נרתיק כתף
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
נרתיק כתף
שלום!
לקראת החורף המתקרב אני רוצה להצטייד בנרתיק כתף חדש ונוח יותר ממה שיש לי היום.
עד עכשיו מצאתי 4 חברות שמייצרות נרתיקי כתף:
1. מראום דולפין - לא מתאים - ללא פונדה למחסניות.
2. פרונט ליין - קיימים 2 דגמים עם פונדה - עור ובד. עור - יקר מאוד (כ-400 ש"ח), בד - לא מכיר.
3. עור היוצר (מה שיש לי היום) - הנרתיק מגושם מעט, קצת בעייתי להגיע לעיר הקודש בשעות העבודה המצומצמות שלהם
4. ירי מבצעי - גם די יקר (כ- 350 ש"ח), היתרון הגדול - התאמה אישית.
האם אתם מכירים עוד מקורות לנרתיקי כתף איכותיים בארץ? או אולי סוג איכותי שניתן להזמין מחו"ל במחיר הגיוני?
האם מישהו התנסה באחד הסוגים שציינתי קודם? מה דעתכם?
עקרונית - אני מחפש נרתיק כתף שמאלי, לגלוק 26, עם פונדה ל-2 מחסניות 2+ בצד הנגדי, עדיף עם מצב אקדח אנכי או אלכסוני (ולא אופקי), עדיף רתמת בד או זאמש רך.
כל הצעה תתקבל בברכה.
אם קראתם עד כאן - תודה רבה על תשומת הלב!
שיהיה יום טוב!
יבגני
לקראת החורף המתקרב אני רוצה להצטייד בנרתיק כתף חדש ונוח יותר ממה שיש לי היום.
עד עכשיו מצאתי 4 חברות שמייצרות נרתיקי כתף:
1. מראום דולפין - לא מתאים - ללא פונדה למחסניות.
2. פרונט ליין - קיימים 2 דגמים עם פונדה - עור ובד. עור - יקר מאוד (כ-400 ש"ח), בד - לא מכיר.
3. עור היוצר (מה שיש לי היום) - הנרתיק מגושם מעט, קצת בעייתי להגיע לעיר הקודש בשעות העבודה המצומצמות שלהם
4. ירי מבצעי - גם די יקר (כ- 350 ש"ח), היתרון הגדול - התאמה אישית.
האם אתם מכירים עוד מקורות לנרתיקי כתף איכותיים בארץ? או אולי סוג איכותי שניתן להזמין מחו"ל במחיר הגיוני?
האם מישהו התנסה באחד הסוגים שציינתי קודם? מה דעתכם?
עקרונית - אני מחפש נרתיק כתף שמאלי, לגלוק 26, עם פונדה ל-2 מחסניות 2+ בצד הנגדי, עדיף עם מצב אקדח אנכי או אלכסוני (ולא אופקי), עדיף רתמת בד או זאמש רך.
כל הצעה תתקבל בברכה.
אם קראתם עד כאן - תודה רבה על תשומת הלב!
שיהיה יום טוב!
יבגני
- סליקאי טיטניום

נערך לאחרונה על ידי ירון בתאריך 16 נובמבר 2003, 19:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
"רון ארד לחופש נולד"
"FREE RON ARAD"
"FREE RON ARAD"
ACSman כתב:spy
נסה את פובוס.
יש לי נרתיק כתף פובוס דגם 2020 [רב שימושי - כתף, מותן פנימי/חיצוני] מומלץ בחום.
הדגם הזה וותיק מאוד וישנם דגמים חדשים יותר.
בהצלחה
עד כמה שאני יודע, פובוס מייצרים היום רק את הקיידקסים למינם, או שאני טועה
בכל אופן, מחר אני אקפוץ ל"מטווח העיר", שהם נציגי פובוס ואבדוק.
תודה על המידע, את הנרתיק של גלקו אני מכיר, רק שעוד לא מצאתי אתר ששולח אותם לארץ, וחוץ מזה, 530 ש"ח לפני משלוח? אולי בארה"ב זה סכום עממי, אבל אני עוד לא משתייך למשפחת שרון...
שוב, תודה לכלום, אשמח לקבל עוד מידע. אולי יש מקומות שאפשר לייצר בהם נרתיק כתף מבד בהזמנה אישית (בדומה לירי מבצעי/עור היוצר)?
לילה טוב!
- סליקאי טיטניום

להבדיל מנרתיקים וציוד היקפי אחר , נרתיק כתף צריך וחובה למדוד.
בבול מכרו לי נרתיק בד של פרונטליין ואף עשו התאמה מיוחדת של התיקתקים שנועדו לכיוון.
אם נרתיק כתף לא "יושב " טוב , תרגישו אותו בכל תנועה והוא "ימשוך"
גם לצורת הישיבה של האקדח יש חשיבות (אופקי,אנכי,מלמעלה,מלמטה,רתום לחגורה או לא)
בקיצור , אל תיקנו בהתכתבות !
סייברוש או חנויות , מאפשרים מדידה והתאמה , ...נצלו זאת , אחרת הפריט ישכב בארון..
בבול מכרו לי נרתיק בד של פרונטליין ואף עשו התאמה מיוחדת של התיקתקים שנועדו לכיוון.
אם נרתיק כתף לא "יושב " טוב , תרגישו אותו בכל תנועה והוא "ימשוך"
גם לצורת הישיבה של האקדח יש חשיבות (אופקי,אנכי,מלמעלה,מלמטה,רתום לחגורה או לא)
בקיצור , אל תיקנו בהתכתבות !
סייברוש או חנויות , מאפשרים מדידה והתאמה , ...נצלו זאת , אחרת הפריט ישכב בארון..
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
ל-SPY ושאר החברים שלום.לפני כשבוע נתקלתי בנרתיק כתף לגלןק אשר מיובא מדרום-אפריקה.לפי ראות עיני ודעתי מדובר בנרתיק באיכות גבוה .המחיר טוב לכל כיס כ- 250 ש''ח.ניתן לבדוק ולשאול את מוסה ממטווח נירים.הנרתיק עשוי מעור ובעל 2 פונדות למחסניות.סוף שבוע נעים לכולם.סלולרי-067-916288 
פדרלי
- סליקאי ארד

הייתרון של גאלקו הוא במודולריות של המערכת ובאיכות הגבוהה של החומרים. מעבר לזה זו חברה עם "אף למעלה" בגלל שהיא מייצרת נרתיקים לסדרות טלויזיה.
אני ממליץ בחום על Uncle Mike's שגם להם מערכות מודולריות מקורדורה. נרתיקים חזקים מאד. יש גם את Safariland.
אני משתמש בנרתיק כתף ישן של חברה איטלקית בשם Radar. הנרתיקים שלהם היו נפוצים תקופה מסויימת בחיפה ולצערי נעלמו. הנרתיק עשוי מקורדורה ועבר כבר שלושה אקדחים שונים (יש לו צד פתוח עם התאמה בוולקרו) והוא פשוט מסרב למות.
אני ממליץ בחום על Uncle Mike's שגם להם מערכות מודולריות מקורדורה. נרתיקים חזקים מאד. יש גם את Safariland.
אני משתמש בנרתיק כתף ישן של חברה איטלקית בשם Radar. הנרתיקים שלהם היו נפוצים תקופה מסויימת בחיפה ולצערי נעלמו. הנרתיק עשוי מקורדורה ועבר כבר שלושה אקדחים שונים (יש לו צד פתוח עם התאמה בוולקרו) והוא פשוט מסרב למות.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
האמת חברים ,גם לי יש נרתיק כתף של פרונט ליין מקורדורה .
יש לי אותו כבר 7-8 שנים(חמסה ,....). בהתחלה נסעתי הרבה והשתמשתי בו כמעט כל יום .בעת האחרונה משמש רק לפעמים בחורף או לטיולים שמשלבים נסיעה ארוכה .
נוח לנשיאה-לא לשליפה מהירה (אלא אם הסקוטש פתוח ואז קיימת סכנה שביציאה מהרכב יחליק החוצה )
יש גם פונדה למחסנית נוספת .
יש לי אותו כבר 7-8 שנים(חמסה ,....). בהתחלה נסעתי הרבה והשתמשתי בו כמעט כל יום .בעת האחרונה משמש רק לפעמים בחורף או לטיולים שמשלבים נסיעה ארוכה .
נוח לנשיאה-לא לשליפה מהירה (אלא אם הסקוטש פתוח ואז קיימת סכנה שביציאה מהרכב יחליק החוצה )
יש גם פונדה למחסנית נוספת .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד