ëîä ùàìåú á÷ùø ìøéùéåï ë"é.

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

ëîä ùàìåú á÷ùø ìøéùéåï ë"é.

על ידי dtft » 19 פברואר 2004, 21:55

ùìåí ìëåìí!
é
ù ìé ëàï î÷áõ ùàìåú ÷èï, áò÷áåú äîëúá ù÷áìúé îîùøã äôðéí, á÷ùø ì÷áì øéùéåï çãù. àðé îúðöì àí äùàìåú úùîòðä çåááðéåú ìîãé :wink: .

1. àðé ðãøù ìäáéà ùèø îëø îñåçø ðù÷ – îä àí àðé ÷åðä ðù÷ éã ùðééä?
2. øéùéåï áø úå÷ó ùì îåëø ðù÷ – îä àí ÷ðéúé àú äðù÷ îäçðåú?
3. äàí àúí éëåìéí ìäîìéõ ìé òì çðåú/îèååç ùáå éòæøå ìé ìáçåø ëìé äîúàéí ìé áéåúø (ìâåãì ëó äéã åëã') ììà ùéëåìéí æøéí (ëîå àçåæ äøååç ùéäéä ìîåëø òì àåúå äëìé). ëîå ëï éùðå ñéëåé ùìáñåó àðé àîöà àú àåúå äëìé éã ùðééä åàæ ìà à÷ðä àåúå îàåúä äçðåú. øöåé áàæåø âåù ãï.
4. áîëúá àåúå ÷áìúé äðãåï äåà øéùéåï àçæ÷ä/ðùéàä, ëàùø "àçæ÷ä" îçå÷, îä ääáãì áéï äùðéí?

úåãä øáä.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי נועם » 19 פברואר 2004, 22:06

1. אני נדרש להביא שטר מכר מסוחר נשק – מה אם אני קונה נשק יד שנייה?

את שטר המכר תקבל מהסוחר, ללא קשר למקוריות הכלי - חדש או משומש.

2. רישיון בר תוקף של מוכר נשק – מה אם קניתי את הנשק מהחנות?

שטר המכר מהסוחר משמש לעניין זה.

4. במכתב אותו קבלתי הנדון הוא רישיון אחזקה/נשיאה, כאשר "אחזקה" מחוק, מה ההבדל בין השנים?

אחזקה - ייעוד רישיון לבעלי נשק למזכרת, קלעי ירי מעשי לא פעיל (אינו מופיע ברישומי התאחדות הקליעה ושמו הועבר למשרד הפנים) בעל רשיון מלפני שנת 96' , לעיתים רישום הייעוד הזה הוא כתוצאה מטעויות של משרד הפנים ועוד כהנה וכהנה.. הרשיון מתיר לבעליו לשאת את האקדח מביתו אל המטווח לצרכי אימונים בלבד או לחידושי רשיון תקופתיים בלבד. בעל רשיון זה אינו רשאי לשאת את כלי הירייה עליו בכל מקום ובכל עת.

נשיאה - ייעוד הרשיון כשמו - לנשיאת כלי הירייה בצמוד לבעליו בכל מקום בארץ, בכל זמן, בד"כ מלווה בתבחין "הגנה עצמית" שבגינו ניתן הרשיון.

לגבי שאלתך
האם אתם יכולים להמליץ לי על חנות/מטווח שבו יעזרו לי לבחור כלי המתאים לי ביותר (לגודל כף היד וכד') ללא שיכולים זרים (כמו אחוז הרווח שיהיה למוכר על אותו הכלי). כמו כן ישנו סיכוי שלבסוף אני אמצא את אותו הכלי יד שנייה ואז לא אקנה אותו מאותה החנות. רצוי באזור גוש דן.

- כל חנות נשק. את ההחלטה הסופית תבצע אתה ורק אתה, ע"פ היחס שתקבל. טייל בין החנויות, האזן לעצות, בדוק ומשש, השקע סכום מסויים ברכישת תחמושת לצרכי היכרות עם הכלים, אל תחפז לרכוש, אלא לאחר שבדקת, שקלת והחלטת באופן מסודר.

בהצלחה,
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי dtft » 19 פברואר 2004, 23:09

÷åãí ëì úåãä.

ëðøàä ùìà äáðúé àú äôøåöãåøä ùì ä÷ðéä ùì ë"é éã ùðééä.
àéìå àðé îöàúé äéåí àéù äîåëø à÷ãç àåúå àðé øåöä, (ìöåøê äãéåï ððéç ùàúä äåà áòì äà÷ãç). àðé åàúä ñåâøéí òì äîçéø åàæ, îä ÷åøä? àðçðå äåìëéí ìñåçø ùéñâåø áéðéðå àú äòéñ÷ä åéçúåí òì "äòáøú áòìåú"?

ëì äùàø, úåãä òì äàéðôå'
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי קומפאונד » 19 פברואר 2004, 23:31

שלום לך!

פתח את האשכול על הפקדת נשק במשטרה :)
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי dtft » 20 פברואר 2004, 02:16

âøøø...
àëï òùéúé îòöîé çîåø, åø÷ ìçùåá ù÷øàúé àú äàùëåì äð"ì ìôðé ëï (òã ùìá îñåéí, àê òðééîé øñ"ø áçéôä ìà òéðééðå àåúé :wink:).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד