קפיצים ,היציאה לפנסיה,,,
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אביטל.
1. מי שיפלוט כדור ב HKP7 - יפלוט בכל אקדח. אין קשר בין המנגנון שלו (שהוא אחד הבטיחותיים שיש לנשיאה עם כדור בקנה.) ופליטות. בטיחות צריכה להיות בראש מעייניו של כל אוחז נשק. האקדח תוכנן ככלי ללחימה - לא להגנה עצמית, לכן, אינו מתאים לכל אחד.
2. קיים מגן פלסטי, שאולי לא היה קיים באקדח בו אתה ירית, המגן על היד היורה. ניתן להתקינו על כל אחד מהאקדחים הללו.
3. החום נובע כידוע ממערכת הנעילה המקבלת את האנרגיה לפעולתה מהגזים החמים הנוצרים בפיצוץ.
4. אתה עומד להעיר מרבצם את דובי הקוטב, ולא אלו הלבנים. (הלבנים ידידותיים
)
1. מי שיפלוט כדור ב HKP7 - יפלוט בכל אקדח. אין קשר בין המנגנון שלו (שהוא אחד הבטיחותיים שיש לנשיאה עם כדור בקנה.) ופליטות. בטיחות צריכה להיות בראש מעייניו של כל אוחז נשק. האקדח תוכנן ככלי ללחימה - לא להגנה עצמית, לכן, אינו מתאים לכל אחד.
2. קיים מגן פלסטי, שאולי לא היה קיים באקדח בו אתה ירית, המגן על היד היורה. ניתן להתקינו על כל אחד מהאקדחים הללו.
3. החום נובע כידוע ממערכת הנעילה המקבלת את האנרגיה לפעולתה מהגזים החמים הנוצרים בפיצוץ.
4. אתה עומד להעיר מרבצם את דובי הקוטב, ולא אלו הלבנים. (הלבנים ידידותיים
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
avital כתב:מתנדב יקר
אני הבאתי? HK הביאו וכבונוס צורך בירי עם כפפות אסבסט בגלל התחממות הדק ו10 דרכים משונות לפלוט כדור וזאת באקדח שהתיימר להיות "הבטוח בעולם לנשיאה עם כדור בקנה".
אופפפס פגעתי בקודש הקודשים בלי להרגיש....
ההדק אינו מתחמם, שמורת ההדק וחלקה התחתון של הצינה הסמוכים לחלל הגז מתחממים, אם אתה רוצה לנגח \ להרגיז \ להלין בפני מישהו, לפחות דייק בדבריך.
ולגבי פליטות כדור, בכל האקדחים בהם ראיתי פליטות כדור - כולם - האקדח היה "פרוק בדוק ובכלל לא יודע איך זה קרה". אם האקדח תקין היורה אחראי לפליטה.
באקדחים תחרותיים עם הדקים רגישים תוכל לראות יורים לא מיומנים או לא זהירים פולטים גם כן, אבל כמובן שה-P7 אשם ובכלל הרצפה עקומה
P7 הוא לא אקדח קל ולא כל אחד יכול להתרגל אליו אבל בכל זאת המרחק גדול...
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
אולוהים, הצילו.
זה הולך להתחיל עוד פעם......
ולעצם העניין:
ע"מ שאקדח ירה או "יפלוט" צריכים להתקיים כל התנאים הבאים: (הכוונה לאקדח תקין)
כדור בקנה
מערכת הירי דרוכה
לחיצת הדק
בכל האקדחים ה"לא משונים" כדברי אביטל, קיומו של תנאי 1 גורר אחריו גם את תנאי 2.
בP7 - לא. ולכן, היתרון של אותו P7 בנשיאתו עם כדור בבית הבליעה.
באשר לרתיעה, זהו האקדח שבו קו הקנה נמצא הקרוב ביותר לציר האמה של היורה, ולכן, גם קפיצת הקנה קטנה ביותר וגם הרתיעה היא ישר לאחור, בדומה ל 9X23.
זה הולך להתחיל עוד פעם......
ולעצם העניין:
ע"מ שאקדח ירה או "יפלוט" צריכים להתקיים כל התנאים הבאים: (הכוונה לאקדח תקין)
כדור בקנה
מערכת הירי דרוכה
לחיצת הדק
בכל האקדחים ה"לא משונים" כדברי אביטל, קיומו של תנאי 1 גורר אחריו גם את תנאי 2.
בP7 - לא. ולכן, היתרון של אותו P7 בנשיאתו עם כדור בבית הבליעה.
באשר לרתיעה, זהו האקדח שבו קו הקנה נמצא הקרוב ביותר לציר האמה של היורה, ולכן, גם קפיצת הקנה קטנה ביותר וגם הרתיעה היא ישר לאחור, בדומה ל 9X23.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
ידידי המלומדים
שללתם ויצאתם מחזקים כמשל בלעם.
ההדק אינו מתחמם, שמורת ההדק וחלקה התחתון של הצינה הסמוכים לחלל הגז מתחממים.... קיים מגן פלסטי, שאולי לא היה קיים באקדח בו אתה ירית....... ... יש רתע חזק אבל הוא בקו ישר וכד'.
מה שכתבתי כלי משונה!
אולי ההסבר נעוץ ברקע ההיסטורי לפיתוח האקדח שנוצר בשנות ה70 בגרמניה שהיו גדושים בפעולות טרור של בדר מינהוף ורצח הספורטאים הישראלים נוצר צורך דחוף לצייד את המשטרה הגרמנית בכלי לחימה עירוני שיאפשר תפעול מהיר בשילוב מנגנוני בטיחות שיאפשרו נשיאה עם כדור בקנה.
HK לקחה על עצמה לתת מענה לדרישות סותרות אילו והתוצאה מוכיחה שהדרך לגהנום רצופה בכוונות טובות.
הפליאה שלי לנוכח p7 מתגברת אם מביאים בחשבון שהחברה מייצרת כלי נשק מעולים כמו MP5 וUSP (לדעתי ולדעת רבים אקדח השרות הטוב בעולם).
דרך הגב "היתפלקויות" זו לא המצאה בלעדית של HK ראו את מנגנון ההדק המשונה של האקדח שלי ,הכוונות של השטייר והקת המגושמת של ה GLOK לדוגמה
שללתם ויצאתם מחזקים כמשל בלעם.
ההדק אינו מתחמם, שמורת ההדק וחלקה התחתון של הצינה הסמוכים לחלל הגז מתחממים.... קיים מגן פלסטי, שאולי לא היה קיים באקדח בו אתה ירית....... ... יש רתע חזק אבל הוא בקו ישר וכד'.
מה שכתבתי כלי משונה!
אולי ההסבר נעוץ ברקע ההיסטורי לפיתוח האקדח שנוצר בשנות ה70 בגרמניה שהיו גדושים בפעולות טרור של בדר מינהוף ורצח הספורטאים הישראלים נוצר צורך דחוף לצייד את המשטרה הגרמנית בכלי לחימה עירוני שיאפשר תפעול מהיר בשילוב מנגנוני בטיחות שיאפשרו נשיאה עם כדור בקנה.
HK לקחה על עצמה לתת מענה לדרישות סותרות אילו והתוצאה מוכיחה שהדרך לגהנום רצופה בכוונות טובות.
הפליאה שלי לנוכח p7 מתגברת אם מביאים בחשבון שהחברה מייצרת כלי נשק מעולים כמו MP5 וUSP (לדעתי ולדעת רבים אקדח השרות הטוב בעולם).
דרך הגב "היתפלקויות" זו לא המצאה בלעדית של HK ראו את מנגנון ההדק המשונה של האקדח שלי ,הכוונות של השטייר והקת המגושמת של ה GLOK לדוגמה
"יודע אני שאין אני יודע, אך יש אנשים שאף דבר זה אינו ידוע להם"
סוקרטס
סוקרטס
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד