תעודות החבר שלנו יוצאות לדרך...

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי ylrt » 26 ינואר 2003, 11:37

לאחר שני עמודים של התנצחויות, שעל התחלתם אני לוקח את האשמה, אני מרגיש חובה להבהיר ולהסביר.

מי שקרא בעיון את מה שכתבתי בעמוד הראשון, בוודאי הבחין כי לא העליתי שום טענה באשר לגביית דמי חבר, אשר מובנים ומקובלים, במיוחד לאור ההשקעה הרבה של מנהלי הפורום (והדבר נכתב במפורש, אם כי לא בפרוטרוט).

החשש וההסתייגות שהעליתי היו באשר לתנאי המוקדם והבלעדי להרשמה ולקבלת תעודת חבר - מסירת "כל" הפרטים האישיים שלי.

חשש זה הוא חשש בלבד, אולי מפני שאיני מכיר אישית את מנהלי הפורום, אך בעיקר לאור הניסיון המר הקודם שנתקלתי בו באתר קב"ט. כפי שכתבתי, גם שם ביקשו את הפרטים האישיים של מי שביקש להירשם, ובדיעבד התברר כי הם מוכרים את שמות החברים לגופים מסחריים (חבריי אשר נרשמו מוצפים עד היום בפרסומות וכו').

כששמעתי על כך, שם, התקשרתי לברר האם זה נכון, ואכן קיבלתי מהם מכתב ובו הצעה לרכוש את שמות כל חברי האתר (רובם קב"טים או הקשורים לתחום הביטחון), וזאת בתמורה לסך של 2,000 ש"ח.

כשראיתי גם כאן את הדרישה, זה היה אך לגיטימי להעלות את החשש שלי ברבים, ובעיקר בפני הנהלת הפורום.

ציפיתי לקבל תגובה עניינית לחששותיי, ואכן חלק מהנהלת הפורום הגיבו כראוי (בפורום או אישית). אך יחד עם זאת נדהמתי מהאחרים אשר מיהרו לשלוף ולירות לכל הכיוונים, כולל התקפות אישיות, בלי להתייחס לנושא עצמו (אני מקווה שהם לא ישלפו ויירו כך ברגע האמת...)

מעניין לעניין, באותו עניין, אני ממליץ להנהלת הפורום להיוועץ עם עו"ד דניאל ברס "הידוע" שמסתובב כאן, באשר לחובות וההשלכות המשפטיות של המחזיקים במאגרי מידע שכאלה. אם זה לא בתחום התמחותו אשמח לעזור, חינם אין כסף...

למי שבלש ועקב אחר שתי תגובותיי האחרות, שנכתבו בתגובה ל"גודל הכלי" ו"הפעם הראשונה שלי", אלו היו אך הקנטה וקנטור על הגבריות הישראלית המפורסמת, ולא צריך לקחת כל דבר ברצינות.......

לסיום, אני תקווה שרוחות המלחמה שהחלו לנשוב גם בפורום זה יירגעו, ונחזור להתבשם בחוכמתם ובנסיונם של המקצוענים בתחום הנשק והבליסטיקה, כפי שזכינו עד כה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי pilot » 26 ינואר 2003, 12:54

טוב, אני מצטט אותך:
" אני רואה שקשה לחברי הפורום בלי שאלות "גבריות" מידי פעם בפעם....

פעם זה על "שלי הכי גדול",

עכשיו זה "אני זי..... ראשון"

מה יהיה אתכם???? "

וגם..."אתם כל כך מגוכחים..."

אם אתה באמת חושב ככה עלינו, אז מה הטעם ?
תראה, צריכה להיות כאן דינמיקה קבוצתית, דיאלוג בונה. הבנה הדדית והעיקר, תוך כדי ידיעה שהדבר מועיל ומפרה את כולנו, אין צורך להתנגח באף אחד, וגם לא לזלזל בו, גם אם יש לו Z בגודל כזה או אחר. ולידיעתך, הגודל, אינו קובע !!! :wink:
לגבי רשימות החברים, תהיה בטוח ש WEBY אינו עושה בהם כל שימוש, ואני משוכנע שהוא בקיא בחוקי מאגרי הנתונים, אני יושן טוב בלילה (הוא בטח שומר עליהם עם ה P7 שלו :P )

אז, לאחר ההבהרות, אני סלחתי.
אף אחד לא לוקח ללב הודעות כאלו או אחרות, אך קח בחשבון שאנשים שנכנסים לאתר הזה, על בסיס יומי, מעוניינים לספג מעט ידע, חמימות והומור מסוג מסויים שמתחיל להתגבש כאן...
תתחיל לעיין בתגובות לכל שיחה, תלמד ותפנים, אם יש לך משהו פורה לכתוב, תכתוב, אם אין, שמור על קילומטרג' אצבעות נמוך (כמוני).

יום טוב לכווווווווווולם :lol:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי שרקן » 26 ינואר 2003, 13:01

ראשית עלי להתנצל לפני כולם שנחשפתי לאשכול הזה רק עכשיו (בתמימותי חשבתי שהאשכול כולו עוסק במנהלות של נושא התעודות ולכן לא נכנסתי אליו).

מאחר ואני מוזכר בו כחלק מהוויכוח, עלי להגיב:

1. פורום "שוק הנשק" נוהל על ידי ללא כמעט ללא כל עלות כספית (למעט הפקת התעודות, עלות המשלוח והזמן שהקדשתי לנושא). הפורום החדש שיושב בתוך אתר שמוקדש כולו לנושא הנשק עולה למפעיליו כסף ודורש משאבים גדולים מאד.

2. הרווח שלי להפורום הקודם היה עקיף והושג הן על ידי הגברת המודעות לתחום הנשק והן על ידי האפשרות להדפיס את לוגו העסק שלי על התעודות שחולקו לחברים ובכך להגביר את המודעות לעסק שבבעלותי.

3. אני סבור שזכותו של מפעילי האתר (דביר) להתפרנס (בלא בושב ובלא הרגשת אי נוחות) מיציר כפיו ולחברים יש את האופציה להיות חלק מקהילת "הסליק" שמחזיקה תעודות, חלק מהקהילה ש"צופה מהצד" בלא כל עלות כספית או (וגם זו אפשרות) פשוט לצאת ממנה.

4. כפי שאני התחייבתי בעת שהפקתי את תעודות פורום "שוק הנשק" - שלא להעביר לאחרים את פרטי החברים ולא לשמור אותם , כך גם דביר התחייב לא אחת בפני רוכשי התעודות של הסליק. כל זמן שלא איש מהחברים לא נוכח בנסיון "למכור" או להעביר את הרשימה לאחרים, אין כל סיבה לחשוש שיש למישהו כוונה לעשות זאת.

5. לגבי אופן ניהול האתר ומעורבותו של דביר בויכוחים פנימיים, אני לא רואה זאת כהתנשאות אלא דווקא כנסיון להשתתף בדיונים כשווה בין שווים.

6. ה"ויכוח" המדומה בין ההקלריסטים לגלוקאים הוא חלק מפולקלור הפורום (הרי כל השוואה בין מוצרים שפער המחירים ביניהם עולה על 100% איננה רצינית).

7. אני מאמין שהפורום (והאתר) יעברו עוד מס' גילגולים ושינויים עד שיגבשו לעצמם מבנה קבוע. זוהי תופעה טבעית ומוכרת כשיוצרים מערכת חדשה.

8. אין לי ספק שעלולה (וצריכה) להיות ולהאמר ביקורת על הפורום. אף אחד מהמנהלים לא חף מטעויות ולאף אחד מאיתנו לא ניתנה החוכמה הבלעדית. עם זאת, הביקורת חייבת להיאמר (ולהכתב) בצורה עניינית ובלא הטלת אשמה - ללא בדיקה (וכך גם התשובות למבקרים).

9. ללא ביקורת בונה, יקפא האתר עלך שמריו ויעלם (ראו דוגמת "ישראגנס" ואתרים אחרים שקרסו).
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

חברה חמושה היא חברה מנומסת
סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק

על ידי felix » 26 ינואר 2003, 19:14

אני פה יותר מחודש רק קורא הודעות ולא כותב הודעות כי יש לי דיסלקציה, אז בפעם זאת אתקן עם וורד.,,,,,
אז כמו שאמיר אמר יש לי ביקורת עיניינית.......
אני קורא כבר חודש את כל ההודעות אבל את הכל ההודעות של וואבארט ולא יכול יותר לסבול את מה שאני רואה,,,,,,,,, כמה אפשר אחד שמשוויץ כל הזמן על עצמו ואף אחד לא מדבר כי כולם מתחנפים או מפחדים שיחסום אותם או משהו אחר?????!!!!!!! נמאס לגמרי

,,, אפשר פעם פעמיים להתנשא אבל זה מוגזם מה שקורה וגם אף אחד לא עונה לי אם וואבארט התחזה להיות וקטור חלפון כי זה הפרובוקציה עדתית הכי גרועה שיש וזה חמור מאד ,,,,, אחרי שגילו לי את זה אני נורא עוד יותר כעסתי,,,,,,,

,,,,,שרקן בהיד פארק לא דיבר כל יום על עצמו ועל הקפה שלו והאקדח שלו וכמה הוא חכם יותר מכולם,,,,, הבנו פעם אחת שhk זה טוב ויקר ופעם אחת מספיק,!!!!!!
הפורום שוק הנשק בהיד פארק היה של כולם ולא של המנהל ורק של החברים שלו,,,, ואת זה אדון וובארט אם אני צריך להסביר לך, אתה אף פעם לא תבין,,,,,,,,,,
רואים מה קורה ותחשבו על מה אני באמת מדבר ויש עוד כמה שמסכימים איתי אבל שותקים וזה ברור למה

,,,,,,,,אי אפשר לצנזר אמת כי בסוף זה תמיד יוצא,,,,,,,אני ביכלל מעדיף לקרוא במקום לכתוב ונרשמתי רק בשביל לכתוב את זה שתדעו
מה אני חושב,,,,,,,,,,

סגרתי נושא,,,,
ביי
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Boltik » 26 ינואר 2003, 19:35

זו לא דיסלקציה...זו בעיה הרבה יותר חמורה :)
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי yoav30 » 26 ינואר 2003, 20:09

פליקס.

אתה סתם חוצפן שכניראה אין לו מה לעשות בחיים חוץ מלנסות לעורר פרובוקציות על דברים שאינך מבין בכלל.

אילו הייתי אני מנהל הפורום, הייתי חוסם אותך מזמן רק בגלל האוירה העכורה שאתה מנסה לגרום בפורום.

יש זכות למנהל הפורום הזה כמו לכל אחד מחברי הפורום לכתוב את כל העולה על רוחו ובלבד שלא תהיה התקפה אישית על אחד מחברי הפורום.
אם היית מציץ באשכולות ישנים יותר, היית מבחין באשכול שבוו ננזפו חברי פורום ש"ירדו" על חבר אחר.

מה שאתה עושה זו התקפה אישית על אחד מהחברים, וזאת כשאין לך שום סיבה ושום זכות לעשות כן.

לדעתי אתה פשוט איש קטן וממורמר.
צא מהפורום ואל תחזור. :twisted:
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי werewolf » 26 ינואר 2003, 20:09

חלאס חברים, זהו :!: :!: :!:
זה כבר לא מצחיק ולא משעשע :evil:
לבן-אדם הזה יש הפרעה נפשית חמורה, אני מבקש מכולם להפסיק להגיב להודעות שלו :!:
מה שהוא רוצה זה דם, אני מבקש, אל תספקו לו את זה :!:
בתקווה שהערפד ייעלם במהירות ואם לא אני מבטיח לכולכם, אנחנו נתגבר :!: בכל פורום יש קרציה תורנית וכנראה פליקס אוהב את התפקיד :wink:
אבל שוב בבקשה, אל תענו לו 8)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אישגדול » 26 ינואר 2003, 20:19

כולם פה מושחתים! נמאסתם!
אופס, סליחה - זה לא פורום הבחירות לכנסת פה? אני מצטער, נא להעביר את ההודעה לאתר הכנסת והפוליטיקה :lol:
נערך לאחרונה על ידי אישגדול בתאריך 26 ינואר 2003, 21:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אביG19 » 26 ינואר 2003, 20:52

אישגדול, אתה גדול :lol: :lol: :lol:
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ma-baker » 26 ינואר 2003, 21:03

התאפקתי (שוב) יום שלם. תאמינו לי בבריאות זה עולה לי.

אני לא מצליחה להבין למה איש עם הפרעה כל כך חמורה (ואני לא מדברת על הדיסלקציה, חלילה) רשאי לשאת נשק.

אפילו סכין למריחת גבינה לבנה מסוכן לתת לו ביד!

webart...ווקשה תחסום אותו. לא יכולה לשתוק יותר.
בשבילי הכוכב זה אני.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אישגדול » 26 ינואר 2003, 21:06

או, ממה, קחי את זה קל.
אם יורשה לי להשתמש בקלישאה אידיוטית: "להתעצבן פרושו להעניש את עצמך על טפשותם של אחרים".
הפורום פתוח גם לטמבלים, ולנו יש אפשרות לקחת את זה בקלות - או להתעצבן ולגדל אולקוס קטן.
אני בעד הקלות - אולקוס הוא לא חיית השעשועים החביבה עלי... 8)
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי HKpro » 26 ינואר 2003, 21:14

רבותי הנכבדים (וגבירותי..... :wink: )

לא צריך להתעצבן, אלא פשוט להתעלם.
כאשר רואים את תגובותיו של פליקס, אין לנקוט בתגובות חריפות, או להשמיצו ולהעליבו.
אינני יודע את סיבתו של פליקס להתנפלות על וובי, ואינני יודע מדוע כולכם מתרעמים על כל ציוץ שלו.
כל מה שצריך, זה כשרואים את השם "פליקס", צריך לנשום עמוק, ולא לקרוא את ההודעה. לעשות "הקודם", ואם לא התאפקתם, וקראתם, ואתם מתים לשלוח לו וירוס, תעשו את מה שאני עושה : לראות את כל הפרקים של "פרפר נחמד" (מה לעשות, הסולו של דודו מרגיע..... :wink: )
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

על ידי אישגדול » 26 ינואר 2003, 21:19

ואחר כך לירות בפרפר כדי להוציא אגרסיות? :twisted:
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי HKpro » 26 ינואר 2003, 21:32

אישגדול, הלכה לי הבטן מרוב צחוק....... :lol:

אותך לדודו !!!!!

דרך אגב, מישהו קרא פה את "מכתבים מפליקס" ???
תמונה
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

על ידי Webart » 26 ינואר 2003, 21:41

ואני חשבתי שאצליח להתאפק ולא לכתוב באשכול זה יותר....
איך קלעת לסדרה האהובה על בני... ואני חשבתי שאם אציין את שם הסדרה אף אחד כאן לא ידע על מה אני מדבר. :lol: :lol: :lol:
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד