מעוניין בחוות דעת לגבי יריחו פולימרי...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מעוניין בחוות דעת לגבי יריחו פולימרי...
היי. אני בעליו של גלוק 17 ובעוונותי שוקל להחליפו ליריחו פולימרי (כן, זו לא טעות) עקב ניסיוני הקצר והמאוד מוצלח איתו בקורס אותו ביצעתי.
כמעט ואין בנמצא ביקורת על הנשק והייתי שמח אם מישהו שמכיר אותו יחווה דעתו על היריחו הפולימרי ואולי גם על "אחיו" הגדול, הברק.
תודה מראש.
כמעט ואין בנמצא ביקורת על הנשק והייתי שמח אם מישהו שמכיר אותו יחווה דעתו על היריחו הפולימרי ואולי גם על "אחיו" הגדול, הברק.
תודה מראש.
- סליקאי ארד

טיטי,
א גמרת אומר לעזוב את הגלוק, וסיבותיך עימך..
קח את הברק או את היריחו המתכתי, שניהם עולים אין ספור מונים על פני היריחו הפולימרי, הן מבחינת האחיזה, הנוחות בירי, הדריכה ועוד הרבה. הברק עולה על היריחו הפולי' גם בכך שיש לו מערכת השמטת פטיש בטיחותית ורתע מופחת.
א גמרת אומר לעזוב את הגלוק, וסיבותיך עימך..
קח את הברק או את היריחו המתכתי, שניהם עולים אין ספור מונים על פני היריחו הפולימרי, הן מבחינת האחיזה, הנוחות בירי, הדריכה ועוד הרבה. הברק עולה על היריחו הפולי' גם בכך שיש לו מערכת השמטת פטיש בטיחותית ורתע מופחת.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
- סליקאי ארד

הפולימרי רחב יותר ואינו מעניק את האחיזה המעולה שמעניק היריחו המתכתי, בפולימרי ישנן זוויות לא נוחות, בהשוואה למתכתי המעוגל והחלק (ממש קימורים
) כפועל יוצא, גם עבודת ההדק נפגעת מכיוון שלא לכולם ישנן ידיים מספיק גדולות לאחיזה, ואצבעות ארוכות המגיעות אל ההדק בנוחות. הדריכה שלו פחות נוחה משל המתכתי ומיקום הקנה לדעתי (לא מדדתי) גבוה יותר מאשר המתכתי, מעל היד.
כשתירה בשני הכלים ותתאמן איתם, תראה לבד..
כשתירה בשני הכלים ותתאמן איתם, תראה לבד..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
Re: מעוניין בחוות דעת לגבי יריחו פולימרי...
titi25 כתב:היי. אני בעליו של גלוק 17 ובעוונותי שוקל להחליפו ליריחו פולימרי (כן, זו לא טעות) עקב ניסיוני הקצר והמאוד מוצלח איתו בקורס אותו ביצעתי.
תודה מראש.
אני מצטרף לדבריו של נועם בקשר לעדיפות היריחו המתכתי על הפולימרי.
לגבי הברק- אני סבור שעדיין לא נצבר מספיק נסיון לגביו כיוון שהוא עדיין לא נפוץ בשוק (למען האמת לא נתקלתי עדיין באף בית עסק שמוכר אותו).
לגבי ניסיונך הקצר והמוצלח עם היריחו, נסה לשחזר את ההצלחה עם הגלוק. ייתכן ותצטרך להחליף כוונות באם אתה מעדיף דיוק על פני מהירות רכישת תמונת הכוונות. כמו -כן, האם התקנת הדק מינוס בגלוק?
מנסיוני ומנסיונם של אחרים, האמינות של הגלוק עולה בכמה מונים על זו של היריחו.
ייתכן בהחלט שלבסוף תווכח שאכן היריחו הוא הבחירה הטובה ביותר עבורך, כי אין נשק אולטימטיבי שיתאים לכולם.
בהצלחה
היום הוא היום הראשון של שארית חייך!
יריחו פולימרי
טוב. כאחד שנושא יריחו פולימרי מעט משופצר ומשופר עלי לומר שלא חווית אף תקלה שיריחו הפולימרי במשך 3 השנים האחרונות. כמו כן ירה מספר אלפי כדורים בשנים אלא .(בסביבות 4000) הוא נוח לי אישית ואני מאד מרוצה ממנו. ניסיתי גלוק 17 והוא לא נוח לי (יש ברשותי גלוק 17 ישן בן 9 ברשיון אחזקה בבית) רוחבו של היריחו לא מפריע לי אבל שוב רק באופן האישי כל אחד והנוחות והרצונות שלו
נסה ותיווכךבהצלחה.
בקיצור גם אמין גם נוח אישית
נסה ותיווכךבהצלחה.
בקיצור גם אמין גם נוח אישית
יופי עוד אדם שלא פוחד מיסטיגמות של אנשי עולם הנשק :!:
אז אני יפרת יש ים הבדלים בין יריחו פולימרי וגלוק ( אני בעל געה של אקדח יריחו פולימרי ) אני עבדתי חצי שנה בענף בקר ( קאו בוי ) האקדח עבד שעות נוספות ולא ישב בנרתיק יותר מידי לא משנה מה יגידו אבל האקדח יורה בקול מצב רטוב בוץ ושלג במשך שנה האקדח משרת אותי בנעמנות ולשלב העשבעה בין [/b]יריחו פולימרי והגלוק
1) אני יורה שמלי בעל יד גדולה אין לי שום בעיה לטפעל את האקדח בתירגולים של מעצורים שונים אתה לא מחפס את עצר המחלק ( קמו בגלוק )
2) יש בעיה אחת ליריחו וזה תפס המחסנית הוא יוצר בעיות אים לא מנקים ומתפלים וב ביתר דגש ( ועז בזמן שאתה דורך את האקדח המחסנית מחליקה למטע )
3) האקדח בעת ירי לא בועת קמו הגלוק ונישער יציב ביד ( נו אנשי הגלוק אומרים אחשב אבל יש את הדגם C. אני רוצה ליראות את הגיבור הרישון שיורה איתו בלי עוזניות ועוד שמעה !!!!!! )
4) וזה בונס במידה ואתה רוצה ירי מדויק אתה יחול לקנות את הקת שיש ברוב החנויות ולתאם אותה לאקדח הטוב והחדש שלך
5) קימעת שחחתי ליריחו יש קאבנאת אחורית גבועה ( לעומת הגלוק בעל קאבנות קטנות ) מה שמאפשר לדרוך את האקדח עים יד מנותרלת במאירות רבה וחיקוך רב !!!
סיקום אל תיקנה ללחצים של עולם הנשק ותיקנה את האקדח.
1) אני יורה שמלי בעל יד גדולה אין לי שום בעיה לטפעל את האקדח בתירגולים של מעצורים שונים אתה לא מחפס את עצר המחלק ( קמו בגלוק )
2) יש בעיה אחת ליריחו וזה תפס המחסנית הוא יוצר בעיות אים לא מנקים ומתפלים וב ביתר דגש ( ועז בזמן שאתה דורך את האקדח המחסנית מחליקה למטע )
3) האקדח בעת ירי לא בועת קמו הגלוק ונישער יציב ביד ( נו אנשי הגלוק אומרים אחשב אבל יש את הדגם C. אני רוצה ליראות את הגיבור הרישון שיורה איתו בלי עוזניות ועוד שמעה !!!!!! )
4) וזה בונס במידה ואתה רוצה ירי מדויק אתה יחול לקנות את הקת שיש ברוב החנויות ולתאם אותה לאקדח הטוב והחדש שלך
5) קימעת שחחתי ליריחו יש קאבנאת אחורית גבועה ( לעומת הגלוק בעל קאבנות קטנות ) מה שמאפשר לדרוך את האקדח עים יד מנותרלת במאירות רבה וחיקוך רב !!!
סיקום אל תיקנה ללחצים של עולם הנשק ותיקנה את האקדח.
שוטרים ושופטים היו בשערך
- סליקאי ארד

Re: יופי עוד אדם שלא פוחד מיסטיגמות של אנשי עולם הנשק :!:
נדב כתב:אני עבדתי חצי שנה בענף בקר ( קאו בוי ) האקדח עבד שעות נוספות ולא ישב בנרתיק יותר מידי
לא כל כך הבנתי את הקשר בין ענף הבקר לבין זה שהאקדח שלך לא ישב בנרתיק יותר מדי (או במשוואה פשוטה - היה שלוף בידך או בכספת ללא שימוש כלל).
יש מישהו שאני מכיר, שנמצא בענף הבקר לא חצי שנה, אלא שנים רבות מאוד... מעניין אותי מתי הוא שלף את אקדחו על פרה בפעם האחרונה...
להזכירך, ימיו של בילי הנער חלפו להם ב-14 ליולי 1881... ו"קאובוויס" לא מסתובבים ברחובותינו, רכובים על סוסיהם ויורים לכל עבר.
(פרט אולי לחסנוביץ' מלהב בת"א - מי שמכיר מכיר...)
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
טוב אז אני יבעיר את דברי בזמן העבודה היה לי אישור ציד לתנים מה שנתן לי את המסקנות האקדח ירה קימעת כול יום בכול מצב ( מהסוס ג'יפ וברגל ) חוץ מיזה אין אקדח טוב לכול אדם ואים נוח לאדם ויש לו ידים גדולות אז מניסיון הגלוק קטן ויתר נוח לירות ביריחו
נ.ב אני מיצתאר על שגעות הכתיב אבל אני ואותיות לא מיסתדרים
נ.ב אני מיצתאר על שגעות הכתיב אבל אני ואותיות לא מיסתדרים
שוטרים ושופטים היו בשערך
- סליקאי ארד

נדב שלום,
אשמח מאוד לגלות איך יכול להיות שיש בידך רשיון לצייד (או השמדה, לענינינו) בנשק מסוג אקדח.
לא שאני מעוניין לצאת ולצוד מחר בבוקר, אך כפי שציין HKPRO, לא מוכר לי נושא רישוי אקדחים למטרות ציד בישראל.
ואני מניח שכל זה תוך כדי שימוש באקדח שמטרתו "הגנה עצמית"...
אשמח מאוד לגלות איך יכול להיות שיש בידך רשיון לצייד (או השמדה, לענינינו) בנשק מסוג אקדח.
לא שאני מעוניין לצאת ולצוד מחר בבוקר, אך כפי שציין HKPRO, לא מוכר לי נושא רישוי אקדחים למטרות ציד בישראל.
ואני מניח שכל זה תוך כדי שימוש באקדח שמטרתו "הגנה עצמית"...
Webart - דביר, מייסד הסליק
צייד בסלילי ניתן למעטים וזאת תתפלאו דווקא לצורך הגנת חיות הבר.
(טיפול בחיות חולות שאין אפשרות לתפסן ואו גורם הזמן מכריע)
על נושא הנשק מוטלות מגבלות חמורות והוראות בטחון מחמירות, והוא ניתן ע"י שר החקלאות. בכל מקרה תמיד תועדף שיטת הפתיון האורלי או ההרדמה לתפיסה על פני ירי כנ"ל. כל צייד אחר יעשה בקנה חלק וברשיון צייד!!!
לאחר ברור עם חבריי בשמורות הטבע לא ידוע לי על אישור ירי בתנים ברמה"ג בנשק סלילי ואני מסייג את דבריי בכך שהבדיקה נעשתה רק באיזור שלי והיא לא היתה מעמיקה. (למעט אם יש חשד מיידי לכלבת וכל ירי חייב להיות מדווח והניצוד יועבר {בכפפות } בשק סגור לבדיקה במעבדות משרד החקלאות.)
חוקים : כלי יריה.10א' נשיאת כלי יריה מטעם המדינה.
וחוק הגנת חיית הבר סעיפים 10 , 11 ,
לידיעתכם אילן
לכן ניתן ברצונכם לברר עם נדב בפרטי, ואו להעמידו על טעותו אם...
לא מציע להפוך האשכול לזירה
שבת שלום
אילן בן נון
(טיפול בחיות חולות שאין אפשרות לתפסן ואו גורם הזמן מכריע)
על נושא הנשק מוטלות מגבלות חמורות והוראות בטחון מחמירות, והוא ניתן ע"י שר החקלאות. בכל מקרה תמיד תועדף שיטת הפתיון האורלי או ההרדמה לתפיסה על פני ירי כנ"ל. כל צייד אחר יעשה בקנה חלק וברשיון צייד!!!
לאחר ברור עם חבריי בשמורות הטבע לא ידוע לי על אישור ירי בתנים ברמה"ג בנשק סלילי ואני מסייג את דבריי בכך שהבדיקה נעשתה רק באיזור שלי והיא לא היתה מעמיקה. (למעט אם יש חשד מיידי לכלבת וכל ירי חייב להיות מדווח והניצוד יועבר {בכפפות } בשק סגור לבדיקה במעבדות משרד החקלאות.)
חוקים : כלי יריה.10א' נשיאת כלי יריה מטעם המדינה.
וחוק הגנת חיית הבר סעיפים 10 , 11 ,
לידיעתכם אילן
לכן ניתן ברצונכם לברר עם נדב בפרטי, ואו להעמידו על טעותו אם...
לא מציע להפוך האשכול לזירה
שבת שלום
אילן בן נון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד