שוב עולים מחירי התחמושת

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי דרור_ע » 01 פברואר 2004, 22:22

וובי ידידי,
אין בכוונתי ואין גם ביכולתי לפרסם פרטים כאלו ואחרים אשר ינדוף מהם ריח רע, משום שאין לי ידע בתחום, ואין אני נוהג להתבטא בנושאים שאין לי בהם הבנה. אבל, יש לי הבנה טובה בנוגע לכך שמישהו עושק פה את הלקוחות, ומרויח כסף רב.
אני קורא לכל אותם אנשי צללים המרחפים בחלל ביתינו, המחזיקים בקלפים קרוב ללוח ליבם, ושומרים על פרנסתם מכל משמר, לצאת מהחושך אל האור ולהסביר למה. במקום להציק לוובי על רקע אמירות כאלו ואחרות שעלו בפורום, ולקחת צעד אמיץ קדימה, ולהראות את עצמם, ולהסביר את עמדתם. ואולי אף יצליחו לשכנע בצדקתם.
אבל לעמוד בצד, לספוק ידיים ידיים בהנאה, זה קצת עלוב בעיניי.
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי GUSS » 01 פברואר 2004, 22:33

אילו היו לנו בנימצא 5-10 חברות שמיצרות תחמושת,,,אזי אני מבין את עניין שמירת "השם במערכת",,,אבל,,,כולם יודעים במי המדובר !וגם אם נחריש עד הבוקר זאת עדיין תהייה אותה חברה,,,אז בואו ונסכים כי העונש מגיע לנו,,בגלל שתיקת הכבשים שלנו :evil: :twisted:
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי אדי. » 02 פברואר 2004, 09:53

sheven הוצאת לי את המילים מהפה. עצוב.
amnon, מהכרותי הקצרה עם המועמד שלך להיות שר ברצוני להדגיש שהוא ממש, אבל ממש לא מתאים. האיש ישר ומתנדב וזה אומר שדואג גם לאחרים. משקיע מזמנו לטובת הכלל.
איזה שר יכול לצאת ממנו? תן לבן-אדם להנות ממעשיו ותמצא לך איזה נוכל כדי "לקדם" אותו לתפקיד בכנסת.
אני רציני
סליקאי כסף
סליקאי כסף

משהו בדק עם ת"עש?

על ידי Tamir » 02 פברואר 2004, 18:19

משהו בדק עם היצרן אפשרות קניה ישירות מהם? אולי מי שגורף 100% רווח זה המטווחים ? האם זה חוקי להביא מחו"ל? האם אפשר לקבוצת צרכנים להתארגן כעמותה וליבא תחמושת ב50 ש"ח ל-100 כדור + הוצאות משלוח שמתחלקות על הרבה מזמינים?
תמיר
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי avital » 02 פברואר 2004, 22:57

ממשיך להיתרגז!!!!
קישור לאתר מכירות אקראי אמריקאי 9ממ Winchester כ5.5$ ל50 כדור אבל שימו לב לתחמושת WOLF תוצרת רוסית מחורבנת אבל מספיק טובה לאימונים נמכרת בקופסה של 1000 כדור במחיר של כ40 אג' לכדור בהשוואה לכדור ממוחזר של תע"ש שעולה כשקל לכדור
(ולא מיוצר יותר).
ואים תעברו לנרתיקים תקראו שנרתיקים שך FOBUS תוצרת הארץ יותר יקרים שמה(בדקתי גם באתרים אחרים גם בקשר לfront-line )מאשר בארץ.
אם תירצו אין זו הגדה.
http://www.cheaperthandirt.com/ctd/default.asp?mscssid=9AAU9VG577XH9M9G9S6P4C4TKVPH92RD
"יודע אני שאין אני יודע, אך יש אנשים שאף דבר זה אינו ידוע להם"
סוקרטס
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי avital » 02 פברואר 2004, 23:16

Webart
נשלח: 01/02/2004 ב- 21:26:48 כותרת הודעה:

--------------------------------------------------------------------------------

בכדי למנוע גלישה לפסים לא נכונים, אבקש להמנע מלנקוב בשמות של חברות או סוחרים בהקשר למונופולים, קרטלים ושאר מריעין בישין.
מכיוון שבדיון דומה שנערך לפני כחצי שנה ויותר נאמרו דברים דומים, נאלצתי לעמוד ולתת הסברים בפני כל מיני אנשים ששמם ושם חברתם שורבב לדיון ואינני מתכונן לעשות כן בשנית, אודה לכם אם תשמרו על דיון הוגן ותמנעו מזריקת מילים לחלל הפורום ללא גיבוי של ידע הניתן לגיבוי כלשהו.

תודה,

ואני אומר כמה פעמים אפשר להגיד "גשם" כאשר יורקים עליך?
סוקרטס
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Webart » 03 פברואר 2004, 01:19

ואני אומר, אביטל, אתה מוכן להסביר את עצמך?
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי avital » 03 פברואר 2004, 12:07

בשמחה ווב

ציתות מדף הפתיחה של "הסליק" סעיף ראשון: "מטרתנו:
לשמר ולשפר את רמת המיומנות, הבטיחות והמקצועיות של האוחזים בנשק."
ואיך מגשימים את זה?
אימון אימון ושוב אימון.
ממפגשים נדירים (לדעתי כפועל יוצא של נושא האשכול) עם המטווח שאני מתאמן בו וצפייה באימוני ירי של מאבטחים/מחדשי רשיונות (נזק לתקרה,ריצפה,קירות המטווח לחומת המפגע שלום) עולה רק החשש בפני האפשרות שאותם נושאי נשק יקלעו למצב אמת ויצטרכו לעשות שימוש בכלי נישקם .
זו סכנה לחיי אדם ולא רק כף וספורט.
רמה נמוכה זו הי פועל יוצא של חוסר כרוני באימונים רצופים ושגרתיים.
גם הכלי הטוב בעולם (HK-P7 איך אני בהתחנפויות?) ישמש רק כמשקולת לחגורה אם המחזיק אותו לא יתאמן.
באיזה כמות ותדירות? כמה שיותר....
לדעתי המכשול העיקרי להשגת מטרה זו הם המחירים המטורפים של התחמושת בארץ.
איני תמים ואומר שברגע הראשון אחרי הורדת המחירים המוני יורים יצטופפו בתורות ארוכים לפני המטווחים אולם זה הצעד הראשון.
אני לא פונה על הרגש הפילנתרופי של הסוחרים אלה לשיקול מסחרי קר, הורדת מחירים תגביר בצורה משמעותית את הצריכה ואת הרווחים.
במאבק זה יש להוריד את הכפפות ודי להיות נחמדים.
נושאי הדגל צריכים להיות אותם חברים שיותר מקורבים ובעלי קשרים בנושא.
כדיברי נועם איפה דובי הקוטב כשצריכים אותם....
סוקרטס
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Webart » 03 פברואר 2004, 15:40

והיכן בדיוק נמצא הקשר בין מה שכתבת (שבחלקו הגדול, נכון) לבין בקשתי להמנע מהאשמות פליליות (קרטל, מונופול, גניבה, "שחיטה")?
כל שביקשתי הוא שלא להתחבא מאחורי כינויים שונים ו"אלמונימיים" ולנצל את הסליק כבמה להתנגחות מול סוחרי/יבואני התחמושת, תוך שימוש בהאשמות שאינן תמיד מגובות בידע אלא בשמועות.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי מיכאל מס » 03 פברואר 2004, 16:20

רבותי הסליקאים

אשכול זה יכול להיות מקום לפריקת זעם ותסכול במדינתינו בה מחירי התחמושת יקרים כ"כ ואסור לבצע/להשתמש במיחזור פרטי.אך אשכול כזה אינו תכליתי כלל וכלל.אך לדעתי מעבר לפורקן אין בו שום תועלת..
כוחו של הסליק על 1000+ חבריו , כולל חברינו יורי הירי המעשי , הינו יותר מ-10,000 "נושאי רישיון" רגילים המשחררים 50 כדורים לחלל המטווחים מידי 3 שנים. סליקאי ממוצע (יורי הירי המעשי , הינם צרכנים גדולים בהרבה מממוצע סליקאי) , יורים ב-3 שנים כאלה 36 כפול 50 כדורים לחודש = 1800 , כמות ניכרת הן במונחי כמות והן במונחי מחיר !(בממוצע אומדני)
אני מציע על התאגדות של האנשים המובילים בארץ , צרכנים ולא אינטרסנטים , לצורך טיכוס עצה וקביעת דרך מותוית להורדת מחירי התחמושת ליורים הפרטיים.
צרכנים הינם כח והם יכולים להשפיע על כל מונופול.
אני מסכים בהחלט עם אביטל לגבי הקשר בין המחיר, לתדירות האימונים, לתוצאות המקצועיות.
הורידו אזניות , הורידו כפפות , הסירו משקפי מגן .... ולעבודה
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ראובן טל » 03 פברואר 2004, 17:18

להתאגד ואז מה?? נשרוף ת'מועדון?

או שאתה רוצה להקים חברה ליבוא תחמושת במחירי היצף?

לא ברור כל העניין הזה.
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Colonel » 03 פברואר 2004, 21:33

כמדומני יש פעם בשנה הגרלה ובה 55000 זוכים שבין יתר היתרונות יש להם האפשרות
לקנות מוצרים במחיר זול יותר כולל תחמושת, לשאת נשק, למחזר תחמושת באופן עצמאי, לרכוש רכבים ללא מיסים מטורפים ועוד כהנה וכהנה...
ברור שלא הכל וורוד ויש גם חסרונות...

ובשורה התחתונה... אנחנו חיים כאן ועולם כמנהגו נוהג
או במילים אחרות הכלבים נובחים והשיירה עוברת
או במילים עוד יותר אחרות :
"מה שהיה הוא שיהיה ומה שנעשה הוא שיעשה ואין כל חדש תחת השמש" - קהלת א' ט'
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי מיכאל מס » 03 פברואר 2004, 23:00

ראובן היקר
להתאגד
לחשוב
לכתוב עיקרי הצעה
להתחיל ללחוץ

ראה מה קורה היום עם תחנות הדלק המוהלות מים , התפוצה של הרשימות עושה את שלה.
קטונטי מלהציע איך ומה לעשות , איני מכיר את המצב ואת ההיסטוריה . תבוסתנות מאידך , הינה השלמה עם המצב , ולדעתי אסור להשלים עם מצב כזה.

מקוה שהצלחתי להבהיר , ואם לא , אז לפחות ניסיתי...
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GUSS » 04 פברואר 2004, 05:33

מיכאל ידידי בוקר טוב !
אנו חברי הסליק הסובלים מבעיה זו,נמצאים במצב מצחיק,,, במשך יותר משנה שאנו קיימים לא שלחנו [כשאני אומר שלחנו ,הכוונה נציג שלנו ]שום מיכתב ושום פניה בצורה גלויה ורשמית לאף גורם !!!
לא שיבחנו לא קילסנו ,לא התלוננו, לא ביקשנו ולא כלום !!
וכל זאת מכל מיני סיבות שהשורה התחתונה בהן היא חוסר רצון להיות מזוהה עם משהו /מישהו !!

"לא רוצים להעיר דובים " /"לא רוצים לעשות גלים בברכה"/"מעדיפים לפעול מאחרי הקלעים"
ועוד כאלו מיני ,,,

ולכן לעולם לא נזיז דבר בצורה זאת מי שלא מודיע כי הוא רעב לא יקבל אוכל !!! כל כך פשוט וכל כך נכון !
להמשיך ולהתכתב ביננו ,כניראה שלא משפיע על מישהו,,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי ron » 04 פברואר 2004, 07:54

אני רון ואני חדש כאן בסליק למרות שאני עוקב כבר זמן רב אחרי הפורום. גם אותי מעצבן שמחירי התחמושת בארץ גבוהים בלי שום הצדקה וללא תמורה ריאלית, שוב החברות הגדולות מנסות להרויח על חשבונו של האדם הקטן שבגלל מגבלות החוק לא יכול להמנע מכך. אני חושב שהגיע הזמן להקים לובי צרכני שיטפל בבעיות הללו אם צריך אז לא נקנה תחמושת חודשיים או לחילופין אלו מאיתנו שהם סוחרי נשק יוכלו לסייע בקניית תחמושת או ביבוא תחמושת זולה לאימונים בכמות גדולה לקנייה מרוכזת ובכך להוזיל עלויות. בצורה הזו אולי נצליח להשפיע על המחיר בשוק ואלה מאיתנו שמתאמנים בצורה אינטנסיבית יוכלו לקנות תחמושת בלי להחתים שני ערבים בבנק לפני כל מטווח.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד