האם בכל ירי באקדח חובה שישארו "עקבות" על הידיים ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
האם בכל ירי באקדח חובה שישארו "עקבות" על הידיים ?
בבקשה נסו לפרט את תשובתיכם.
האם זה קשור גם למרחק ולסוג התחמושת ??
מדובר בעזרה לעבודה סמינריונית.
תודה מראש למקצוענים
האם זה קשור גם למרחק ולסוג התחמושת ??
מדובר בעזרה לעבודה סמינריונית.
תודה מראש למקצוענים
- סליקאי ארד

בשדות התעופה נבדק מטען הנוסעים עם "מריח" חמרי נפץ.
מומלץ לא לטווח בימים הקרובים לנסיעה, בעיקר לארה"ב.
מחשבים אישיים נבדקים בהקפדה יתירה בגלל המסה שלהם והאפשרות להסליק בתוכם חמרי נפץ.
על כן מומלץ לא לקחת מחשב אישי למטווח, בודאי לפני נסיעה לחו"ל.
האמריקאים מכוונים את הגלאים שלהם על רגישות מכסימלית.
נוסע ישראלי הגיע לארה"ב עם האקדח ובארה"ב הגלאים מצפצפים אפילו על הסיכה של הכיפה.
מומלץ לא לטווח בימים הקרובים לנסיעה, בעיקר לארה"ב.
מחשבים אישיים נבדקים בהקפדה יתירה בגלל המסה שלהם והאפשרות להסליק בתוכם חמרי נפץ.
על כן מומלץ לא לקחת מחשב אישי למטווח, בודאי לפני נסיעה לחו"ל.
האמריקאים מכוונים את הגלאים שלהם על רגישות מכסימלית.
נוסע ישראלי הגיע לארה"ב עם האקדח ובארה"ב הגלאים מצפצפים אפילו על הסיכה של הכיפה.
- סליקאי זהב

- סליקאי ארד

ריח לא טוב
לא הריח של האבקה אלה הריח של השאלה.
יש שאלות שתשובות אליהם כדאי פנות למז"פ ועים הם ירצו ויחשבו שזה נכון הם גם יענו לך.
יום טוב
ry
יש שאלות שתשובות אליהם כדאי פנות למז"פ ועים הם ירצו ויחשבו שזה נכון הם גם יענו לך.
יום טוב
ry
ריח לא טוב
לא הריח של האבקה אלה הריח של השאלה.
יש שאלות שלתשובות אליהם כדאי פנות למז"פ ועים הם ירצו ויחשבו שזה נכון הם גם יענו לך.
יום טוב
ry
יש שאלות שלתשובות אליהם כדאי פנות למז"פ ועים הם ירצו ויחשבו שזה נכון הם גם יענו לך.
יום טוב
ry
ובתשובה לשאלה השנייה...
אז כן - גם תחמיש וח"ק ישאירו סימנים של משקעים [לאומת זאת ח"כ סתם ישאיר אחריו ריח רע...
]
וכן - פיקות וקפצונים ישאירו משקע שיורי [אבל מסוג אחר ושונה בהרכבו, צורתו, היקפו ועוד...]
בנוגע לשאלות, חברים - לא להיסחף, השאלות עדיין תמימות [כלומר היות ואני אדם אופטימי, אז אני מניח שהן תמימות...]
והרעיון של משה אכן טוב, פנייה למז"פ תוכל להניב תשובות, אם ירצו להשיב
בנושא הצ'ולנט של השבת... זה כבר סתם מריח לי לא טוב...
אז כן - גם תחמיש וח"ק ישאירו סימנים של משקעים [לאומת זאת ח"כ סתם ישאיר אחריו ריח רע...
וכן - פיקות וקפצונים ישאירו משקע שיורי [אבל מסוג אחר ושונה בהרכבו, צורתו, היקפו ועוד...]
בנוגע לשאלות, חברים - לא להיסחף, השאלות עדיין תמימות [כלומר היות ואני אדם אופטימי, אז אני מניח שהן תמימות...]
והרעיון של משה אכן טוב, פנייה למז"פ תוכל להניב תשובות, אם ירצו להשיב
בנושא הצ'ולנט של השבת... זה כבר סתם מריח לי לא טוב...
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

עבודה בגינה עם דשן...
גם עבודה בגינה עם דשן כימי תיתן את אותה התוצאה בבדיקת הירי. בארה"ב היה תקדים שאדם הצליח לצאת ע"י זה זכאי במשפט רצח.... 
- סליקאי ארד

הנושא נידון כבר בהרחבה בעיתונות העולמית ולכן אין כאן גילוי של חומר מסווג.
כעיקרון, האקדח "משפריץ" רסיסי אבק שריפה וחומרים נוספים שנספגים בגופו ובבגדיו של היורה.
לפי שאריות אלו ומיקומם בגוף היורה ניתן לקבוע נתונים משפטיים רבים מאד ולעיתים אף לשנות תיק חקירה מקצה לקצה.
דוגמה למקרה כזה - רצח והתאבדות בפרשת הדוגמנית אלימלך ז"ל (שאביה היה בזמנו הממונה על כלי יריה במשרד הפנים).
כעיקרון, האקדח "משפריץ" רסיסי אבק שריפה וחומרים נוספים שנספגים בגופו ובבגדיו של היורה.
לפי שאריות אלו ומיקומם בגוף היורה ניתן לקבוע נתונים משפטיים רבים מאד ולעיתים אף לשנות תיק חקירה מקצה לקצה.
דוגמה למקרה כזה - רצח והתאבדות בפרשת הדוגמנית אלימלך ז"ל (שאביה היה בזמנו הממונה על כלי יריה במשרד הפנים).
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד