות לממדי אסטרונאוטים. אקדחים חדשים ויקרים. טובים ונהדרים. אבל לא רק שאינם עונים לצרכיו של הקונה.אלא אפילו אים מתאימים למימדיו.(יד גדולה או קטנה וכ'ד) בגלל צנעת הפרט. וחוק לשון הרע אינני רושם כותב את שמות החנויות וזה חבל. אבל אני ממשיך לבקר בחנויות , והפעם החלטתי לפחות לטובות שביניהן אחמיא
בגלוי כאן מעל דפי הפורום הזה. לגרועות יתן ההוא שם למעלה את עונשן.(אם הוא ישנו שם)
ואני מצפוני יהיה נקי.
במחיר של 1000 ש'ח . אגב אקדח לא רע לזמנו. וגם היום יש אנשים מבינים שמחזיקים בו בעיקר אספנים. וכ'ד. כמובן שניצלתי לרגע את יציאתו של המוכר והערתי לחייל על כך. ואמרתי לו שאל את המוכר בכמה יקח ממך אקדח זה לכשתרצה להחליפו לחדש. ואז תקבל מושג מה אתה קונה. הבחור קיבל רגליים קרות ונטש את העסקה.בחנות אחרת בצפון חנות גדולה מאוד ומוכרת
בכל העולם ראיתי יחס אדיב ונכון. סבלנות אפילו לנודניקים מהסוג שלי. ולמרות שלפעמים המוכרים הצעירים יודעים במאה אחוזים שאין מדובר בקונה אלא סתם חובב או מתלהב לרגע אין הם מאבדים את סבלנותם.ועונים באדיבות ומפגינים ידע עצום.ושפע נכונות.לעומת זאת בכמה חנויות בעיקר במרכז הארץ.היחס מתנכר ומתנשא.ולפעמים עד כדי טפשות לשמה. ובולטים בעיקר אותם מוכרים שבגלל הידע הרב שלהם בנושא אקדחים ובליסטיקה מקשקשים ומנסים למכור לקונה חדש מתלהב ופוטנציאלי תוך התנשאות לממדי אסטרונאוטים. אקדחים חדשים ויקרים. טובים ונהדרים. אבל לא רק שאינם עונים לצרכיו של הקונה.אלא אפילו אים מתאימים למימדיו.(יד גדולה או קטנה וכ'ד) בגלל צנעת הפרט. וחוק לשון הרע אינני רושם כותב את שמות החנויות וזה חבל. אבל אני ממשיך לבקר בחנויות , והפעם החלטתי לפחות לטובות שביניהן אחמיא
בגלוי כאן מעל דפי הפורום הזה. לגרועות יתן ההוא שם למעלה את עונשן.(אם הוא ישנו שם)
ואני מצפוני יהיה נקי.
"מוזה" זה דבר חשוב.כשאתה כותב שירים.אבל אי אפשר לקנות עם זה אוכל במכולת!
- סליקאי כסף

גידי ,
כל הכבוד, רק אל תשכח שדעתך - שלך היא ורק שלך , ומבטך - אחד הוא (היינו למקרה ספציפי)
לשבח זה טוב ורצוי , לדעתי יש מקום גם להעלות לדיון את מה שבעינך לא תקין ואולי דרך זה נוכל להתקדם עוד קצת לקראת "חברה מנומסת"
שחר ינסוביץ
כל הכבוד, רק אל תשכח שדעתך - שלך היא ורק שלך , ומבטך - אחד הוא (היינו למקרה ספציפי)
לשבח זה טוב ורצוי , לדעתי יש מקום גם להעלות לדיון את מה שבעינך לא תקין ואולי דרך זה נוכל להתקדם עוד קצת לקראת "חברה מנומסת"
שחר ינסוביץ
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
יש לי רעיון, אולי כדאי לפרסם את שמן של החנויות שכן נותנות שירות טוב לקונים ?
בצורה הזאת יהיה ניתן לתגמל את החנויות הטובות ולעודד את שאר החנויות ללכת בדרך זו של שרות טוב ללקוח.
מה אתם אומרים ?
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
- סליקאי ארד

מנסיוני האישי!!!!!!!!!!
עדיף לדבר ולכתוב על הטובות. ואז הרעות ינסו להשתפר על מנת להופיע בפורופ ולזאת אני מתכוון ומתכונן
- סליקאי כסף

hi power ואמיר
התנהגות רעה של חנות יכולה להיות גם מקרה חד פעמי ומול לקוח יחיד.
חבל לפגוע בחנות מסויימת בגלל מקרה כזה.
לפי דעתי , מספיק שנפרסם את הרשימה של החנויות הטובות, דבר זה יגרום לאנשים כאן לבחור בהן בלבד ובנוסף יהווה תמריץ לחנויות הרעות להשתפר.
מה אתם אומרים

התנהגות רעה של חנות יכולה להיות גם מקרה חד פעמי ומול לקוח יחיד.
חבל לפגוע בחנות מסויימת בגלל מקרה כזה.
לפי דעתי , מספיק שנפרסם את הרשימה של החנויות הטובות, דבר זה יגרום לאנשים כאן לבחור בהן בלבד ובנוסף יהווה תמריץ לחנויות הרעות להשתפר.
מה אתם אומרים
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
אבי ידידי
ראשית אתה צודק במאת האחוזים כך צריך להיות אני במהלך חיי הקצרים הבנתי שעד שאני לא שומע את הצד השני אני לא אוהב להגיב וקל מאוד לפגוע בפרנסתם של האחרים מבלי יכולת לתת להם את זכות התגובה .
אני אישית מכיר כמה חובבי נשק "נודניקים" שיושבים בשיא הלחץ על המוכר בחנות ומבלבלים לו את המוח מבלי להיות אמפטיים לעסק המנסה לשרוד בימים טרופים אלה כל מה שיש להם על הראש התחביב שלהם אז רבותי המלומדים אם אין לכם כל כוונה לרכוש ורק לבלבל למוכרים את המוח שיקדישו לך מזמנם יפסידו כסף בכך שאיבדו קונה פוטנציאלי ועוד יש לכם את החוצפה להיות נעלבים במקום להיות אמפטים לפעמים כדי לזרוק טרחן אחד וכך יהיה זמן לתת שרות אדיב
לכמה קונים רציניים את הטרחן כדי לשלוח למתחרים שיבלבל להם את המוח שעות ויגזול מזמנם
והכי חשוב שיתיש אותם
אדם רציני שמכבד את תחביבו ואת הבריות מתקשר מנסה למצוא את השעות המתות שבהם יש
לצוות זמן ואני מבטיח לכם שבנועם אפשר יהיה לדבר ולקבל עצות טובות חינם אין כסף ואף אחד לא יזעיף פנים (להפך מעורכי דין ורופאים שעל כל שאלה יקחו 400 שח' אבל בטח עליהם לא יכעסו כי הרי תחביבינו לא מחלות)
הגיע הזמן שגם נבדוק את עצמנו ואני מכליל עצמי במצב גם אני נודניק לפעמים
OLD FOX
ראשית אתה צודק במאת האחוזים כך צריך להיות אני במהלך חיי הקצרים הבנתי שעד שאני לא שומע את הצד השני אני לא אוהב להגיב וקל מאוד לפגוע בפרנסתם של האחרים מבלי יכולת לתת להם את זכות התגובה .
אני אישית מכיר כמה חובבי נשק "נודניקים" שיושבים בשיא הלחץ על המוכר בחנות ומבלבלים לו את המוח מבלי להיות אמפטיים לעסק המנסה לשרוד בימים טרופים אלה כל מה שיש להם על הראש התחביב שלהם אז רבותי המלומדים אם אין לכם כל כוונה לרכוש ורק לבלבל למוכרים את המוח שיקדישו לך מזמנם יפסידו כסף בכך שאיבדו קונה פוטנציאלי ועוד יש לכם את החוצפה להיות נעלבים במקום להיות אמפטים לפעמים כדי לזרוק טרחן אחד וכך יהיה זמן לתת שרות אדיב
לכמה קונים רציניים את הטרחן כדי לשלוח למתחרים שיבלבל להם את המוח שעות ויגזול מזמנם
והכי חשוב שיתיש אותם
אדם רציני שמכבד את תחביבו ואת הבריות מתקשר מנסה למצוא את השעות המתות שבהם יש
לצוות זמן ואני מבטיח לכם שבנועם אפשר יהיה לדבר ולקבל עצות טובות חינם אין כסף ואף אחד לא יזעיף פנים (להפך מעורכי דין ורופאים שעל כל שאלה יקחו 400 שח' אבל בטח עליהם לא יכעסו כי הרי תחביבינו לא מחלות)
הגיע הזמן שגם נבדוק את עצמנו ואני מכליל עצמי במצב גם אני נודניק לפעמים
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
לחנן המחונן!
אתה ממש צודק. ואני לפחות אכתוב רק על הטובות בינהן על הרעות אין צורך. הן תשתפרנה!
- סליקאי כסף

13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד