מי מכיר רובה טימבוולף של תע"ש?...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Moogi כתב:רישין צייד לא מקנה אישור לנשק סלילי (לדוגמת הטימברוולף) אך יש דרכים להשיג אישורים לנשק כזה כשהפשוטה שבהן היא חברות במועדון ירי וצליפה.
דרך אגב, רישיון צייד זה לא דבר כזה פשוט בימינו.
לקנגרו לא צריך רובה, השיטה הטובה ביותר (מניסיון) זה רכב שטח עם מגן חזירים בנסיעה לילית...![]()
![]()
איפה יש את המועדנים האלה?
אני לא יודע אם זה נכון לעכשיו אבל בעבר מי שהיה חבר במועדון כמו מועדון החוגלה (דני היי) בקסריה יכול היה להחזיק נשקים כאלה שברישיונם היו מוגבלים לירי במטווח בלבד, לא זכור לי שהיתה הגבלת קוטר.
בכל מקרה, ביחידת הצלפים של המשא"ז, לאחר התקדמות בשרשרת, מקבלים רובי צלפים רציניים, תחת רישיון משטרתי כמובן.
לדעתי, אם כבר יש נשק כזה בארץ ברישיון אז אפשר יהיה להחזיקו מכיון שהוא כבר נמכר, ההגבלה היא על מכירה נשק.
בכל מקרה, ביחידת הצלפים של המשא"ז, לאחר התקדמות בשרשרת, מקבלים רובי צלפים רציניים, תחת רישיון משטרתי כמובן.
לדעתי, אם כבר יש נשק כזה בארץ ברישיון אז אפשר יהיה להחזיקו מכיון שהוא כבר נמכר, ההגבלה היא על מכירה נשק.
- סליקאי ארד
חבר'ה.
עזבו אותכם משטויות.
יש תחליף לא רע בכלל ל-TIMBERWOLF.
מדובר בנשר המדבר וניתן להשיגו בכמה קטרים.
ניתן לשפר את הנשק הזה ולהוסיף לו קנה ארוך יותר (עד 14") קת וכוונת טלסקופית.
בנוסף להכל ,מדובר גם ברשיון לאקדח ולא רשיון לרובה ולכן קל יותר להוציאו ( לא עד כדי קל אבל עדין יש יותר סיכוי מאשר רשיון לרובה).

עזבו אותכם משטויות.
יש תחליף לא רע בכלל ל-TIMBERWOLF.
מדובר בנשר המדבר וניתן להשיגו בכמה קטרים.
ניתן לשפר את הנשק הזה ולהוסיף לו קנה ארוך יותר (עד 14") קת וכוונת טלסקופית.
בנוסף להכל ,מדובר גם ברשיון לאקדח ולא רשיון לרובה ולכן קל יותר להוציאו ( לא עד כדי קל אבל עדין יש יותר סיכוי מאשר רשיון לרובה).

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
בכיף, השאלה היא אם אני אוכל להגיע למפגש (בד"כ אני מלא מסתובב באיזור המרכז - אפילו למערכת העיתון שלי אני מגיע פעם ב...).
אם את העובר באיזור חיפה אתה מוזמן לבוא לראות ולהצתלם עם הכלי ועוד מספר כלים מעניינים אחרים.
נכון, ה- 9MM נותן מושג על רמת הדיוק של הכלי, אבל 7.63 זה כבר משהו אחר..., תחמיש רציני ביותר ומהירות גבוהה ביותר יוצרים בום על קולי - מרטיט ביותר...
בכל מקרה, אם יש לכם מושג איפה ניתן להשיג תחמושת לנבלה (או לחדש מתרמילים משומשים) אז תגידו, כי נמאס להזמין כדורים מאיטליה במחיר מופרז...
אה כן, 7.63 צוואר בקבוק מאווזר!
אם את העובר באיזור חיפה אתה מוזמן לבוא לראות ולהצתלם עם הכלי ועוד מספר כלים מעניינים אחרים.
נכון, ה- 9MM נותן מושג על רמת הדיוק של הכלי, אבל 7.63 זה כבר משהו אחר..., תחמיש רציני ביותר ומהירות גבוהה ביותר יוצרים בום על קולי - מרטיט ביותר...

בכל מקרה, אם יש לכם מושג איפה ניתן להשיג תחמושת לנבלה (או לחדש מתרמילים משומשים) אז תגידו, כי נמאס להזמין כדורים מאיטליה במחיר מופרז...
אה כן, 7.63 צוואר בקבוק מאווזר!
- סליקאי ארד
ראיתי בארץ כמה כדורים כאלה, הם נקראים 30 לוגר ועל התרמיל כתוב W-W , אם אלה לא הכדורים שאתה מזמין בדה"כ תנסה לברר מה משמעות האותיות ומי היבואן.
בכל מקרה זאת תחמושת בעלת פוטנציאל עצום, אני לא מבין למה יצרני נשק מודרניים מתעלמים ממנה.
מישהו מכיר אקדחים מודרניים בקליבר הזה? (להבדיל מה- SIG .357 )
[/u][/list]
בכל מקרה זאת תחמושת בעלת פוטנציאל עצום, אני לא מבין למה יצרני נשק מודרניים מתעלמים ממנה.
מישהו מכיר אקדחים מודרניים בקליבר הזה? (להבדיל מה- SIG .357 )
[/u][/list]
- סליקאי ארד
- סליקאי ארד
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד