פורום חדש
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
פורום חדש
בימים הקרובים יפתח פורום חדש, העוסק בעינייני לוחמה ובטחון.
הפורום יהיה סגור, והכניסה אליו תאופשר לאחר סינון, שיבוסס על הכרות אישית של מנהלי הפורום וחבריו עם החברים החדשים (חבר מביא חבר).
בפורום יתנהלו דיונים בדבר שיטות לוחמה, טכניקות שונות בשימוש נשק ועוד.
בשלב זה עומדים לפני סיום מספר שעורי לוחמה עם אקדח במבנה ללוחם בודד ולצוות, שווה לחכות.
הסיבות למידורם של כלל חברי האתר מפורום זה הינן מכיוון שאנו מאמינים שלא כל מידע, גם אם ניתן להשגה במאמץ קל באינטרנט, צריך להיות חשוף וגלוי, לעיני אלו שלא תמיד מעוניינים בטובתנו.
למען הסר ספק, בפורום זה לא יתנהלו דיונים שתוכניהם אסורים, מסווגים או חסויים.
אני מניח שבשלב הראשוני יקח קצת זמן לאתר או לאשר את כל אלו שיורשו לצפות בפורום, אנא קבלו זאת בהבנה.
ניתן לפנות אלי בפרטי לשם קבלת אישור כניסה לפורום (אך לא לפני שהפורום יעלה לאויר, בבקשה).
הפורום יהיה סגור, והכניסה אליו תאופשר לאחר סינון, שיבוסס על הכרות אישית של מנהלי הפורום וחבריו עם החברים החדשים (חבר מביא חבר).
בפורום יתנהלו דיונים בדבר שיטות לוחמה, טכניקות שונות בשימוש נשק ועוד.
בשלב זה עומדים לפני סיום מספר שעורי לוחמה עם אקדח במבנה ללוחם בודד ולצוות, שווה לחכות.
הסיבות למידורם של כלל חברי האתר מפורום זה הינן מכיוון שאנו מאמינים שלא כל מידע, גם אם ניתן להשגה במאמץ קל באינטרנט, צריך להיות חשוף וגלוי, לעיני אלו שלא תמיד מעוניינים בטובתנו.
למען הסר ספק, בפורום זה לא יתנהלו דיונים שתוכניהם אסורים, מסווגים או חסויים.
אני מניח שבשלב הראשוני יקח קצת זמן לאתר או לאשר את כל אלו שיורשו לצפות בפורום, אנא קבלו זאת בהבנה.
ניתן לפנות אלי בפרטי לשם קבלת אישור כניסה לפורום (אך לא לפני שהפורום יעלה לאויר, בבקשה).
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 09 ינואר 2004, 09:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
צחוק, צחוק
למי שהספיק לשכוח או למי שלא הכיר את פורום הנשק מימי "הייד פארק", ידידנו המכובד והשרקן ניהל במקביל 3 משתמשים שונים שאפיינו 3 דמויות שונות, לכל אחת אופי ותכונות שונות, והוא עשה זאת בלהטוטנות משכנעת כזו שלקח זמן לעלות על העניין.....
כך שאי אפשר לדעת: אולי המתנדב שלנו הוא בעצם חובב פלסטיק שעדיין לא יצא מן הארון....

למי שהספיק לשכוח או למי שלא הכיר את פורום הנשק מימי "הייד פארק", ידידנו המכובד והשרקן ניהל במקביל 3 משתמשים שונים שאפיינו 3 דמויות שונות, לכל אחת אופי ותכונות שונות, והוא עשה זאת בלהטוטנות משכנעת כזו שלקח זמן לעלות על העניין.....
כך שאי אפשר לדעת: אולי המתנדב שלנו הוא בעצם חובב פלסטיק שעדיין לא יצא מן הארון....
if you wanna shoot, shoot, don't talk
אני מאמין שהנושא מחייב דיסקרטיות למרות שהיום אין עניינים סודיים יותר כולם "חושבים"שהם יודעים הכל.
יהיה נחמד לדעת עם כל מי שכותב או קורא בפורום לא עבריין או יותר גרוע פח"עיסת.
בגלל שתמיד יש ספק חל אלינו הכלל "אם יש ספק אין ספק".
חברים עם כל כך רציתם לדעת הייתם משרתים במקומות מתאימים ואז הייתם יודעים הכל(-:
יהיה נחמד לדעת עם כל מי שכותב או קורא בפורום לא עבריין או יותר גרוע פח"עיסת.
בגלל שתמיד יש ספק חל אלינו הכלל "אם יש ספק אין ספק".
חברים עם כל כך רציתם לדעת הייתם משרתים במקומות מתאימים ואז הייתם יודעים הכל(-:
לדעתי הכרות אישית עם החברים היא תנאי הכרחי על מנת לשמור על רמה מסויימת של חסיון\בטחון בפורום כמו זה שעתיד לקום .
חלק גדול מהחברים בפורום מתחילתו ,מגיעים למפגשים\תחרויות\... --ואין זה אומר שהם אינם "אנונימיים" .את חלקם מכירים רק חברי ההנהלה ואת האחרים (ה"פחות אנונימיים") -כולם\הרוב.
כפי שוודאי מבין GILADX האנונימי .....מבחינתי ...הוא יכול להיות המבוקש מ"ס 1 בגדה ....כל עוד לא הוכח אחרת ,וחובת ההוכחה במקרה זה היא עליו .
ובלי לפגוע באיש ,מי שאין לו מה להסתיר לא צריך לחשוש .
חיוני שלפחות הנהלת האתר תכיר את החבר (פרטים אישיים חוץ מכינוי,...).
בברכת לילה טוב לכולם .
חלק גדול מהחברים בפורום מתחילתו ,מגיעים למפגשים\תחרויות\... --ואין זה אומר שהם אינם "אנונימיים" .את חלקם מכירים רק חברי ההנהלה ואת האחרים (ה"פחות אנונימיים") -כולם\הרוב.
כפי שוודאי מבין GILADX האנונימי .....מבחינתי ...הוא יכול להיות המבוקש מ"ס 1 בגדה ....כל עוד לא הוכח אחרת ,וחובת ההוכחה במקרה זה היא עליו .
ובלי לפגוע באיש ,מי שאין לו מה להסתיר לא צריך לחשוש .
חיוני שלפחות הנהלת האתר תכיר את החבר (פרטים אישיים חוץ מכינוי,...).
בברכת לילה טוב לכולם .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד