פקידוךת רישוי הנשק במשרדי הפנים לאזוריהם.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
פקידוךת רישוי הנשק במשרדי הפנים לאזוריהם.
מי אינו מכיר את פקידות רישוי הנשק במשרד הפנים לאזוריהם. יש קשוחות ומשחקות אותה בעלות הבית בכל בקשה ובקשה. ועוונטה זו דרכן. יש את המסודרות ומקפידות על כל פרט ופרט. ויש את האדיבות והסבלניות שמה שרק עוד חסר אצלן במשרד זו ספת הפסיכולוג המוודה.
אני מאז ימי בחרותי זוכר את פקידת רישוי הנשק במשרד הפנים בעכו. מתי מנה שמה.אני זוכר אותה עוד מחליפה את קודמה בתפקיד. ומאז היא שולטת בסיפון.
יש כאלה שאומרים שהיא קשה ומתאכזרת יש כאלה שאומרים שהיא סתם מתנכלת . אבל אני שמכירה היטב רוצה לאמר לכל המלעיזים:אני שמוצאי הוא יקה מגרמניה.מעריץ את האשה הזו.הסדר והמופת אצלה במשרד.זה דגל בדרכה. זו דרך חיים שלה , ולמרות שפה ושם נדמה למי שהוא שהיא כועסת או מתאכזרת אין זה נכון.היא פשוט שומרת על חוקיות הנושא בכל מאודה. וכיוון שסדר וחוקיות הם לחם חוקה נדמה לפעמים בגלל הקפדתה שהיא כזו . אבל מתי היא נשמה טובה. דעו לכם, היא אשה אמיתית בכל רמ'ח אבריה.היא שונאת שקרנים. ונוכלים ומתחזים. ואומרת להם את דעתה בפניהם ללא מורא ופחד.היא אמיצה עד עמקי נשמתה.ומי כמוה שעברה הרבה בחייה. יודעת לזהות אנשים לתכונותיהם החיוביות או השליליות.ואז אם יש צורך לאמר בפרצוף היא עושה זאת דוגרי.כי כזו היא.וטוב שכזו היא.כי במשרד שכזה אין מקום לטעויות ומתי לעולם אינה טועה.היא ייקית באופיה ועל כך אני מעריצה. עד הסוף. אני קורא לכל המשתמשים בפורום להשתתף ולכתוב בנושא. למען כולם.
אני מאז ימי בחרותי זוכר את פקידת רישוי הנשק במשרד הפנים בעכו. מתי מנה שמה.אני זוכר אותה עוד מחליפה את קודמה בתפקיד. ומאז היא שולטת בסיפון.
יש כאלה שאומרים שהיא קשה ומתאכזרת יש כאלה שאומרים שהיא סתם מתנכלת . אבל אני שמכירה היטב רוצה לאמר לכל המלעיזים:אני שמוצאי הוא יקה מגרמניה.מעריץ את האשה הזו.הסדר והמופת אצלה במשרד.זה דגל בדרכה. זו דרך חיים שלה , ולמרות שפה ושם נדמה למי שהוא שהיא כועסת או מתאכזרת אין זה נכון.היא פשוט שומרת על חוקיות הנושא בכל מאודה. וכיוון שסדר וחוקיות הם לחם חוקה נדמה לפעמים בגלל הקפדתה שהיא כזו . אבל מתי היא נשמה טובה. דעו לכם, היא אשה אמיתית בכל רמ'ח אבריה.היא שונאת שקרנים. ונוכלים ומתחזים. ואומרת להם את דעתה בפניהם ללא מורא ופחד.היא אמיצה עד עמקי נשמתה.ומי כמוה שעברה הרבה בחייה. יודעת לזהות אנשים לתכונותיהם החיוביות או השליליות.ואז אם יש צורך לאמר בפרצוף היא עושה זאת דוגרי.כי כזו היא.וטוב שכזו היא.כי במשרד שכזה אין מקום לטעויות ומתי לעולם אינה טועה.היא ייקית באופיה ועל כך אני מעריצה. עד הסוף. אני קורא לכל המשתמשים בפורום להשתתף ולכתוב בנושא. למען כולם.
"מוזה" זה דבר חשוב.כשאתה כותב שירים.אבל אי אפשר לקנות עם זה אוכל במכולת!
- סליקאי כסף

קרבה ביני ובין גדעון רייכר??
אולי? מי יודע? אני בכל אופן לא יודע על קרבה כזו!
- סליקאי כסף

לצעדן כל מילה שלך נופת צופים!
בעקבות מקרה לא נעים שקרה לי כשעוד שרתתי במשטרת ישראל לפני פרישתי.יצא לי להיות עם אותה פקידה בכפר סבא בקשר טלפוני. ואני רוצה לאמר לך. אני עוד לא פגשתי יחס כזה טוב והתחשבות.עד כדי עזרה בכל פרט ופרט.ועוד התברר בעקבות מה שהיא הצליחה לברר ולסדר לי,
משרד הפנים ירד מעל גבי(רצו לקנוס אותי , וגם לפתוח לי תיק).כשלמעשה השגיאה הייתה של משרד הפנים בגלל תקלה טכנית במחשב. ורק בעזרתה נתגלה הדבר והוסדר.כל מילה שלך נופת צופים. וחקוקה בסלע לגביה.
משרד הפנים ירד מעל גבי(רצו לקנוס אותי , וגם לפתוח לי תיק).כשלמעשה השגיאה הייתה של משרד הפנים בגלל תקלה טכנית במחשב. ורק בעזרתה נתגלה הדבר והוסדר.כל מילה שלך נופת צופים. וחקוקה בסלע לגביה.
- סליקאי כסף

האם מישהו מכיר את הפקידה המבוגרת מנתניה? מכשפה רצינית. מדברת צורה מזלזלת ועצבנית. כולם פוחדים ממנה. אני מכיר אותה מעל 25 שנה. כל פעם בהחלפתי נשק יש לי את ה-"תענוג" לפגוש אותה שוב. בפעם אחרונה קניתי - GLOCK-19C + התוספות ואני מתכון להישאר איתו הרבההההה זמן. (אני כמעת בן 50 והאקדח ממש תפר אלי) או אולי היה תצא לפנסיה לפני. 
אלכס שץ היקר
ברוך בואך לפורום שלנו
כפי שודאי שמת לב, אין זה ממנהגנו להשמיץ ולקלס את פקידי הרישוי של משרד הפנים, או, בעצם כל אחד אחר, במיוחד אם אותו אדם אינו יכול להשיב להגנתו.
חבל שבהודעתך הראשונה בחרת לעשות בדיוק את זה.
מקווה שבעתיד תנהג ברוח הפורום.
ברוך בואך לפורום שלנו
כפי שודאי שמת לב, אין זה ממנהגנו להשמיץ ולקלס את פקידי הרישוי של משרד הפנים, או, בעצם כל אחד אחר, במיוחד אם אותו אדם אינו יכול להשיב להגנתו.
חבל שבהודעתך הראשונה בחרת לעשות בדיוק את זה.
מקווה שבעתיד תנהג ברוח הפורום.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
משרד הפנים כפר סבא
אין מילים!!! לתאר את השרות,היחס,והאדיבות
במשרדה של לאה בן נון משרד הפנים כפר סבא,
וכמובן את שירותה של הילה.
דוגמה למשרד ממשלתי אשר נותן שרות ברמה אחרת.
גיא אשכנזי- כפר סבא.

במשרדה של לאה בן נון משרד הפנים כפר סבא,
וכמובן את שירותה של הילה.
דוגמה למשרד ממשלתי אשר נותן שרות ברמה אחרת.
גיא אשכנזי- כפר סבא.
להשמיץ בעיברית פירושו לרשום דברים שאינם נכונים.
לקלס פירושו לשבח.. ובמקורות ניכתב: להלל לקלס לשבח לעלה וגו'.
ומה שברוב ההודעות נאמר אלו ברובם דיברי קילוס למי שאכן מגיע.
יחד עם זאת איני חושב שזו טעות לרשום דברים בגנות, כל עוד יש בכך אמת. כך לגבי פקידי רישוי למינהם וכך לגבי סוחרים ומטווחים. וכבר היו דברים מעולם. י.
WALK IN PEACE
yuval5 כתב:
להשמיץ בעיברית פירושו לרשום דברים שאינם נכונים.
לקלס פירושו לשבח.. ובמקורות ניכתב: להלל לקלס לשבח לעלה וגו'.
ומה שברוב ההודעות נאמר אלו ברובם דיברי קילוס למי שאכן מגיע.
יחד עם זאת איני חושב שזו טעות לרשום דברים בגנות, כל עוד יש בכך אמת. כך לגבי פקידי רישוי למינהם וכך לגבי סוחרים ומטווחים. וכבר היו דברים מעולם. י.
ובכן, יובל, לאחר ביקור חטוף באקדמיה ללשון עברית והתיעצות עם אבשלום קור בכבודו ובעצמו הריני להשיב לך כי:
השמצה = 1. "מתן דופי, השמעת דברי זילזול וגנאי" 2. "ערעור סמכותו או כבודו של מישהו, דיסקרדיטציה." (מילון אבן שושן עמוד 169).
כפי שאתה ודאי שם לב, אין כאן התייחסות לנכונות או לאי נכונות הדברים.
הפעל "קלס" הוא בעל משמעויות סותרות. פעם משמש "שבח, תהילה" ופעם משמש "לעג, חרפה" (מילון אבן שושן עמוד 633).
צר לי שבחרת להתבטא לפני שבדקת את הדברים, וכולי תקווה שאין זה המצב עם שאר הודעותך בפורום.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אפרופו שירות מעולה במשרדים מסוימים, וצרכנות טובה...
1. האים טיפול בנושא רישוי חייב להתבצע במשרד עיר המגורים (ע"פ תעודת הזהות) או שניתן לטפל ברישיון בכל משרד רישוי שהוא?
2. האים כל משרדי הרישוי בעיצומי אי קבלת קהל, או היש כאלו שכן מקבלים קהל?
3. עד מתי!!!??? ימשכו העיצומים...
1. האים טיפול בנושא רישוי חייב להתבצע במשרד עיר המגורים (ע"פ תעודת הזהות) או שניתן לטפל ברישיון בכל משרד רישוי שהוא?
2. האים כל משרדי הרישוי בעיצומי אי קבלת קהל, או היש כאלו שכן מקבלים קהל?
3. עד מתי!!!??? ימשכו העיצומים...
שי.
~~~~
אם אין לך משהו נחמד לאמר,
מוטב שלא תאמר כלום..
~~~~
אם אין לך משהו נחמד לאמר,
מוטב שלא תאמר כלום..
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד