תחקיר אישי - מעצור בגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אני לא מכיר מושג כזה "האקדח הטוב ביותר (כמו שאמר מגן). לכל היותר יש את האקדח המתאים ביותר.
כל ההערות לגבי המעצור הן הערכות, שמתבססות על נסיון של מי שראה תקלה דומה קורית. כמו שאמרתי קודם, ראיתי תקלות כאלה במגוון אקדחים (האחרונה במהלך המפגש עם ההקלר P7 של הצעדן - גם כאן הבעיה היתה אחיזה של היורה - ראה האשכול לגבי המפגש).
אכן, הדרך הטובה ביותר לפתור את התקלה היא להגיע עם איש מקצוע (מדריך, נשק או הכי טוב מדריך שהוא נשק) כדי לראות את התקלה בשטח.
כל ההערות לגבי המעצור הן הערכות, שמתבססות על נסיון של מי שראה תקלה דומה קורית. כמו שאמרתי קודם, ראיתי תקלות כאלה במגוון אקדחים (האחרונה במהלך המפגש עם ההקלר P7 של הצעדן - גם כאן הבעיה היתה אחיזה של היורה - ראה האשכול לגבי המפגש).
אכן, הדרך הטובה ביותר לפתור את התקלה היא להגיע עם איש מקצוע (מדריך, נשק או הכי טוב מדריך שהוא נשק) כדי לראות את התקלה בשטח.
I think, therefore I am. I think
ידידי!!
אחד הבעיות הידועות בגלוק היא אי נעילה של הצינה , עקב אחיזה לא נכונה ויציבה.
אני אישית נתקלתי בהרבה יורים בעלי גלוק (חדשים) שתוך כדי ירי לא ננעל להם הצינה והיה צורך לתת מכה לסדן בכדי לנעול את הכדור שהיה בבית הבליעה ולבצע ירי.
ותוך כדי הדרכה של אותם יורים לתיקון אחיזתם באקדח פסקו המעצורים הנ"ל כליל ולא חזרו על עצמם.
לגבי תחמושת מסוג ירוד אני אישית מתוך מאות כדורים שיריתי כולל תחמושת ממוחזרת לא נתקלתי במעצור.
וגם יריתי תחמושת קרואטית אין כל ריח שונה או צבע מוזר כפי שטענו כאן בפורום בעבר, יריתי 150 כדור ללא כל בעיה או מעצור.
אחד הבעיות הידועות בגלוק היא אי נעילה של הצינה , עקב אחיזה לא נכונה ויציבה.
אני אישית נתקלתי בהרבה יורים בעלי גלוק (חדשים) שתוך כדי ירי לא ננעל להם הצינה והיה צורך לתת מכה לסדן בכדי לנעול את הכדור שהיה בבית הבליעה ולבצע ירי.
ותוך כדי הדרכה של אותם יורים לתיקון אחיזתם באקדח פסקו המעצורים הנ"ל כליל ולא חזרו על עצמם.
לגבי תחמושת מסוג ירוד אני אישית מתוך מאות כדורים שיריתי כולל תחמושת ממוחזרת לא נתקלתי במעצור.
וגם יריתי תחמושת קרואטית אין כל ריח שונה או צבע מוזר כפי שטענו כאן בפורום בעבר, יריתי 150 כדור ללא כל בעיה או מעצור.
סבי
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
סאבי, הבעייה עם התחמושת הסרבית היא לא בריח או במשקעי הצבע אותם לא חשת, אלא הטעם, הטעם שלה שונה.
ואגב, צ'אפחה על גבו של היורה, עשוייה לפתור לעיתים בעיות שלא נפתרו על ידי מכה באחוריו של המחלק. (ולא הסדן)

ואגב, צ'אפחה על גבו של היורה, עשוייה לפתור לעיתים בעיות שלא נפתרו על ידי מכה באחוריו של המחלק. (ולא הסדן)
נערך לאחרונה על ידי נועם בתאריך 26 ינואר 2003, 17:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
shlawaw ציין כי
donduck הוסיף
אז למי ששכח את איקרוס ודדלוס (שני "טייסים" מיתולוגיים) שאחד מהם שכח את מגבלות המעטפת. אם רק היה בסיפור בקר טיסה הכל היה נגמר אחרת.....
יש לציין לטובה את פורמט התחקיר על חלקיו - מקיף וענייני !
טייסים הם אפיזודה חולפת של המאה ה-20,
לא היו לפני, ולא יהיו אחרי...
donduck הוסיף
לגבי קביעתך כי טייסים הם אפיזודה חולפת הרשה לי לחלוק עליך.
הטייסים וגם המטיסים נהיה לנצח
אז למי ששכח את איקרוס ודדלוס (שני "טייסים" מיתולוגיים) שאחד מהם שכח את מגבלות המעטפת. אם רק היה בסיפור בקר טיסה הכל היה נגמר אחרת.....

יש לציין לטובה את פורמט התחקיר על חלקיו - מקיף וענייני !

החיים אינם נמדדים בכמות הנשימות שלקחת אלא בכמות הרגעים שבהם נעתקה נשמתך
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד