נהלי רישום לפורום החדש - פורום הלוחמה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
נהלי רישום לפורום החדש - פורום הלוחמה
חברים יקרים שלום.
כפי שנכתב כאן קודם, על-ידי מנהל האתר, הכניסה לפורום חדש אינה תהיה חופשית לכל אחד.
בכדי להיכנס לפורום החדש, לקחת חלק בדיונים, ולקרוא את המאמרים שיפורסמו בו, המשתמשים צרכים להיות מזוהים ומוכרים על ידי מנהל האתר ומנהל הפורום.
כלומר, רמת ההכרות עם המשתמש צריכה להיות ממש ברמה אישית (זיהוי שמי ופרצופי).
מכאן נובע, שכל חברי הסליק בעלי תעודת סליקאי, עם תמונה, יוכלו להיכנס (אני מאמין שכולם) ללא צורך בהליך מיוחד.
חברי סליק ללא תעודת חבר, אבל שמכירים באופן אישי כזה או אחר (אפילו אם נפגשו פעם היכן שהוא עם מי מהם באיזה מפגש או תחרות) יוכלו לבקש לבקש רשות כניסה ואם יוכח שאכן אותו גורם מוכר לאחד ממנהלי הפורומים השונים באתר, תאושר בקשתו והוא יוכל להיכנס לפורום.
את הסיבות למידור אני מניח שכולם מבינים ולכן אני אנמקם.
במהלך השבוע הקרוב הפורום החדש יעלה לאויר ויפורסמו בו מספר מאמרים הקשורים לנושא מאוד מאוד מעניין וחשוב.
אני ממליץ לכל חבר בפורום, להקדים ולשלוח בקשה לרישום אפילו אם יש ברשותו תעודת חבר בכדי לזרז את תהליכי האישור.
אני שוב חוזר ומדגיש, לא כל אחד שישלח בקשה יוכל להיכנס לפורום החדש, הכניסה מותנית בהכרות ברמה אישית.
את הבקשות לרישום יש לשלוח אלי (DAVIDA) כמסר פרטי ולא באשכול זה.
חברים שאין להם תעודת חבר אבל מעוניינים להרשם לפורום החדש, ישלחו גם כן את הבקשה אלי, תוך כדי פרוט שמם המלא ואת מי הם מכירים בסליק וכיצד.
ודבר אחרון למסר הזה...
כל הוותיקים עכשיו תוהים מי זה המשתמש DAVIDA....
אז בשלב זה אני רק אזרוק לכם עצם...רובכם מכירים אותי בשם משתמש אחר, אבל בשלב זה, הייתי מעדיף להישאר....אלמוני.
להתראות בפורום החדש
כפי שנכתב כאן קודם, על-ידי מנהל האתר, הכניסה לפורום חדש אינה תהיה חופשית לכל אחד.
בכדי להיכנס לפורום החדש, לקחת חלק בדיונים, ולקרוא את המאמרים שיפורסמו בו, המשתמשים צרכים להיות מזוהים ומוכרים על ידי מנהל האתר ומנהל הפורום.
כלומר, רמת ההכרות עם המשתמש צריכה להיות ממש ברמה אישית (זיהוי שמי ופרצופי).
מכאן נובע, שכל חברי הסליק בעלי תעודת סליקאי, עם תמונה, יוכלו להיכנס (אני מאמין שכולם) ללא צורך בהליך מיוחד.
חברי סליק ללא תעודת חבר, אבל שמכירים באופן אישי כזה או אחר (אפילו אם נפגשו פעם היכן שהוא עם מי מהם באיזה מפגש או תחרות) יוכלו לבקש לבקש רשות כניסה ואם יוכח שאכן אותו גורם מוכר לאחד ממנהלי הפורומים השונים באתר, תאושר בקשתו והוא יוכל להיכנס לפורום.
את הסיבות למידור אני מניח שכולם מבינים ולכן אני אנמקם.
במהלך השבוע הקרוב הפורום החדש יעלה לאויר ויפורסמו בו מספר מאמרים הקשורים לנושא מאוד מאוד מעניין וחשוב.
אני ממליץ לכל חבר בפורום, להקדים ולשלוח בקשה לרישום אפילו אם יש ברשותו תעודת חבר בכדי לזרז את תהליכי האישור.
אני שוב חוזר ומדגיש, לא כל אחד שישלח בקשה יוכל להיכנס לפורום החדש, הכניסה מותנית בהכרות ברמה אישית.
את הבקשות לרישום יש לשלוח אלי (DAVIDA) כמסר פרטי ולא באשכול זה.
חברים שאין להם תעודת חבר אבל מעוניינים להרשם לפורום החדש, ישלחו גם כן את הבקשה אלי, תוך כדי פרוט שמם המלא ואת מי הם מכירים בסליק וכיצד.
ודבר אחרון למסר הזה...
כל הוותיקים עכשיו תוהים מי זה המשתמש DAVIDA....
אז בשלב זה אני רק אזרוק לכם עצם...רובכם מכירים אותי בשם משתמש אחר, אבל בשלב זה, הייתי מעדיף להישאר....אלמוני.
להתראות בפורום החדש
Re: נהלי רישום לפורום החדש - פורום הלוחמה
davida כתב:אז בשלב זה אני רק אזרוק לכם עצם...
מזה עצם????
אנשים כאן אוכלים פרות שלמות...
"הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה: דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון."
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
הבהרה חשובה
הבהרה חשובה לגבי הרישום לפורום החדש
---------------------------------------
הרישום לפורום החדש לא נעשה בצורה אוטומטית.
חברים בסליק שיש להם תעודת חבר אינם פטורים בשלב זה מבקשת הרישום לפורום החדש.
מכיוון שבשלב ראשוני זה, יש לו הרבה עבודה, אנו נכניס לפורום רק אנשים מוכרים שביקשו להרשם.
בתודה מראש.
---------------------------------------
הרישום לפורום החדש לא נעשה בצורה אוטומטית.
חברים בסליק שיש להם תעודת חבר אינם פטורים בשלב זה מבקשת הרישום לפורום החדש.
מכיוון שבשלב ראשוני זה, יש לו הרבה עבודה, אנו נכניס לפורום רק אנשים מוכרים שביקשו להרשם.
בתודה מראש.
- סליקאי זהב

זיהוי
אפילו שוטר חייב להזדהות לפני שהוא דורש מעבריין להזדהות בפניו 
davida
מכוון שאנחנו חשדניים ולא שולחים פרטים אישיים ל"אלמוני" אולי תזדהה?
או שאולי webart יאשר, שאפשר לשלוח לך, ללא חשש.
תודה
או שאולי webart יאשר, שאפשר לשלוח לך, ללא חשש.
תודה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד