שימוש בגריז לעומת שמן
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שימוש בגריז לעומת שמן
סליקאים יקרים!!
לא מזמן עצרתי בחנות נשק ע"מ לקנות שמן לניקוי האקדח, וראיתי גם גריז לאקדח, שיש למרוח בעיקר במסילות ובעוד כמה מקומות לשם אבטחת פעולה חלקה (לא לשם ניקוי והגנה מפני חלודה).
אני יורה בגלוק 17, וזכור לי, שהאקדח הגיע (כחדש) עם חומר כלשהו, מבוסס על נחושת, מרוח בצד אחד בחלקו האחורי של האקדח.
האם יש יתרון כלשהו בשימוש גריז על שמן (להבטחת תנועה חלקה של חלקי המתכת)?, שהרי גריז לא מתנדף כמו שמן, אך סופג יותר ליכלוך וקשה יותר לניקוי.
מה אתם אומרים?
ואם כבר בשמן עסקינן: אם מנקים את האקדח בתדירורת גבוהה (נניח פעם בשבוע), האם יש חשיבות לסוג שמן הניקוי/הגנה ולאיכותו? - האם יש יתרון לשימוש בשמנים כמו Break Free או Formula 3 או שמספיק השמן הפשוט (התרסיס) שמוכרים בחנויות של החיילים?.
שלכם,
בברכת ניקוי מוצלח ומהנה
,
ארי.
לא מזמן עצרתי בחנות נשק ע"מ לקנות שמן לניקוי האקדח, וראיתי גם גריז לאקדח, שיש למרוח בעיקר במסילות ובעוד כמה מקומות לשם אבטחת פעולה חלקה (לא לשם ניקוי והגנה מפני חלודה).
אני יורה בגלוק 17, וזכור לי, שהאקדח הגיע (כחדש) עם חומר כלשהו, מבוסס על נחושת, מרוח בצד אחד בחלקו האחורי של האקדח.
האם יש יתרון כלשהו בשימוש גריז על שמן (להבטחת תנועה חלקה של חלקי המתכת)?, שהרי גריז לא מתנדף כמו שמן, אך סופג יותר ליכלוך וקשה יותר לניקוי.
מה אתם אומרים?
שלכם,
בברכת ניקוי מוצלח ומהנה
ארי.
ארי הרשלום.
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
אני אישית משתמש בגריז מולי בצבע שחור.שפורפרת גדולה עלתה 20+ ש"ח באוטו דיפו.
כמה טיפות על מסילות...כמה טיפות על ציר עצר המחלק(שגם מוביל קנה) וכמה טיפות על מוביל קפיץ מחזיר(אקדח CZ75).היתרונות של הגריז הם מחיר זול,תנוע חלקה יותר של מחלק(לדעתי) והגריז לא נוזל מכל החורים ולא מלכלך בגדים. החסרונות הם חובת ניקוי נשק אחרי כל מטווח...גריז צובר את כל הליכלוך ופיח, עדיין חייבים להשתמש בשמן רגיל למנגנון האקדח והגריז טיפה יותר קשה לניקוי.
לא הייתי משתמש בחומרים לא יעודיים באקדחי פלסטיק...
כמה טיפות על מסילות...כמה טיפות על ציר עצר המחלק(שגם מוביל קנה) וכמה טיפות על מוביל קפיץ מחזיר(אקדח CZ75).היתרונות של הגריז הם מחיר זול,תנוע חלקה יותר של מחלק(לדעתי) והגריז לא נוזל מכל החורים ולא מלכלך בגדים. החסרונות הם חובת ניקוי נשק אחרי כל מטווח...גריז צובר את כל הליכלוך ופיח, עדיין חייבים להשתמש בשמן רגיל למנגנון האקדח והגריז טיפה יותר קשה לניקוי.
לא הייתי משתמש בחומרים לא יעודיים באקדחי פלסטיק...
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד