שאלה בנושא אינטרנט
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בנושא אינטרנט
לצערי, מישהו הכניס את האי מייל שלי לרשימת תפוצת דואר זבל ברוסית.
מדי יום אני מקבל כ 20 מיילים עם חרא בשפה שאפילו אינני יכול לקרוא.
אמנם אני מקפיד לחסום את השולח בכל מייל מחדש אך הנבלות משנים אי מייל בכל זבל ולכן החסימה חסרת ערך.
שאלתי היא האם ניתן להגדיר כלל או דרך לחסום אותיות קיריליות או לבצע סינון אחר של הזבל שסותם לי את התיבה.
מדי יום אני מקבל כ 20 מיילים עם חרא בשפה שאפילו אינני יכול לקרוא.
אמנם אני מקפיד לחסום את השולח בכל מייל מחדש אך הנבלות משנים אי מייל בכל זבל ולכן החסימה חסרת ערך.
שאלתי היא האם ניתן להגדיר כלל או דרך לחסום אותיות קיריליות או לבצע סינון אחר של הזבל שסותם לי את התיבה.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
לצערי ידידי, הבעיה הרבה יותר מורכבת ממה שאתם חושבים.
דבר ראשון, אני מניח שכולכם משתמשים בשרותי הדואר של הספק שלכם ולכן אין לכם הרבה מה לעשות (אין לכם שרת דואר פרטי).
אם אתם מושכים דואר בפרוטוקול POP3, אזי הבעיה "יחסית" קלה יותר.
ישנם תוכנות כמו: Spam Inspector או SPAMPAL (שהאחרונה חינמית) שיכולות לשים פילטרים ברמה גבוהה מאוד על איזה דואר יעבור ואיזה לא. המחיר...זמן סריקה.
אם אתם עובדים בפרוטוקול של צפיה בדואר אצל הספק, דהיינו IMAP/SMTP, יש לכם בעיה רצינית, אני לא מכיר שום כלי טוב שיכול לעשות את העבודה ברמת המשתמש...
הכי חשוב, לא להעיז לענות להם או לבקש להוריד אותכם מרשימת התפוצה וכדומה, כי כך, הערך של התיבה שלכם רק יעלה (הרי עכשיו הם ידעו שזאת תיבה שחייה),
1 - להתעלם ולמחוק מייד
2 - בקשה ופניה לספק שיחסום דואר זבל ממקורות ו/או פונטים מסויימים
3 - החלפת תיבה
4 - החלפת ספק
והעצה הכי טובה.
תפתחו לכם חשבון דואר ב YAHOO או WALLA בחינם ובכל פעם שמישהו שאתם לא מכירים מבקש ממכם להכניס תיבת דואר, תיתנו לו את התיבה הפיקטיבית.
דבר ראשון, אני מניח שכולכם משתמשים בשרותי הדואר של הספק שלכם ולכן אין לכם הרבה מה לעשות (אין לכם שרת דואר פרטי).
אם אתם מושכים דואר בפרוטוקול POP3, אזי הבעיה "יחסית" קלה יותר.
ישנם תוכנות כמו: Spam Inspector או SPAMPAL (שהאחרונה חינמית) שיכולות לשים פילטרים ברמה גבוהה מאוד על איזה דואר יעבור ואיזה לא. המחיר...זמן סריקה.
אם אתם עובדים בפרוטוקול של צפיה בדואר אצל הספק, דהיינו IMAP/SMTP, יש לכם בעיה רצינית, אני לא מכיר שום כלי טוב שיכול לעשות את העבודה ברמת המשתמש...
הכי חשוב, לא להעיז לענות להם או לבקש להוריד אותכם מרשימת התפוצה וכדומה, כי כך, הערך של התיבה שלכם רק יעלה (הרי עכשיו הם ידעו שזאת תיבה שחייה),
1 - להתעלם ולמחוק מייד
2 - בקשה ופניה לספק שיחסום דואר זבל ממקורות ו/או פונטים מסויימים
3 - החלפת תיבה
4 - החלפת ספק
והעצה הכי טובה.
תפתחו לכם חשבון דואר ב YAHOO או WALLA בחינם ובכל פעם שמישהו שאתם לא מכירים מבקש ממכם להכניס תיבת דואר, תיתנו לו את התיבה הפיקטיבית.
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
שרקן...תעביר כמה הודעות למייל שלי....נראה מה אפשר לעשות
boltik@hotmail.com
boltik@hotmail.com
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
שרקן,
לא צריך לחפש מילים ברוסית. ניתן להגדיר בכללים, שכל דואר שמגיע מכתובת מסוימת יימחק:
לדוגמא: כל דואר מהכתובת reuven@hotmail.co.il יימחק.
ניתן בכלל להגדיר רק חלק מהכתובת. לדוגמא: @hotmail.co.il או Hotmail.
הכלל האחרון ימחוק אוטומטית את כל ההודעות שמקורן בכתובת של hotmail.
חשוב להגדיש! המחיקה נעשית אחרי שהמייל כבר ירד למחשב שלכם. הגדרת כללים לא תחסוך את זמן ההורדה (היקר מאוד למי שמשתמשים במודמים).
לא צריך לחפש מילים ברוסית. ניתן להגדיר בכללים, שכל דואר שמגיע מכתובת מסוימת יימחק:
לדוגמא: כל דואר מהכתובת reuven@hotmail.co.il יימחק.
ניתן בכלל להגדיר רק חלק מהכתובת. לדוגמא: @hotmail.co.il או Hotmail.
הכלל האחרון ימחוק אוטומטית את כל ההודעות שמקורן בכתובת של hotmail.
חשוב להגדיש! המחיקה נעשית אחרי שהמייל כבר ירד למחשב שלכם. הגדרת כללים לא תחסוך את זמן ההורדה (היקר מאוד למי שמשתמשים במודמים).
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
הבעיה ככל שאני מכיר אותה יותר מורכבת.
הבני זונות משתמשים בכתובות כיסוי פיקטיביות "ויוצרים" אותן באופן ראנדומאלי, המכשלה הנובעת מכך היא כפולה :
1. מכתב מגיע מכתובת המסויימת פעם אחת בלבד, לכן אין כל ערך לבצע חסימה לכתובת הנ"ל (שלמעשה היא אינה קיימת).
2. אתה "מפוצץ" את מערכת הסינון שלך "בכתובות" לא רלוונטיות, ולמעשה הן סתם מחרוזות של תוים סתמיים, ע"י כך אתה גורם לעצמך יותר נזק מתועלת שכן המערכת שלך עובדת יותר לאט.
אם קיים כלי שחוסם את כל דברי הדואר מכתובות כגון : hotmail.com@* , אתה עשוי להקל מעט על עצמך משום שלפחות חלק מהנבלות משתמשים בשרתים הנ"ל, אבל בטוח שיהיו גם משתמשים תמימים שישלחו לך דואר מהשרתים האלה, ואתה תשיב פניהם ריקם
הבני זונות משתמשים בכתובות כיסוי פיקטיביות "ויוצרים" אותן באופן ראנדומאלי, המכשלה הנובעת מכך היא כפולה :
1. מכתב מגיע מכתובת המסויימת פעם אחת בלבד, לכן אין כל ערך לבצע חסימה לכתובת הנ"ל (שלמעשה היא אינה קיימת).
2. אתה "מפוצץ" את מערכת הסינון שלך "בכתובות" לא רלוונטיות, ולמעשה הן סתם מחרוזות של תוים סתמיים, ע"י כך אתה גורם לעצמך יותר נזק מתועלת שכן המערכת שלך עובדת יותר לאט.
אם קיים כלי שחוסם את כל דברי הדואר מכתובות כגון : hotmail.com@* , אתה עשוי להקל מעט על עצמך משום שלפחות חלק מהנבלות משתמשים בשרתים הנ"ל, אבל בטוח שיהיו גם משתמשים תמימים שישלחו לך דואר מהשרתים האלה, ואתה תשיב פניהם ריקם
Heckler & Koch, וכל השאר !
תוכנה
בוקר טוב,
ישנה תוכנה עם בירורות טובות של חברת מקאפי בשם:
SPAM CONTROL,
ניתן למצוא אותה דרך תוכנת ה-EMULE.
בברכה,
ניצן
ישנה תוכנה עם בירורות טובות של חברת מקאפי בשם:
SPAM CONTROL,
ניתן למצוא אותה דרך תוכנת ה-EMULE.
בברכה,
ניצן
מחפש עבודה בתחום היבוא והיצוא.
ניצן בנק 054-5553438
ניצן בנק 054-5553438
לרוע המזל (אף שזה לא מפתיע...) מנגנון הפילטרים של מיקרוסופט OUTLOOK הינו רצוף באגים מעצבנים.
לפעמים הפילטר לא עובד אף שהנתונים הוכנסו במדויק.
לפעמים הפילטר מוחק דאר משולחים שאינם כלל ברשימה השחורה.
אז קחו את זה בערבון מוגבל.
יש אפילו "המלצה" של מיקרוסופט לא לסמוך על המנגנון הזה ....
לפעמים הפילטר לא עובד אף שהנתונים הוכנסו במדויק.
לפעמים הפילטר מוחק דאר משולחים שאינם כלל ברשימה השחורה.
אז קחו את זה בערבון מוגבל.
יש אפילו "המלצה" של מיקרוסופט לא לסמוך על המנגנון הזה ....

- סליקאי זהב
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד