שוב עולים מחירי התחמושת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
pilot כתב:גלעד, אם אני קונה ב 80 אגורות, הם קונים לדעתי בפחות מ 50 אגורות.
אני מחזיק עצמי בכח לא להתערב באשכול הזה מאחר ובשום מצב לא אוכל להיות אובייקטיבי.
אנסה רק לשמור על כבודם של בעלי המטווחים ואומר שההערכה שלך לוקה בטעות של כ 20% (ולא כלפי מטה).
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
שרקן, אני לא מתווכח על נתונים שאני לא בקי בהם.
אני יודע שאני רוכש תחמושת ב 80 א"ג תעש ממוחזר, ואני בטוח שאף אחד לא ממן אותי.
לדעתי האישית, אף אחד לא מפסיד, וטוב שכך.
בעל עסק צריך להרויח כסף נקודה.
התענה שלי היא כלפי תע"ש/להב ולא כלפי בעלי העסקים (למרות שכך השתמע מדברי).
אני יודע למשל, שתחמושת של פיוקי ניתן להשיג גם ב 72 אגורות, וגם לא מפסידים שמוכרים אותם.
אז אם כדור שמגיע מחו"ל, עולה יותר זול מכדור שמיוצר בארץ, ועוד שילמו עליו מיסים, עמילות מכס, הובלה וכרטיס טיסה....אזי היהודים מZZZZינים אותנו......באבו אבוהה.
ולכן, כל מה שאני מציע זה, שמיהו שהוא סוחר נשק, שיכול לסחור בתחמושת, יבצע (כנגד הזמנה ותשלום מראש), הזמנה מאסיבית של תחמושת (בסדר גודל של מאה אלף כדור נניח), וימכור אותם ישירות ליורים + עמלת מכירה וכך כולם יבואו על שכרם.
אנו נשלם פחות, הסוחר ירויח פחות לכל כדור, אבל ימכור יותר כדורים ויוכל גם לרכוש ביותר זול.
רווח כפול לכל הדעות,...לא ?
אני יודע שאני רוכש תחמושת ב 80 א"ג תעש ממוחזר, ואני בטוח שאף אחד לא ממן אותי.
לדעתי האישית, אף אחד לא מפסיד, וטוב שכך.
בעל עסק צריך להרויח כסף נקודה.
התענה שלי היא כלפי תע"ש/להב ולא כלפי בעלי העסקים (למרות שכך השתמע מדברי).
אני יודע למשל, שתחמושת של פיוקי ניתן להשיג גם ב 72 אגורות, וגם לא מפסידים שמוכרים אותם.
אז אם כדור שמגיע מחו"ל, עולה יותר זול מכדור שמיוצר בארץ, ועוד שילמו עליו מיסים, עמילות מכס, הובלה וכרטיס טיסה....אזי היהודים מZZZZינים אותנו......באבו אבוהה.
ולכן, כל מה שאני מציע זה, שמיהו שהוא סוחר נשק, שיכול לסחור בתחמושת, יבצע (כנגד הזמנה ותשלום מראש), הזמנה מאסיבית של תחמושת (בסדר גודל של מאה אלף כדור נניח), וימכור אותם ישירות ליורים + עמלת מכירה וכך כולם יבואו על שכרם.
אנו נשלם פחות, הסוחר ירויח פחות לכל כדור, אבל ימכור יותר כדורים ויוכל גם לרכוש ביותר זול.
רווח כפול לכל הדעות,...לא ?
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
יתכן שיש הסבר לחלק מעליית המחירים של תע"ש:
Significant changes in troop training requirements, together with increased combat demands, have necessitated unprecedented ammo production.
So, for the first time in decades, the U.S. military is going elsewhere like Illinois and Israel for ammo supplies. The pressure is still on the Lake City (search) plant, however, to play a key role in the battle strategy in the war on terror
http://www.foxnews.com/story/0,2933,111185,00.html
אז כנראה תע"ש עונה על ביקושים ממקורות אחרים אך עדין זה לא מצדיק את המחירים המטורפים של התחמושת.
Significant changes in troop training requirements, together with increased combat demands, have necessitated unprecedented ammo production.
So, for the first time in decades, the U.S. military is going elsewhere like Illinois and Israel for ammo supplies. The pressure is still on the Lake City (search) plant, however, to play a key role in the battle strategy in the war on terror
http://www.foxnews.com/story/0,2933,111185,00.html
אז כנראה תע"ש עונה על ביקושים ממקורות אחרים אך עדין זה לא מצדיק את המחירים המטורפים של התחמושת.
אחד בפה, אחד בלב!!! וחשוב לדייק...
!Know guns, know peace and safety
!!!No guns, no peace nor safety
!Know guns, know peace and safety
!!!No guns, no peace nor safety
כל דבר בדולר !!!!!
כל דבר בדולר!!!!
כל דבר בדולר !!!
פחית שתיה בדולר ,,,
ליטר דלק בדולר ,,,,
בקבוק מים בדולר,,,,
חמישה כדורים,,,,,,בדולר
ואלה בזיל הזול !!!
הלו ! מוכר!!! מוכר !!! תן לי ישר עשרה [10 ] שלמים מחיר מציאה !!!
ועוד שבוע עבר,,,,,,,,,,

כל דבר בדולר !!!
פחית שתיה בדולר ,,,
ליטר דלק בדולר ,,,,
בקבוק מים בדולר,,,,
חמישה כדורים,,,,,,בדולר
הלו ! מוכר!!! מוכר !!! תן לי ישר עשרה [10 ] שלמים מחיר מציאה !!!
ועוד שבוע עבר,,,,,,,,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
pilot כתב:ולכן, כל מה שאני מציע זה, שמיהו שהוא סוחר נשק, שיכול לסחור בתחמושת, יבצע (כנגד הזמנה ותשלום מראש), הזמנה מאסיבית של תחמושת (בסדר גודל של מאה אלף כדור נניח), וימכור אותם ישירות ליורים + עמלת מכירה וכך כולם יבואו על שכרם.
טייסליק,
בא ונניח שקיבלת מחיר טוב וקנית את החבילה שהזמנת כרגע ב-60,000 ש"ח, מי יארגן את הרכישה? (לא הסוחר, אני מבטיח לך, לו אין את הזמן לארגן את קבוצת הקונים הזאת), מי יהיה מוכן לשים כסף ולא לקבל את התחמושת מיידית? מדובר על קבוצה של 100 איש (בהנחה שע"פ חוק מותר לכל אחד מהם לרכוש 1000 כדור), האם נראה לך ששווה למישהו המאמץ האדיר של ארגון כזאת קבוצה ואם כבר שווה, אז האם למישהו יש את הזמן לעסוק בארגון ואיסוף 60 אלף ש"ח עוד בטרם בוצעה ההזמנה?
צר לי שאני נשמע "מעט" ציני, אבל אם נניח שחסכת לעצמך 200 ש"ח על אותם 1000 כדורים שרכשת, האם זה הצדיק את כל אותן השעות בהן תעסוק בטלפונים, תיאומים, הזמנה, צ'קים חוזרים, אנשים שרוצים לשלם באשראי, תשלומים, תלונות, טענות ועוד ועוד? שוב אני אומר לך, לא נראה לי שאף סוחר יהיה מעוניין לקחת על עצמו את המנהלות שבארגון "מבצע" שכזה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
WEB
אתה מסתכל על העניין כמבצע חד פעמי. "לתת מכה וללכת".
העניין צריך להיות מאורגן ומסודר לאורך זמן. או אז יבינו הסוחרים המפיצים היצרנים וכל צרכני התחמושת שיש אלטרנטיבה. ברגע שתהיה תחרות כל המחירים ירדו, ממש כמו שהיה עם סלקום. הרי גם אז צעקו שאין מקום ליותר ממפעיל אחד במדינה בגודל של עיר.
הבעיה העיקרים היא למצא מקום מתאים רשיונות ולפתור את בעית השינוע ליורים.
אולי אפשר לבקש עזרה מאיגוד הקליעה לעניין.
אתה מסתכל על העניין כמבצע חד פעמי. "לתת מכה וללכת".
העניין צריך להיות מאורגן ומסודר לאורך זמן. או אז יבינו הסוחרים המפיצים היצרנים וכל צרכני התחמושת שיש אלטרנטיבה. ברגע שתהיה תחרות כל המחירים ירדו, ממש כמו שהיה עם סלקום. הרי גם אז צעקו שאין מקום ליותר ממפעיל אחד במדינה בגודל של עיר.
הבעיה העיקרים היא למצא מקום מתאים רשיונות ולפתור את בעית השינוע ליורים.
אולי אפשר לבקש עזרה מאיגוד הקליעה לעניין.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
הסליקים היקרים, אני לא יודע על מה אתם מדברים. אני לא בוגר קורס ירי מעשי, ויורה כמעט כל שבוע. (בערך 150 250 כדורים לחודש ומשלם כלל הנחה של הסליק) 70 שקל לחמישים כדור . חשבון: 70:50= 1.40 ¤ לכדור.(דרך הגב. מחיר ללא הנחה 90 ¤ עבור 50 כדור)
אני שואל יכול להיות, שאנחנו היורים "לא מעשיים" מממנים (מסבסדים) את הפרש בין מחירים התחמושת של יורים המעשיים שמשלמים רק 80 אגורת?
2. איך, ואÅיפÉה אני גם יכול לקנות לצורך אימון תחמושת ממוחזרת במחיר כזה ( 80 אג. או פחות)
(את התחמושת הממוחזרת לא ראיתי כבר כחצי שנה)
3. 80 אגורות זה יקר ! אך קיימת קבוצת צרכנים גדולה שמשלמת 1.40 1.60 לכדור
אז איך נקרא לקבוצה זו ? פריירים ... פריירם-טורבו ?
אני שואל יכול להיות, שאנחנו היורים "לא מעשיים" מממנים (מסבסדים) את הפרש בין מחירים התחמושת של יורים המעשיים שמשלמים רק 80 אגורת?
2. איך, ואÅיפÉה אני גם יכול לקנות לצורך אימון תחמושת ממוחזרת במחיר כזה ( 80 אג. או פחות)
(את התחמושת הממוחזרת לא ראיתי כבר כחצי שנה)
3. 80 אגורות זה יקר ! אך קיימת קבוצת צרכנים גדולה שמשלמת 1.40 1.60 לכדור
אז איך נקרא לקבוצה זו ? פריירים ... פריירם-טורבו ?
ברווזון יקר
,
המשך לצעוד עוד כ-15 מטר אחרי המשרד עליו דיברת (איגוד הקליעה), נמצאים שם חדרי כספות המאושרים לאחסון תחמושת, אולי היו יכולים לבדוק את עלות השכרתו של מחסן שכזה ואת הרשיונות הנחוצים לרכישת הכמות המדוברת, לאחר מכן לברר עם המועדונים (הקשורים, רובם, למטווחים השונים) מי מעוניין להכנס לעסקה הקבועה, להגיע לעלויות התחמושת (רכישה, אחסון, רישוי ועוד) ולהגיע לשורה התחתונה.
לאחר מכן אפשר יהיה להתחיל ולגלגל את העניין.
שוב, אגב, הייתי מציע לברר קודם לכן את נושא ההון הראשוני לביצוע עסקה שכזאת.
המשך לצעוד עוד כ-15 מטר אחרי המשרד עליו דיברת (איגוד הקליעה), נמצאים שם חדרי כספות המאושרים לאחסון תחמושת, אולי היו יכולים לבדוק את עלות השכרתו של מחסן שכזה ואת הרשיונות הנחוצים לרכישת הכמות המדוברת, לאחר מכן לברר עם המועדונים (הקשורים, רובם, למטווחים השונים) מי מעוניין להכנס לעסקה הקבועה, להגיע לעלויות התחמושת (רכישה, אחסון, רישוי ועוד) ולהגיע לשורה התחתונה.
לאחר מכן אפשר יהיה להתחיל ולגלגל את העניין.
שוב, אגב, הייתי מציע לברר קודם לכן את נושא ההון הראשוני לביצוע עסקה שכזאת.
Webart - דביר, מייסד הסליק
אלכס שץ היקר, תהייה בטוח שאתה לא ממן אף אחד.
הכמות שאתה יורה היא כמות שבועית של יורה מעשי.....
סדר גודל של 150 כדור לשבוע X ארבע = 600 כדור פלוס מינוס לחודש, עכשיו תכפיל ב 80 אגורות....
ואני עדיין חושב דביר, שאם מישהו יקח על עצמו את הרכישה הגדולה, הוא יצא נשכר ממנה לאורך זמן.
כפי שכתיו קודמי, לא זבנג וגמרנו.
הכמות שאתה יורה היא כמות שבועית של יורה מעשי.....
סדר גודל של 150 כדור לשבוע X ארבע = 600 כדור פלוס מינוס לחודש, עכשיו תכפיל ב 80 אגורות....
ואני עדיין חושב דביר, שאם מישהו יקח על עצמו את הרכישה הגדולה, הוא יצא נשכר ממנה לאורך זמן.
כפי שכתיו קודמי, לא זבנג וגמרנו.
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
ok בואו נראה אותכם עכשיו.
אני מעמיד לרשות כל מי שרוצה את הרשיונות, האישורים, מקום איכסון וכל הדרוש לצורך ייבוא כדורים מחו"ל - למעט המימון.
כל שאני מבקש בתמורה - את ההוצאות הישירות בלבד (כגון אגרות ספציפיות ליבוא הנ"ל, מיסים והיטלים, עלות הביטוח - הכל בשיטת "ספרים פתוחים" כלומר הכל גלוי).
מנו מבינכם צוות שיבדוק, ישווה, יזמין, יממן את המשלוח ותתחילו "לרוץ".אתם תממנו את המשלוח, את ההובלה ואת הוצאות הרישוי והמיסוי ותתחלקו בתחמושת - כראות עינכם. התחמושת תסופק לחברים (כנגד רשיונות) או תועבר למטווחים בהם החברים יורים (שוב, כנגד רשיונות) - בהתאם לקביעת הצוות שלכם.
בהצלחה!
אני מעמיד לרשות כל מי שרוצה את הרשיונות, האישורים, מקום איכסון וכל הדרוש לצורך ייבוא כדורים מחו"ל - למעט המימון.
כל שאני מבקש בתמורה - את ההוצאות הישירות בלבד (כגון אגרות ספציפיות ליבוא הנ"ל, מיסים והיטלים, עלות הביטוח - הכל בשיטת "ספרים פתוחים" כלומר הכל גלוי).
מנו מבינכם צוות שיבדוק, ישווה, יזמין, יממן את המשלוח ותתחילו "לרוץ".אתם תממנו את המשלוח, את ההובלה ואת הוצאות הרישוי והמיסוי ותתחלקו בתחמושת - כראות עינכם. התחמושת תסופק לחברים (כנגד רשיונות) או תועבר למטווחים בהם החברים יורים (שוב, כנגד רשיונות) - בהתאם לקביעת הצוות שלכם.
בהצלחה!
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד