תחרות בקיסריה 21.02.04
אין צורך בברכת הדרך, הכוונה היא למי שזקוק לתחרויות לצרכי רישומים וכו', על מנת להראות למורה כי הוא מופיע לשיעורים 

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
יניב,
לא טענתי אחרת.
עצוב כי הספורט הזה זקוק ל "הוכחות קנייה" או ל "פתק ממהורים / האח הגדול" על מנת שהספורטאי יוכל להתמיד בו.
הצעדן מסיים את הגיגיו במשפט "אין קיצורי דרך למקום שאליו רוצים להגיע".
נועם.
לא טענתי אחרת.
עצוב כי הספורט הזה זקוק ל "הוכחות קנייה" או ל "פתק ממהורים / האח הגדול" על מנת שהספורטאי יוכל להתמיד בו.
הצעדן מסיים את הגיגיו במשפט "אין קיצורי דרך למקום שאליו רוצים להגיע".
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
ידידי היקרים
יש פיתגם שאומר אלמלא הסגריר היה ניטל טעמו של האביב ולמה כוונתי לא כול תחרות צריכה
להיות מוכרת על ידי התאחדות הקליעה טוב שיש תחרויות FUN שהופכות להיות לבמת הניסויים
של המתחרים אשר יכולים לבדוק את יכולתם בתנאי תחרות ידידותית אני מאמין שלאיגוד הקליעה
שיאיר דוידוביץ עומד בראשו יש את השיקולים מדוע להכיר או לא להכיר בתחרות אינני רוצה לסנגר אבל מין הראוי לשאול מדוע ואני חושב שבדרכי נועם יתאפשר לנו לשמוע הסבר עינייני
לדבר אין כאן שום מקרה של "האח הגדול" אני מסכים עם דברי ידידי יניב חוץ מייצר התחרות
והמתח הבריא שאנו מוצאים בתחרויות הדרוג שלשם לא כולם מגיעים טוב לפעמים שאנו היורים
באים מעט משוחררים יותר ומנסים להביא לידי ביטוי את ההנאה מהירי ואת ההנאה של החברותה
את זה ניתן להשיג רק בתחרויות מסוג זה כמו כן יתרון נוסף שאני מוצא בתחרויות אלא מנקודת
ראות של מאמן אלא סוג התחרויות שבהם יש לי זמן לראות את חניכי בפעולה ולהעיר להם בסבלנות
ובאורך רוח דבר שנמנע ממני בתחרויות הדרוג בהם אני מתחרה ודבר נוסף לסיום כדאי לחפש
תמיד את דרך החיוב לא רק בירי אלא גם בחיים אבל זאת רק הצעה (שלא יחשב הדבר כפטרונות
או כהתנשאות)
ובנימה אופטימות זאת אסיים (אם אין פסיקים נקודות או עריכה זאת רק מהטעם שאני מנסה לשפר את הספליטים של האצבע)
OLD FOX
ש
יש פיתגם שאומר אלמלא הסגריר היה ניטל טעמו של האביב ולמה כוונתי לא כול תחרות צריכה
להיות מוכרת על ידי התאחדות הקליעה טוב שיש תחרויות FUN שהופכות להיות לבמת הניסויים
של המתחרים אשר יכולים לבדוק את יכולתם בתנאי תחרות ידידותית אני מאמין שלאיגוד הקליעה
שיאיר דוידוביץ עומד בראשו יש את השיקולים מדוע להכיר או לא להכיר בתחרות אינני רוצה לסנגר אבל מין הראוי לשאול מדוע ואני חושב שבדרכי נועם יתאפשר לנו לשמוע הסבר עינייני
לדבר אין כאן שום מקרה של "האח הגדול" אני מסכים עם דברי ידידי יניב חוץ מייצר התחרות
והמתח הבריא שאנו מוצאים בתחרויות הדרוג שלשם לא כולם מגיעים טוב לפעמים שאנו היורים
באים מעט משוחררים יותר ומנסים להביא לידי ביטוי את ההנאה מהירי ואת ההנאה של החברותה
את זה ניתן להשיג רק בתחרויות מסוג זה כמו כן יתרון נוסף שאני מוצא בתחרויות אלא מנקודת
ראות של מאמן אלא סוג התחרויות שבהם יש לי זמן לראות את חניכי בפעולה ולהעיר להם בסבלנות
ובאורך רוח דבר שנמנע ממני בתחרויות הדרוג בהם אני מתחרה ודבר נוסף לסיום כדאי לחפש
תמיד את דרך החיוב לא רק בירי אלא גם בחיים אבל זאת רק הצעה (שלא יחשב הדבר כפטרונות
או כהתנשאות)
ובנימה אופטימות זאת אסיים (אם אין פסיקים נקודות או עריכה זאת רק מהטעם שאני מנסה לשפר את הספליטים של האצבע)
OLD FOX
ש
- מדריך ירי מעשי
חברים יקרים
הכי חשוב שמפיקים לקחים חזרתי מהתחרות וכפי שאמר קודמי תחרות מהנה תרגילים יפים
ודבר החשוב ביותר רבותי האירגון היה מעולה התחרות נגמרה בזמן סביר בהחלט כל הכבוד למארגנים ולשופטים ולמתחרים שהתנהגו באוירה ספורטיבית ומהנה
דוגמא יפה לאוירה הספורטיבית ששררה באחד התרגילים מתחתי שריר ואחד המתחרים
מבלי שביקשתי הלך להביא לי תחבושת אלסטית בזכותו סיימתי שני בקטגוריה שלי
שמו ועקנין מתחרה מאיילת השחר היו עוד דוגמאות יפות של פירגון ועזרה הדדית בין היורים
תענוג היה לראות ואני כמעט ראיתי הכול בתחרויות
מחכה לתחרות הבאה
OLD FOX
הכי חשוב שמפיקים לקחים חזרתי מהתחרות וכפי שאמר קודמי תחרות מהנה תרגילים יפים
ודבר החשוב ביותר רבותי האירגון היה מעולה התחרות נגמרה בזמן סביר בהחלט כל הכבוד למארגנים ולשופטים ולמתחרים שהתנהגו באוירה ספורטיבית ומהנה
דוגמא יפה לאוירה הספורטיבית ששררה באחד התרגילים מתחתי שריר ואחד המתחרים
מבלי שביקשתי הלך להביא לי תחבושת אלסטית בזכותו סיימתי שני בקטגוריה שלי
שמו ועקנין מתחרה מאיילת השחר היו עוד דוגמאות יפות של פירגון ועזרה הדדית בין היורים
תענוג היה לראות ואני כמעט ראיתי הכול בתחרויות
מחכה לתחרות הבאה
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
שלום ידידי
כי הראשון היה יותר טוב ממני כי מתחתי שריר והתחרתי עם תחבושת אבל זה רק תרוץ
והלפרין ידידי חיכיתי לך אילו היית מתחרה הייתי משתדל יותר חחחחחחחחחח
וכמו שאומר המשפט הרומני המפורסם בבית של הכבש לא מדברים על גחלים
יאללה תראות
OLD FOX (אל תדאג קלטתי את החיוך הממזרי שלך)
כי הראשון היה יותר טוב ממני כי מתחתי שריר והתחרתי עם תחבושת אבל זה רק תרוץ
והלפרין ידידי חיכיתי לך אילו היית מתחרה הייתי משתדל יותר חחחחחחחחחח
וכמו שאומר המשפט הרומני המפורסם בבית של הכבש לא מדברים על גחלים
יאללה תראות
OLD FOX (אל תדאג קלטתי את החיוך הממזרי שלך)
- מדריך ירי מעשי
כמו שאמרו קודמיי...
תודה למראגנים , שופטים ולמתחרים!
בתור התחרות הרצינית הראשונה שלי
היה אחלה! אווירה נהדרת ואפילו מזג האוויר שיתף פעולה...
כן ירבו!
בשאיפה להשתתף גם בתחרות הדרוג שתבוא עלינו לטובה...
נ.ב.
מתי יפורסמו התוצאות?
תודה למראגנים , שופטים ולמתחרים!
בתור התחרות הרצינית הראשונה שלי

היה אחלה! אווירה נהדרת ואפילו מזג האוויר שיתף פעולה...
כן ירבו!
בשאיפה להשתתף גם בתחרות הדרוג שתבוא עלינו לטובה...

נ.ב.
מתי יפורסמו התוצאות?
"הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה: דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון."
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
תחרות מצויינת לכל הדעות,
אירגון נהדר ואווירה טובה, היה ממש מצוין,
ברצוני להעיר בצורה עדינה על תיכנון התרגילים אשר לא איפשר לתכנן את המהלכים
מעמדה לעמדה לפי ראות עיניו של היורה,
מתן גמישות מאפשר הכניסת אלמט של תיכנון התרגיל בצורה אינדבידואלית ויצרתיות מצד היורים.
יניב
אירגון נהדר ואווירה טובה, היה ממש מצוין,
ברצוני להעיר בצורה עדינה על תיכנון התרגילים אשר לא איפשר לתכנן את המהלכים
מעמדה לעמדה לפי ראות עיניו של היורה,
מתן גמישות מאפשר הכניסת אלמט של תיכנון התרגיל בצורה אינדבידואלית ויצרתיות מצד היורים.
יניב
מדריך ירי מעשי,
עבודת הדק זו אומנות,
אומנים עובדים עם 1911 ...
עבודת הדק זו אומנות,
מהי סיבת העיכוב בפרסום התוצאות?
מהי סיבת העיכוב בפרסום התוצאות? יותר מ-24 שעות לאחר סיום התחרות...
- סליקאי ארד
תשובה
יניב שלום
ברצוני לציין ולהסביר על נושא תכנון התרגילים, התרגילים היו מצויינים והיו אמורים להיות ולירות כמו שחשבתה. אבל אתה צריך לקבל ולהבין שלא אני זה שנותן OK לתרגילים לפני תחילת הירי. אני מקווה שבעתיד התרגילים יהיו יותר מהנים ויותר מתוחקמים, מה שקורה בשטח זה שמשתכלים על זויות ירי כל הזמן ותכלס אפשר לירות בקיסריה חופשי ולהנות מכל רגע. אנשי ירי מעשי יודעים לירות ופוגעים איפה שהם רוצים לפגוע,ולא צריך להגביל יותר מהבטיחות הנדרשת בירי מעשי. אני רוצה לברך ולהודות לכל החברה שהגיעו ויחד יצרו תחרות ברמה גבוה וכייף.
להתראות בתחרות הבאה ממני יורם שטיינר.

ברצוני לציין ולהסביר על נושא תכנון התרגילים, התרגילים היו מצויינים והיו אמורים להיות ולירות כמו שחשבתה. אבל אתה צריך לקבל ולהבין שלא אני זה שנותן OK לתרגילים לפני תחילת הירי. אני מקווה שבעתיד התרגילים יהיו יותר מהנים ויותר מתוחקמים, מה שקורה בשטח זה שמשתכלים על זויות ירי כל הזמן ותכלס אפשר לירות בקיסריה חופשי ולהנות מכל רגע. אנשי ירי מעשי יודעים לירות ופוגעים איפה שהם רוצים לפגוע,ולא צריך להגביל יותר מהבטיחות הנדרשת בירי מעשי. אני רוצה לברך ולהודות לכל החברה שהגיעו ויחד יצרו תחרות ברמה גבוה וכייף.
להתראות בתחרות הבאה ממני יורם שטיינר.

עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
יורם ידידי שלום,
אני מקבל את תגובתך, אני בטוח שאתה יודע על איזה תרגיל מדובר.
התרגילים היו מצויינים !!! ההערה היה כללית לכלל היורים כנושא לדיון ואינה מופנת לאף אחד.
הערתי נוגעת לאפשרות של ביצוע תרגילים אשר יותר בסיגנון Free style ו- any order
כדי שיורה יוכל לגוון ולהבריק במהך מתוכם ולהרוויח זמן, ליגרום לאנשים לגרד את הראש לפני ביצוע התרגיל.
לפי דעתי תרגיל בעל יותר ממהלך אחד אפשרי, יותר מאתגר ונותן יותר עניין ליורים.
יניב
אני מקבל את תגובתך, אני בטוח שאתה יודע על איזה תרגיל מדובר.
התרגילים היו מצויינים !!! ההערה היה כללית לכלל היורים כנושא לדיון ואינה מופנת לאף אחד.
הערתי נוגעת לאפשרות של ביצוע תרגילים אשר יותר בסיגנון Free style ו- any order
כדי שיורה יוכל לגוון ולהבריק במהך מתוכם ולהרוויח זמן, ליגרום לאנשים לגרד את הראש לפני ביצוע התרגיל.
לפי דעתי תרגיל בעל יותר ממהלך אחד אפשרי, יותר מאתגר ונותן יותר עניין ליורים.
יניב
מדריך ירי מעשי,
עבודת הדק זו אומנות,
עבודת הדק זו אומנות,
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד