יש יורשת לחני אוקונסקי? / (תוצאות הכ"ג)
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
יש יורשת לחני אוקונסקי? / (תוצאות הכ"ג)
בתחרות ע"ש כ"ג יורדי הסירה (תחרות חנוכה מסורתית = אליפות ישראל עד גיל 18 המאורגנת ע"י הגדנ"ע)שנערכה ברעננה הושגו התוצאות הבאות:
רובה אויר
1.חני פריד מועדון רחובות (חבצלת) 346 נק'
2.נתנאל אבן חן מועדון רחובות 336 נק'
3.ניצן אלון מועדון רחובות 335 נק'
קבוצתי
1.מועדון רחובות 1017 נק'
2.מועדון רמת גן 954 נק'
3. מועדון רעננה 923 נק'
רובה זעיר 20 כדור שכיבה
1.חני פריד מועדון רחובות 191 נק'
2.חנה וורסין מועדון כביר 189 נק'
3.רפאל סרבדלוב מועדון רעננה 189 נק'
קבוצתי
1.מועדון כביר 561 נק'
2.מועדון רחובות 560 נק'
3.מועדון רעננה 550 נק'
חג אורים שמח
אילן
תגובות, זכרונות, אנקדוטות יתקבלו בברכה באשכול זה.
רובה אויר
1.חני פריד מועדון רחובות (חבצלת) 346 נק'
2.נתנאל אבן חן מועדון רחובות 336 נק'
3.ניצן אלון מועדון רחובות 335 נק'
קבוצתי
1.מועדון רחובות 1017 נק'
2.מועדון רמת גן 954 נק'
3. מועדון רעננה 923 נק'
רובה זעיר 20 כדור שכיבה
1.חני פריד מועדון רחובות 191 נק'
2.חנה וורסין מועדון כביר 189 נק'
3.רפאל סרבדלוב מועדון רעננה 189 נק'
קבוצתי
1.מועדון כביר 561 נק'
2.מועדון רחובות 560 נק'
3.מועדון רעננה 550 נק'
חג אורים שמח
אילן
תגובות, זכרונות, אנקדוטות יתקבלו בברכה באשכול זה.
קודם כל נשאל, האם קמה יורשת לחני קשנסקי???????????
שנית, ברכות למועדון כביר (המועדון בו התחלתי לירות בשנת 1977 או 1978 - אני כבר לא זוכר).
אני זוכר תחרות כ"ג שהמטווח ברמת-גן היה מלא ביורים מהבוקר עד הערב (כמו כל כ"ג) ומלא גם במים שהציפו את המטווח מקו היורים עד לקו המטרות והיה בלתי אפשרי להשלים את כל המקצים כי המטרות כל הזמן נרטבו בגשם והתפוררו, כך שהאלוף במצבים נקבע לפי תוצאות שכיבה+עמידה בלבד. נדמה לי שזה היה בדצמבר 1979. לא אשכח את אלכס רובין ז"ל עומד עם מכנסיים מופשלות עד הברכיים ובלי נעליים וגרביים בשלוליות ומדביק מטרות. מישהו צילם אותו אבל אני לא זוכר מי - אולי משה הורביץ.
שנה לפני ההצפה התחרות נשלטה ע"י מועדון אשדוד, שלקח את כל שלושת המקומות הראשונים בודדים בשכיבה וכמובן גם ראשון קבוצתי.
אחרי שנה המטווח היה יבש ואחרי שנה נוספת התחרות נערכה באשקלון ורחובות ואחד הקלעים שלא אגיד את שמו כי הוא עדיין פעיל נפסל כי נסע לישון בבית או אצל אחת הקלעיות....
מהקלעים שאני זוכר אז מהשנתונים שלי או סמוכים אלי פעילים היום מעט מאוד ולא אגיד את שמותיהם כדי שלא אסגיר את ההוא מהפסקה הקודמת
שנית, ברכות למועדון כביר (המועדון בו התחלתי לירות בשנת 1977 או 1978 - אני כבר לא זוכר).
אני זוכר תחרות כ"ג שהמטווח ברמת-גן היה מלא ביורים מהבוקר עד הערב (כמו כל כ"ג) ומלא גם במים שהציפו את המטווח מקו היורים עד לקו המטרות והיה בלתי אפשרי להשלים את כל המקצים כי המטרות כל הזמן נרטבו בגשם והתפוררו, כך שהאלוף במצבים נקבע לפי תוצאות שכיבה+עמידה בלבד. נדמה לי שזה היה בדצמבר 1979. לא אשכח את אלכס רובין ז"ל עומד עם מכנסיים מופשלות עד הברכיים ובלי נעליים וגרביים בשלוליות ומדביק מטרות. מישהו צילם אותו אבל אני לא זוכר מי - אולי משה הורביץ.
שנה לפני ההצפה התחרות נשלטה ע"י מועדון אשדוד, שלקח את כל שלושת המקומות הראשונים בודדים בשכיבה וכמובן גם ראשון קבוצתי.
אחרי שנה המטווח היה יבש ואחרי שנה נוספת התחרות נערכה באשקלון ורחובות ואחד הקלעים שלא אגיד את שמו כי הוא עדיין פעיל נפסל כי נסע לישון בבית או אצל אחת הקלעיות....
מהקלעים שאני זוכר אז מהשנתונים שלי או סמוכים אלי פעילים היום מעט מאוד ולא אגיד את שמותיהם כדי שלא אסגיר את ההוא מהפסקה הקודמת

nobody expects the spanish inquisition
תמונה
רוהר ידידי
אני מודה שהיתי הצלם ואני חושב שהתמונה עדין אצלי
אני מודה שהיתי הצלם ואני חושב שהתמונה עדין אצלי
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
לחשוב חיובי
נפסל
אני יודע בודאות לא צריך לנחש אני גם יודע היכן ישן.
יאיר דוידוביץ
לחשוב חיובי
לחשוב חיובי
את התחרות הזאת אני זוכר טוב. זו היתה התחרות האחרונה שלי כגדנ"עי, חודש לפני הגיוס.
באתי עם ביצים גדולות כאלוף הגדנ"ע המגן, אחרי ששנה קודם הייתי האלוף בשכיבה שני במצבים ושלישי ברובה אויר ואחרי שיריתי תוצאות מצויינות בתחרות המרחבית גם במצבים וגם ברובה אויר. לעומת זאת, לא עליתי מהתחרות המרחבית ב-60 שכיבה והיה ויכוח האם ומתי לתת לי לירות 20 שכיבה בשביל ההשלמה לשלושה מצבים. בינתיים חרבנתי את התחרות ברובה אויר מרוב לחץ ואת ה-20 שכיבה יריתי גם-כן רע. למחרת באתי לירות 20 עמידה ו-20 כריעה והתחלתי גרוע מאוד. אחרי 10 כדורים ראשונים בעמידה תפסתי את עצמי ואת החצי השני של העמידה ואת הכריעה יריתי מצויין (בסטנדרטים של אז, שהיום כולם היו צוחקים עליהם).
בינתיים רן סימנטוב ירה טוב (יופי של משחק מלים, למרות שלא התכוונתי) והוביל עלי בהרבה אחרי העמידה. כל הכתבים נעמדו מאחוריו והוא לא עמד בלחץ. גם אדי פפירוב לא הצליח לעבור אותי ואחרי יום מורט עצבים התברר שנצחתי.
עוד חודש עבר וכבר הייתי טירון מושתן בגיבוש קורס טיס......
היום עדיין, התקופה שלי כגדנ"עי זכורה אצלי לטובה.
באתי עם ביצים גדולות כאלוף הגדנ"ע המגן, אחרי ששנה קודם הייתי האלוף בשכיבה שני במצבים ושלישי ברובה אויר ואחרי שיריתי תוצאות מצויינות בתחרות המרחבית גם במצבים וגם ברובה אויר. לעומת זאת, לא עליתי מהתחרות המרחבית ב-60 שכיבה והיה ויכוח האם ומתי לתת לי לירות 20 שכיבה בשביל ההשלמה לשלושה מצבים. בינתיים חרבנתי את התחרות ברובה אויר מרוב לחץ ואת ה-20 שכיבה יריתי גם-כן רע. למחרת באתי לירות 20 עמידה ו-20 כריעה והתחלתי גרוע מאוד. אחרי 10 כדורים ראשונים בעמידה תפסתי את עצמי ואת החצי השני של העמידה ואת הכריעה יריתי מצויין (בסטנדרטים של אז, שהיום כולם היו צוחקים עליהם).
בינתיים רן סימנטוב ירה טוב (יופי של משחק מלים, למרות שלא התכוונתי) והוביל עלי בהרבה אחרי העמידה. כל הכתבים נעמדו מאחוריו והוא לא עמד בלחץ. גם אדי פפירוב לא הצליח לעבור אותי ואחרי יום מורט עצבים התברר שנצחתי.
עוד חודש עבר וכבר הייתי טירון מושתן בגיבוש קורס טיס......
היום עדיין, התקופה שלי כגדנ"עי זכורה אצלי לטובה.
יאיר ומיכאל , אתם תגלו לנו מי זה , או שפשוט נצטרך לשער שזה אותו אחד שמדובר בו בהקשר הזה תמיד ????
שחר
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
ממש בידור מה שהולך פה....
אני חושבת שאין אחד שלא יודע על מי מדובר כאן, אבל זה לא מה שרציתי לומר...
אני רוצה להציע לאיגוד הקליעה לכתוב את זכרונותיו של רוהר מהתחרות הראשונה שלו ועד עצם היום הזה. באמת, בטוח שיש תוצאות שאבדו / נשרפו / טבעו , ורק רוהר בטוח זוכר את כל התוצאות, סטים , שוברי שיוויון, שיטפונות, הפסקות חשמל, מי התעסק עם מי וכו'....
מגיעה לך מדליה
(רוהר, אני מעריצה מספר אחת שלך, הכל מאהבה, לא לקחת ללב......)
אני חושבת שאין אחד שלא יודע על מי מדובר כאן, אבל זה לא מה שרציתי לומר...
אני רוצה להציע לאיגוד הקליעה לכתוב את זכרונותיו של רוהר מהתחרות הראשונה שלו ועד עצם היום הזה. באמת, בטוח שיש תוצאות שאבדו / נשרפו / טבעו , ורק רוהר בטוח זוכר את כל התוצאות, סטים , שוברי שיוויון, שיטפונות, הפסקות חשמל, מי התעסק עם מי וכו'....
מגיעה לך מדליה

(רוהר, אני מעריצה מספר אחת שלך, הכל מאהבה, לא לקחת ללב......)
פעם, כשהייתי צעיר ולא היו מאחרי כל כך הרבה תחרויות, זכרתי כמעט כל אחת. אני גם זוכר את הפעם הראשונה שלי במטווח.
הרבה לילות ארוכים (מאוד) בסדיר העברתי בנסיון לזכור את התחרויות והתוצאות, כדי לא להרדם. כשהייתי מסיים הייתי שר בראש אלבומים שלמים, כמו החומה של פינק פלויד או טומי.
היום לא ניתן לצפות שאזכור את התחרויות, ואל תשכחי שכשהתחלתי לירות לני בשהם היה האלוף האולימפי וארטם חדז'יבקוב בגן ילדים. אני זוכר את ארתור אייבזיאן מאליפות ארופה בשנת 1990 בהולנד, כשהוא היה קלע נוער. שמתי לב אליו, כי הוא סיים כמעט אחרון (מבחינת הזמן) במקצה שלו.
בכל מקרה, יש לי את המחברות שלי משנת 1989 ועד היום, כך שניתן לשחזר כמעט כל תחרות מאז ועד היום.
הדברים החשובים הם לא התחרויות עצמן, אלא מה שסבב אותן, ואם הייתי כותב הכל היו לא מעט אנשים שחלקם עדיין פעילים בצורה כזו או אחרת מוזכרים ולא תמיד לחיוב.
לשלומית ולעוד כמה אנשים בארבע אזניים או שתי עיניים הייתי מוכן לכתוב את זכרונותי.
הרבה לילות ארוכים (מאוד) בסדיר העברתי בנסיון לזכור את התחרויות והתוצאות, כדי לא להרדם. כשהייתי מסיים הייתי שר בראש אלבומים שלמים, כמו החומה של פינק פלויד או טומי.
היום לא ניתן לצפות שאזכור את התחרויות, ואל תשכחי שכשהתחלתי לירות לני בשהם היה האלוף האולימפי וארטם חדז'יבקוב בגן ילדים. אני זוכר את ארתור אייבזיאן מאליפות ארופה בשנת 1990 בהולנד, כשהוא היה קלע נוער. שמתי לב אליו, כי הוא סיים כמעט אחרון (מבחינת הזמן) במקצה שלו.
בכל מקרה, יש לי את המחברות שלי משנת 1989 ועד היום, כך שניתן לשחזר כמעט כל תחרות מאז ועד היום.
הדברים החשובים הם לא התחרויות עצמן, אלא מה שסבב אותן, ואם הייתי כותב הכל היו לא מעט אנשים שחלקם עדיין פעילים בצורה כזו או אחרת מוזכרים ולא תמיד לחיוב.
לשלומית ולעוד כמה אנשים בארבע אזניים או שתי עיניים הייתי מוכן לכתוב את זכרונותי.
אני מניח שיאיר ענה למישהו ששאל בע"פ -
הלילה בשדה התעופה היה בזאגרב, אחרי מסע ברכבת במשך כעשר שעות. וכמו שאמרו הביטלס - לילה של יום מפרך. ההמשך היה לא פחות גרוע, כולל ראש משלחת שהשאיר מאחור שלושה קלעים בשדה התעופה באתונה.
אם לא תהיה התנגדות עד לסוף השבוע - אפרסם את הסיפור במלואו (כולל שמות)!!
את ההתנגדויות נא לשלוח במסר אישי, כדי שאף אחד לא ייפגע
הלילה בשדה התעופה היה בזאגרב, אחרי מסע ברכבת במשך כעשר שעות. וכמו שאמרו הביטלס - לילה של יום מפרך. ההמשך היה לא פחות גרוע, כולל ראש משלחת שהשאיר מאחור שלושה קלעים בשדה התעופה באתונה.
אם לא תהיה התנגדות עד לסוף השבוע - אפרסם את הסיפור במלואו (כולל שמות)!!
את ההתנגדויות נא לשלוח במסר אישי, כדי שאף אחד לא ייפגע
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד