בעיניין חובת הפקדת נשק במקומות ציבוריים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
נועם כתב:.......וכידוע לשנינו, תמיד ישנה וחייבת להיות התפשרות בין הרצוי למצוי, לא ניתן להפוך את המדינה למבצר סגור - "בטחון מקל = תקרית, בטחון מחמיר = שיתוק)
צודק במליון אחוזים
רוצים דוגמא?
חברות התעופה הישראליות "אל-על" "ארקיע" "ישראאייר".
100% ביטחון
0% תעופה
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
כנראה שאני (אלא מי...) לא הסברתי את עצמי טוב-הביקורת הופנתה כלפי מנהלי המוסדות (קניונים, בתי הספר) אשר מעדיפים לקצץ בשכר המאבטחים לטובת עוד כמה בריסטולים לכיתות. אפילו כלפי מנהלי חברות האבטחה אין לי טענות-הם אנשי עסקים המבקשים להרוויח ותו לא. בטח שאין לי בעיה כלפי המאבטחים. בחורה שהשתחררה מהצבא רוצה להתפרנס. מה אכפת לה אם היא מתדלקת עם משאבה ביד או מאבטחת עם "קרין"?
לגבי הערתו של נועם - אתה כמדריך ירי רשאי לאשר את מי שאתה מוצא לנכון. יש בכך גם היבט כלכלי מובן. רק נקודה למחשבה שתמיד מנחה אותי בהדרכות שאני מעביר - לפני שאני חותם על הטופס, בזמן שהחבר'ה מנקים את המטווח מהתרמילים, אני מביט בהם, סוקר כל אחד בנפרד ומנסה לחשוב - לו זה היה תלוי בי,האם הייתי נותן לכל אחד מהם לאבטח בביה"ס בו לומד הילד שלי? המחשבה הזאת תמיד מכניסה אותי לפרופורציות. וגם את הבוסים.
לגבי הערתו של נועם - אתה כמדריך ירי רשאי לאשר את מי שאתה מוצא לנכון. יש בכך גם היבט כלכלי מובן. רק נקודה למחשבה שתמיד מנחה אותי בהדרכות שאני מעביר - לפני שאני חותם על הטופס, בזמן שהחבר'ה מנקים את המטווח מהתרמילים, אני מביט בהם, סוקר כל אחד בנפרד ומנסה לחשוב - לו זה היה תלוי בי,האם הייתי נותן לכל אחד מהם לאבטח בביה"ס בו לומד הילד שלי? המחשבה הזאת תמיד מכניסה אותי לפרופורציות. וגם את הבוסים.
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד