אבטחת אקדח בנשיאה גלויה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
BIG^0 יש בעיה ,לדעתי, בשימוש במיתר\שרוך\... והכנסת החלק העודף לתוך המכנס .
מה יקרה אם בשעת הצורך הוא יסתבך ולא ימתח לכל אורכו (קשר\...) --מה אז ?
תירה "מהמותן" ?
יש אביזר מיוחד שנראה כמו ה"קפיץ" שמאבטח את הביפר לחגורה ,אולם "מאובטח" יותר וחזק יותר .ראיתי באיזה אתר לא זוכר היכן אבל שווה לחפש ולהתעניין .
אגב, גם ה"קפיץ\סליל" שהזכרתי יכול להסתבך .
מה יקרה אם בשעת הצורך הוא יסתבך ולא ימתח לכל אורכו (קשר\...) --מה אז ?
תירה "מהמותן" ?
יש אביזר מיוחד שנראה כמו ה"קפיץ" שמאבטח את הביפר לחגורה ,אולם "מאובטח" יותר וחזק יותר .ראיתי באיזה אתר לא זוכר היכן אבל שווה לחפש ולהתעניין .
אגב, גם ה"קפיץ\סליל" שהזכרתי יכול להסתבך .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

- סליקאי זהב

אני רכשתי שני סוגי נרתיקים: 1. כשאני במשמרת במשטרה אני הולך עם נרתיק חיצוני של פובוס כי אני מאמין שכשאני במדים, אני מהווה מטרה לאנשים מסויים ולכן עדיף וכדאי גם להרתיע, ולא להסליק את האקדח. 2. כשאני על אזרחי, גם אם אני במשמרת, אני משתמש בנרתיק קורדורה פנימי, מתוך מחשבה שאם האקדח מוסלק ומאובטח, כפי שציינו לפני, אני לא מהווה מטרה לשום גורם, וכך אפשר גם לשמור על גורם ההפתעה בעת הצורך.
ארנולד,
החוט הזה אמור למנוע מהאקדח ליפול במקרה או להחטף?
אם ליפול, דיינו...
אבל אם החוט (או כל חוט,מיתר או שרוך אחר) הזה אמור למנוע חטיפת האקדח ממך? כל העניין נראה לי לא ריאלי בעליל..
משיכה חזקה של מישהו נחוש תקרע את החוט/לולאת החגורה או כל חוליה חלשה אחרת בשרשרת...
הדבר היחיד שיכול למנוע חטיפת נשק (או לפחות לעקב) היא רצועה רחבה כמו שיש לנשקים ארוכים (שוב - לא ריאלי לאקדח)
נרתיק מאובטח (כמו הפובוס עם הלחצן או עם רצועת אבטחה) נראה לי פתרון אידיאלי...
החוט הזה אמור למנוע מהאקדח ליפול במקרה או להחטף?
אם ליפול, דיינו...
אבל אם החוט (או כל חוט,מיתר או שרוך אחר) הזה אמור למנוע חטיפת האקדח ממך? כל העניין נראה לי לא ריאלי בעליל..
משיכה חזקה של מישהו נחוש תקרע את החוט/לולאת החגורה או כל חוליה חלשה אחרת בשרשרת...
הדבר היחיד שיכול למנוע חטיפת נשק (או לפחות לעקב) היא רצועה רחבה כמו שיש לנשקים ארוכים (שוב - לא ריאלי לאקדח)
נרתיק מאובטח (כמו הפובוס עם הלחצן או עם רצועת אבטחה) נראה לי פתרון אידיאלי...
"הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה: דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון."
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
אבטחת נשיאת נשק גלוי
למי שמעונין אתר זה נותן תשובה לצורת הנשיאה ואבטחה . פתרון מלא נגד תקיפה ושימוש הנשק נגדך -רק אימון נכון יכול לפתור את הבעייה .תמיד תשאר האופצייה מי יותר חזק ?! - פתוחה!!!
http://www.copquest.com/14-7000.htm
LIFE BE IN IT
http://www.copquest.com/14-7000.htm
LIFE BE IN IT
- סליקאי ארד

טוב,
אז אם נושא זה כל כך חשוב לכם, אז תקנו נרתיקים retention system III-IV של חברות כגון Safariland בארה"ב(Raptor Series למי שמכיר) שם לשוטרים דרושה "מערכת" עצבנית לנעילת/שיחרור אקדח מ/ב נרתיק...והוצאת כדור, מאוד לא אפקטיבי במדינתנו לדעתי.
ישנם גם Waist Packs נהדרים של Blackhawk לדוגמא, המונעים חטיפת ה-Pouch ועוד.
והכי פשוט, למי שכבר הזכיר לולאות - לולאת הביטחון המפורסמת, נקראת Lanyard Loop והיא עולה פחות מ-10$ ב-US בכל חנות נורמלית.
אז אם נושא זה כל כך חשוב לכם, אז תקנו נרתיקים retention system III-IV של חברות כגון Safariland בארה"ב(Raptor Series למי שמכיר) שם לשוטרים דרושה "מערכת" עצבנית לנעילת/שיחרור אקדח מ/ב נרתיק...והוצאת כדור, מאוד לא אפקטיבי במדינתנו לדעתי.
ישנם גם Waist Packs נהדרים של Blackhawk לדוגמא, המונעים חטיפת ה-Pouch ועוד.
והכי פשוט, למי שכבר הזכיר לולאות - לולאת הביטחון המפורסמת, נקראת Lanyard Loop והיא עולה פחות מ-10$ ב-US בכל חנות נורמלית.
SPS - מתקרב לשלמות...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד