למה בארץ המחיר שלו כפול ?...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
למה בארץ המחיר שלו כפול ?...
HASTA LA VISTA BABY
פרט לכך שהשוק פתוח חופשי ליבוא ללא כל מגבלות מצד היצרנים ונשקים נמכרים כאן לכל
דיכפין מה שמגביר את התחרות בין היצרנים על פלח השוק הישראלי מחד ובין סוחרי הנשק מאידך
הרי בארץ רמת החיים גבוהה יותר, רמת השכר גבוהה יותר, השירות טוב יותר ועוד...
ועל כל אלו צריך לשלם.
דיכפין מה שמגביר את התחרות בין היצרנים על פלח השוק הישראלי מחד ובין סוחרי הנשק מאידך
הרי בארץ רמת החיים גבוהה יותר, רמת השכר גבוהה יותר, השירות טוב יותר ועוד...
ועל כל אלו צריך לשלם.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
ברק,
זה מזכיר לי את הבדיחה על המורה לחשבון שפוגשת את התלמיד הכי "מחורבן" שהיה לה אי פעם
כשהוא נוהג במרצדס חדישה ונוצצת..
מלאת התפאלות היא שואלת אותו איך הצלחת כל כך בחיים כשאתה הרי כל כך גרוע במתמטיקה?
אז הוא עונה לה: המורה, החשבון נורא פשוט : קונים בשקל, מוכרים בשני שקל ,מרויחים
10%, והחיים סבבה...

זה מזכיר לי את הבדיחה על המורה לחשבון שפוגשת את התלמיד הכי "מחורבן" שהיה לה אי פעם
כשהוא נוהג במרצדס חדישה ונוצצת..
מלאת התפאלות היא שואלת אותו איך הצלחת כל כך בחיים כשאתה הרי כל כך גרוע במתמטיקה?
אז הוא עונה לה: המורה, החשבון נורא פשוט : קונים בשקל, מוכרים בשני שקל ,מרויחים
10%, והחיים סבבה...
HASTA LA VISTA BABY
GUSS כתב:לדעתי על נשק מיובא יש להטיל מס כמו על כל פריט מותרות שקיים גם ביצור מקומי, אך אם אני רוצה לקנות לי תוצרת חוץ, אז המס ישולם !
צודק במאה אחוז גאס !!!
במקום שהיצרן הישראלי יתחרה בכבוד ביצרן האירופי / אמריקאי על הלקוח הוא פשוט יסתמך על זה שהממשלה 'תקרע' את הציבור שדורש שירות, איכות, אמינות וכו' במיסים ואז הצלחתו מובטחת...
רק לאחרונה קראנו שמנהל התעופה האזרחי דורש מלפוטהנזה לצמצם את היצע המושבים שלה לארץ ב 35 אחוז ... נקודה למחשבה, אם אל על כל כך טובה, בטוחה וזולה למה הממשלה צריכה לעזור לה ע"י פגיעה בחברה זרה שמתחרה בה בהתאם לכללי השוק החופשי ?! כדי שהיא תוכל להשת_ן על הצרכן ביודעה שהצלחתה מובטחת ?!
(אגב במקרה זה ממשלת גרמניה פעלה מהר ונכון כשהודיעה שאם אכן יקוצצו מספר המושבים של לופטהנזה אל על לא תוכל יותר לנחות בברלין... איזו הפתעה !!! יש מקומות שבהם כאשר חובטים במישהו הוא לא משפיל את מבטו ואומר 'תודה' הוא פשוט מחזיר...)
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד