לטיז אקדח הייתם ממליצים לי להחליף?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
לטיז אקדח הייתם ממליצים לי להחליף?
אני שוקל להחליף את האקדח שלי החדש ! בגלל נושא כף היד הקטנה שלי!
למרות שהגעתי למצב טוב מבחינת תפעול אך בכל זאת קשה . על איזה אקדח הייתם ממליצים
לי. ? בתנאי שיהיה חדש.קוטר 9 פרבלום.או 45 לא חייב להיות רב כדורי! אבל קטןמ וקל!
למרות שהגעתי למצב טוב מבחינת תפעול אך בכל זאת קשה . על איזה אקדח הייתם ממליצים
לי. ? בתנאי שיהיה חדש.קוטר 9 פרבלום.או 45 לא חייב להיות רב כדורי! אבל קטןמ וקל!
"מוזה" זה דבר חשוב.כשאתה כותב שירים.אבל אי אפשר לקנות עם זה אוכל במכולת!
- סליקאי כסף

לנועם!
למה להחליף כמעט לאותו אקדח כמו שלי שבנוי על הדגם של הסי.זד 75 ודומה לו כשתי טיפות חלב!
מה גם שבעיית הצינה הצרה מאוד אופיינית לסי.זד
מה גם שבעיית הצינה הצרה מאוד אופיינית לסי.זד
- סליקאי כסף

Re: לטיז אקדח הייתם ממליצים לי להחליף?
גידי מצגר כתב: לטיז אקדח הייתם ממליצים לי להחליף?
אני מקווה שסליקאים דוברי ערבית לא נעלבו מהאשכול הזה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
גידי היקר, שלום.
העצה הטובה ביותר שאוכל להשיא לך, היא לסור לבית מסחר לכלי ירייה, למשש ולתור אחר כלי ההולם את מידות כף ידך. אין אפשרות להחליט עבורך, אם אתה חושב כי אקדח הדומה שתי טיפות חלב ובנוי על אותו מנגנון (ובעצם, הבול שלך בנוי על המנגנון של ה CZ ..) ומחפש הזדמנויות פז. (וכבר אמרו חכמים כי אין לנצל הזדמנויות פז כאשר נמצאים בלחץ)
אם תרצה, אפשר יהיה להפנותך למספר בתי עסק בתחום, רצוי עם מטווחים צמודים על מנת שתוכל להרגישם בעת הירי ולא רק על סמך התרשמות מישושית.
נועם.
העצה הטובה ביותר שאוכל להשיא לך, היא לסור לבית מסחר לכלי ירייה, למשש ולתור אחר כלי ההולם את מידות כף ידך. אין אפשרות להחליט עבורך, אם אתה חושב כי אקדח הדומה שתי טיפות חלב ובנוי על אותו מנגנון (ובעצם, הבול שלך בנוי על המנגנון של ה CZ ..) ומחפש הזדמנויות פז. (וכבר אמרו חכמים כי אין לנצל הזדמנויות פז כאשר נמצאים בלחץ)
אם תרצה, אפשר יהיה להפנותך למספר בתי עסק בתחום, רצוי עם מטווחים צמודים על מנת שתוכל להרגישם בעת הירי ולא רק על סמך התרשמות מישושית.
נועם.
to the men!
לי אנא בחקי ערביק אממנאח מינק! מן דאר אומי!
לא הייתה כוונה מסויימת במילה טיז!אם תשים לב במדפסת ה-א קרובה ל-ט ופיספסתי ללא שימת לב!ולא בדקתי לאחר מכן! מצטער על השגיעה ומתנצל!
מא תיזראע= תחסוד!
לא הייתה כוונה מסויימת במילה טיז!אם תשים לב במדפסת ה-א קרובה ל-ט ופיספסתי ללא שימת לב!ולא בדקתי לאחר מכן! מצטער על השגיעה ומתנצל!
מא תיזראע= תחסוד!
- סליקאי כסף

תודה לכל הסליקאים !
למרות תקציבי הדל אנסה לבדוק ביתר שאת! אבדוק את כל הצעותיכם!
כמובן גם במישוש וגם בירי!
אשמח לשמוע הצעות נוספות! שוב! לא חשוב לי בכלל אם רב כדורי או לא!
לדעתי במקרה הצורך: הכדור הראשון שני ואולי גם השלישי קובעים וחשובים! היתר: אם אצטרך לירות אותם! פישלתי.אמנם כל מקרה לגופו אבל זו דעתי! מה גם שאינני הולך להלחם אם אפשר לברוח!
כמובן גם במישוש וגם בירי!
אשמח לשמוע הצעות נוספות! שוב! לא חשוב לי בכלל אם רב כדורי או לא!
לדעתי במקרה הצורך: הכדור הראשון שני ואולי גם השלישי קובעים וחשובים! היתר: אם אצטרך לירות אותם! פישלתי.אמנם כל מקרה לגופו אבל זו דעתי! מה גם שאינני הולך להלחם אם אפשר לברוח!
- סליקאי כסף

עוצו עצה ו...
האם אני היחיד שקרא את ההודעה המקורית שלו?!
"חדש" וכבר מוחלף?! ומתחייבת השאלה - ואיך הוא בדיוק קנה את האקדח הקודם (ה"חדש"): אחרי קריאה בקפה? ואולי בכף-היד? ראה תמונה באינטרנט ו"נדלק"? התעורר מחלום נבואי או שמא לאחר ציפה באמבט וקריאת "אוריקה!" roll:
בקיצור: לא הייתי ממנה למציל מי שלמד שחייה בהתכתבות...
גידי - קח את עצמך לחנות, תבחר אקדח, תנסה אותו לפני שאתה קונה וסע בדרכים טובות.
ואם חושק אתה לזרוק כמה מאות שקלים-חדשים כך סתם, ראה עצמך חופשי להעביר אותם לחשבון הבנק ההולך ומצטמק שלי...
שבת שלום
אגב, במדריך הנימוסים הפולני שלי כתוב שמי שמבקש עצה טובה אמור להודות עליה לא לרטון בגינה... (וראה תגובתך לעצתו הטובה של נועם).
אני שוקל להחליף את האקדח שלי החדש !
"חדש" וכבר מוחלף?! ומתחייבת השאלה - ואיך הוא בדיוק קנה את האקדח הקודם (ה"חדש"): אחרי קריאה בקפה? ואולי בכף-היד? ראה תמונה באינטרנט ו"נדלק"? התעורר מחלום נבואי או שמא לאחר ציפה באמבט וקריאת "אוריקה!" roll:
בקיצור: לא הייתי ממנה למציל מי שלמד שחייה בהתכתבות...
גידי - קח את עצמך לחנות, תבחר אקדח, תנסה אותו לפני שאתה קונה וסע בדרכים טובות.
ואם חושק אתה לזרוק כמה מאות שקלים-חדשים כך סתם, ראה עצמך חופשי להעביר אותם לחשבון הבנק ההולך ומצטמק שלי...
שבת שלום
אגב, במדריך הנימוסים הפולני שלי כתוב שמי שמבקש עצה טובה אמור להודות עליה לא לרטון בגינה... (וראה תגובתך לעצתו הטובה של נועם).
Takes more than combat gear to make a man
Takes more than a license for a gun
Confront your enemies,
avoid them when you can
A gentleman will walk but never run
Takes more than a license for a gun
Confront your enemies,
avoid them when you can
A gentleman will walk but never run
ליוחנן הטבול!
הודיתי גם לנועם ולכולם בשום מקום לא אמרתי דבר מה פוגע. אתה חולם יוחנני!
או סתם הוזה בהקיץ?
אבל תודה על עצתך חביבי. אני מקבל עלי שבעה ימי תענית. אמירת איזו שהיא תפילה. אינני יודע ולא מכיר איזו. אבל אמצא לי איזה רב שיתכנן לי ! ואבקש מאלוהים לסלוח לי ולכולם ! והכל יחזור על מקומו בשלום!
ולאחר מכן אסע לטבול כמה שיותר בים המלח. ואחזור טהור ונקי לקנות אקדח חדש!
או סתם הוזה בהקיץ?
אבל תודה על עצתך חביבי. אני מקבל עלי שבעה ימי תענית. אמירת איזו שהיא תפילה. אינני יודע ולא מכיר איזו. אבל אמצא לי איזה רב שיתכנן לי ! ואבקש מאלוהים לסלוח לי ולכולם ! והכל יחזור על מקומו בשלום!
ולאחר מכן אסע לטבול כמה שיותר בים המלח. ואחזור טהור ונקי לקנות אקדח חדש!
- סליקאי כסף

שמע חביבי!
זמן רב שרפתה בבחינת חנויות נשק וטיבם,,זה היה מחזור ראשון עכשיו עשה מחזור שני כי זמן יש לך וגם כסף,,,
עבור בין החנויות ובכל אחת מהן שכור אקדח מסוג שונה ותירה בו 200 כדורים ! לא פחות!!
אחר החנות העשירית ! חשוב על איזה אקדח אתה מצטער פחות כי ביזבזתה עליו כסף וזמן ואותו תיקנה,,,
כך ישאר לך פחות זמן ולנו יותר,,,,
בהצלחה !
זמן רב שרפתה בבחינת חנויות נשק וטיבם,,זה היה מחזור ראשון עכשיו עשה מחזור שני כי זמן יש לך וגם כסף,,,
עבור בין החנויות ובכל אחת מהן שכור אקדח מסוג שונה ותירה בו 200 כדורים ! לא פחות!!
אחר החנות העשירית ! חשוב על איזה אקדח אתה מצטער פחות כי ביזבזתה עליו כסף וזמן ואותו תיקנה,,,
כך ישאר לך פחות זמן ולנו יותר,,,,
בהצלחה !
פחות -לרוב זה יותר,,
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד