סיעור מוחות - תחרויות ירי מעשי במהלך השנה.

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

על ידי נועם » 17 נובמבר 2003, 00:01

ידידי,
לדעתי יש ליצור "פול" של תחרויות FUN , שתהיינה מוכרות על ידי ההתאחדות, אך לא תהיינה מוכרות לדירוג. תחרות מוכרת החייבת להתבצע במטווח בעל 3 חומות לפחות, מפחיתה את האפשרויות לביצוע תחרויות אלו ברחבי הארץ, שכן מטווחים בעלי כ"כ הרבה חומות, אין בכל מקום. ישנם בארץ מטווחים בעלי חומה אחת, בעלי אורך מכובד (בין 25 - 50 מטרים) שניתן לבצע בהם תחרויות מכובדות (ולשקול החלפת מתווה התרגיל לאחר שעה מסויימת על מנת ליצור עניין וגיוון) וזאת על מנת למשוך מה שיותר יורים לתחרויות לצורך עידוד הענף.

יצירת "פול" התחרויות - על ידי ארגון תחרויות במהלך השנה וקבלת אישור מתאים מההתאחדות וועדת הירי המעשי, ללא צורך להתחייב מראש לתאריכים ומיקום, אלא מס' שבועות לפני התחרות - לארגן מקום ותרגילים ולאחר אישור מתאים מההתאחדות, להודיע על התחרות לציבור היורים.

נועם.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי נחום יונתן זרזיף » 17 נובמבר 2003, 06:51

לכל היורים

אם ראשי המועדונים ירימו את הכפפה ויתחיבו לקיים תחרויות ניתן יהי לבצע תחרות כל חודש ולא כל חודשיים
התקנון מוכר לכולם
האמצעים והצרכים מוכרים לכולם
ועדת ירי מעשי תעזור לכל מועדון שירצה להרים תחרות

שנת הספורט הבאה מתחילה בספטמבר עד סוף יוני עלינו לדעת מי מוכן ומתחייב לקיים תחרות
לא נרשה יוזמות ספורדיות מהיום למחר א. זה לא נכון ב. זה לא מאפשר לפרסם תוכנית ולתאם עם תחרויות אחרות ג. זה לא מאפשר לכל היורים לבחור לעצמם את הרצוי להם

קחו יוזמה ונסו להרים תחרות. תקבלו את כל בסיוע שנוכל להעמיד לרשותכם
נחום יונתן זרזיף
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי התאחדות הקליעה בישראל » 17 נובמבר 2003, 12:51

ידידי היקרים :lol:
אני חוזר לכל החברים שלא קראו את הודעתי הקודמת.
1.התאחדות הקליעה לא תאשר תחרויות fun???
2. אנו נאשר תחרויות דרוג או ליגה, אבל חייבים להגיש בקשות בזמן,ויש לנו מספיק זמן לעונה הבאה.
3.אנו נאשר תחרויות ירי מעשי נוספות, כגון תחרויות הנצחה,הזמנה,פתוחות וכד ואם הם יכנסו ללוח השנתי מראש נכיר בהם כתחרויות מאושרות עם כל המשמעות.
4.אני שמח שההתענינות בספורט הירי המעשי מתגברת ואני מאמין שאפר למצוא את עמק השווה בין שעות היממה וכמות המשתתפים/כמות תרגילים.
5.אגב חדש ממשרד הפנים כל בעל נשק פרטי ברשיון לנשיאה והמוגדר כספורטאי פעיל יכלו לרכוש/להחזיק עד 1000 כדור בביתם(ובא גואל לציון)
6.אני מאמין שבדרכי נועם והגיון נשיג את כל מטרותינו.
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 17 נובמבר 2003, 17:42

שבוע טוב לכולם :!:
ברצוני להעלות רעיון ואולי יהיה מוסכם על כולם-
1. רישום מוקדם.
2. תחילת ירי מוקדמת בשעה 07.00 .
3. חלוקה של התחרות ליומיים שישי ושבת.
4. לגבי שופטים - מתחרים שיורים ביום שישי ,ישפטו בשבת .
5. צריך לפתור את הבעיה של איסוף המתחרים ליום השני לחלוקת הפרסים.
אני אישית מעונין לשפוט ביום הראשון או השני אין לי שום בעיה יהיה לי לכבוד וללא לחץ.עם אני חושב נכון אז זה הפיתרון. שלכם יורם שטיינר :P

:idea: :idea: :idea: :idea:
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי יונה » 17 נובמבר 2003, 19:10

ליאיר ולנחום.
אני שמח שאתם רואים את חצי הכוס המלאה.
"ההפתעה" של התעוררות הענף השנה חייבת להוות מנוף חיובי להערכות לקראת השנה הבאה, לדעתי יש לעודד מחשבה נוספת להגדרה של פעילות ירי מעשי המבוצעת לאו דווקא במסגרת תחרויות דירוג.
יש להתוות מסגרת מוסכמת, אך חייבים לגלות גם פתיחות וגמישות. לדעתי אין מארגן תחרות שיקבע מועד אשר מראש יתנגש עם פעילויות מתוזמנות מתחילת השנה, ואם בכל זאת ירצה , זבש"ו. פשוט לא יגיעו קלעים.
לשנה זו, כבר פורסמו המועדים של תחרויות הדירוג. האם ניתן להגדיר תקנון עבור תחרויות נוספות (בהסתמך על התקנון המפורסם ובתוספת של זמן אתראה מראש וכו'.)?

ביי

יונה
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד