טעות במשרד הפנים-מה עושים...?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
טעות במשרד הפנים-מה עושים...?
הגשתי בקשה לרשיון נשק פרטי בגין שירות בכוחות הביטחון, קיבלתי אישור, רכשתי נשק, וקיבלתי את הרשיון...
לאחר בשבוע קיבלתי פנייה ממשרד הפנים ונאמר לי כי אני זכאי לנשק רק מדרגה מסויימת אותה אקבל רק בעוד מספר חודשים.. נאמר לי כי עלי למכור את הנשק ולבטל את הרשיון...!
שאלתי האם משרד הפנים זכאי לדרוש זאת ממני לאחר שנקנה הנשק וניתן לי הרשיון, ואני מחזיק את הנשק מזה תקופה..??
בתודה...
לאחר בשבוע קיבלתי פנייה ממשרד הפנים ונאמר לי כי אני זכאי לנשק רק מדרגה מסויימת אותה אקבל רק בעוד מספר חודשים.. נאמר לי כי עלי למכור את הנשק ולבטל את הרשיון...!
שאלתי האם משרד הפנים זכאי לדרוש זאת ממני לאחר שנקנה הנשק וניתן לי הרשיון, ואני מחזיק את הנשק מזה תקופה..??
בתודה...
- סליקאי ארד

titi, אילו הייתי בסיטואציה דומה, לאור היכרותי עם משרד הפנים, הייתי מגיע להסדר עם סוחר, מוכר לו את הנשק לזמן הקצוב, ממתין עד לקבלת הדרגה המזכה ואז מגיש בקשה לרשיון לאותו הכלי. אם מדובר במספר חודשים בלבד, אין הרבה טעם להתחיל להתווכח עם משרד הפנים ולהמתין לוועדת ערר.
מקווה שעזרתי. בכל מקרה, אני מאחל לך המשך שנמ"ץ (שירות נעים ומוצלח, נלקח מספרו של מייק אלדר "ראש גדול" או משהו כזה).
מקווה שעזרתי. בכל מקרה, אני מאחל לך המשך שנמ"ץ (שירות נעים ומוצלח, נלקח מספרו של מייק אלדר "ראש גדול" או משהו כזה).
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד