ìàï äìëå éøéçå, FN, áåì åëì äùàø äà÷ãçéí îìáã äâìå÷?

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

ìàï äìëå éøéçå, FN, áåì åëì äùàø äà÷ãçéí îìáã äâìå÷?

על ידי dtft » 07 ינואר 2004, 13:34

éù îâîä îåæøä äôåøåí ä"ùå÷".
äøáä îàåã îåãòåú òì îëéøä / ÷ðéä ùì âìå÷éí, ìôòîéí øåàéí âí SW.
àáì àó ôòí (ìà áú÷åôä ùàðé ðëðñ ìùí, áëì î÷øä) ìà øåàéí îåãòåú ÷ðéä / îëéøä ì"áåì" àå "éøéçå" ìîùì. ìé æä ðøàä îåæø îùäå, äøé éùðí ìà îòè ëàìä àöì äàðùéí, øåàéí àåúí áøçåá. àæ àéôä äîåãòåú? äéúëï ùäà÷ãçéí äð"ì ë"ë âøåòéí ùàó àçã ìà øåöä ì÷ðåú àåúí àå ë"ë èåáéí ùàó àçã ìà øåöä ìîëåø? ðøàä ùëîåú çùéôä ìä äí æåëéí äøáä éåúø ÷èðä îôìç äùå÷ ùìäí.
îä àúí çåùáéí òì äñéáåú ìëê?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Colonel » 07 ינואר 2004, 14:39

אנשים קונים גלוק בגלל תופעת העדר
מגלים עם איזה *** הם נתקעו
ורצים למכור...

:D

ואז לרוב קונים גלוק אחר ...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי baraks78 » 07 ינואר 2004, 19:45

לדעתי הסיבה לכך היא שאותם בעלי בול, יריחו וכיו"ב מעדיפים לחסוך את הכאב ראש הכרוך במכירה עצמאית של האקדח (שלא תכניס להם סכום כסף רב), והם מעדיפים פשוט לעשות טרייד-אין בחנות כאשר הם מחליפים אותו ל.......גלוק!!! :lol: :lol: :lol:

לגבי גלוקים, היות והם מאוד מבוקשים בשוק המשומשים, עדיף למי שמוכר גלוק לעשות זאת באופן עמצאי ואז לקבל עליו את מלוא התמורה (סוחרי נשק יתנו לך עליו רק 50% מהערך).
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ג'וקר » 07 ינואר 2004, 19:58

אז ככה....

רואים שיש הרבה גלוקים למכירה ,משום שרבים מרוכשי הגלוקים עושים זאת לא בשל העובדה שהוא נוח\מתאים\... להם ,אלא בשל העובדה שלחבר\אח\שכן\...יש גלוק .(תופעת העדר)

אי לכך רבים מוכרים את הגלוק שלהם ורוכשים נשק אחר(שטייר\HK\בול\.....) ואז כשהנשק הנרכש מתאים להם (ולא לשכן) ----->הם נשארים איתו .

ולראיה ,ראו כמה אשכולות היו בנושא בשיפורים לגלוק על מנת שיהיה זהה לדגם כ"ד (או משהו כזה).

:lol:
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

FN

על ידי emergency » 07 ינואר 2004, 20:49

אני לא פרסמתי את ה FN שלי למכירה כי הוא נמכר חצי יום לאחר שהוא ישב בחנות (ובמחיר שלו קניתי גלוק חדש כולל חלקים). :shock:
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 07 ינואר 2004, 21:18

כנראה היה לך את הדגם המצופה זהב
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי oogee » 08 ינואר 2004, 13:15

אם היו נותנים פרס נובל בשיווק הייתי ממליץ על גלוק לקבלת הפרס. היכולות שהם מפגינים בתחום ראויים למחקר מעמיק (כנראה אבצע סמינריון בנושא) הם משתמשים בגופים בעלי השפעה בציבור במקומות שונים על מנת להעלות את ערך המותג. הם מוכרים אקדחים במחירי בדיחה תוך TRADE-IN של האקדחים הישנים ממשטרות מקומיות בארה"ב, משטרות אלו שיכות לעיריות או ל STATE ותקציבם לא גדול במיוחד. הבחירה שלהם נותנת גושפנקה לאיכות האקדח.
בנוסף גלוק משלמת סכומי עתק על מנת לישם PRODUCT PLACEMENT בתוך סרטים וסדרות טלוויזה. היא מעבירה סכומים נכבדים למימון פרסומונים (ירחונים) המתעסקים בנשק על מנת לתת חוות דעת טובות על אקדחיהם.

אפילו בארץ ... (טוב לא נדבר על מי משתמש בגלוק בארץ :wink: )

גלוק ו H&K משתמשות במיצוב יחסית דומה המוביל לאסטרטגיית שיווק יחסית דומה שעובדת ברוב המקומות ביעילות מרשימה.

גלוק וH&K מייצרים נשקים מעולים! אולם הם לא ראויים (לפי דעתי לפחות) לכל הרעש סביבם.

מתוך "חובת גילוי נאות" אני נושא CZ75D...
אחד בפה, אחד בלב!!! וחשוב לדייק...
!Know guns, know peace and safety
!!!No guns, no peace nor safety
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי donduck » 08 ינואר 2004, 13:40

כל הנאמר לגבי שיטות השיווק, המכירה ו"דחיפת המוצר של גלוק נראים על פניהם כנכונים, אבל,
אי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן
ולכן, אם מאחורי כל מסע השיווק האגרסיבי לא היה עומד מוצר מעולה ושירות איכותי - הכל היה מתמוטט.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי oogee » 08 ינואר 2004, 13:56

גלוק וH&K מייצרים נשקים מעולים! אולם הם לא ראויים (לפי דעתי לפחות) לכל הרעש סביבם.

הגלוק הוא אכן אקדח טוב יצא לי לעבור קורסים ושאת אחת לפרק זמו לא מבוטל במסגרת מסויימת. אולם ראה מקרה הלנטיס והסוברו DL והמיצובישי LANCER והדוגמא הקיצונית היא הסיטרואן BX שבתקוופה מסויימת נחטפה כמו לחמניות חמות ולאחר זמן קצר "לא נגעו בה עם מקל".

ישנו HYPE סביב מספר יצרני נשקים, כיום בארצות הברית השיגעון החדש הוא שהכול יהיה TACTICAL; פנס טקטי, אולר טקטי, שעון טקטי הכל טקטי... אז זה אומר שצריך סכין מתקפלת שחורה ב 250$?

בכל מקרה הציבור לא תמיד הכי צודק ובטח לא הכי חכם. :shock:
זה לא בדיוק המקום אבל שרואים כותרות "הציבור נכנס לבורסה" ... צריך להיזהר
אחד בפה, אחד בלב!!! וחשוב לדייק...
!Know guns, know peace and safety
!!!No guns, no peace nor safety
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי donduck » 08 ינואר 2004, 14:46

לעניות דעתי, ההשואה בין אקדחים למכונית אינה אופטימאלית.
מכונית נמצאת בשימוש יום יומי והאקדח - לא
הדרישות מ2 המוצרים גם הם שונים לגמרי.

הפיתוח והחידושים המוכנסים מידי שנה לרכבים הם ללא אח ורע בעולם הנשק.
ונכון, בזמנן אותן מכוניות שציינת, היו להיט, כך היה גם COLT SINGLE ACTION ARMY REVOLVER - PEACEMAKER( בזמנו (גם נח היה צדיק תמים בדורותיו....).

נאמר כאן בעבר שהשיקולים של גופים מוסדיים בבחירת כלי יריה או כל ציוד אחר אינם תמיד רק בשל טיבם, ונכון ש"חוק העדר" עובד כאן שעות נוספות, אבל, בסוף היום, אובייקטיבי ככל שניתן, הגלוק הוא כלי שבכל פעם שתלחץ על ההדק יצא כדור, וכשלא תיגע בהדק - לא יצא כדור. אישית, אני לא צריך יותר מזה.

למען הגילוי הנאות - אני בכלל איש של 1911.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד