בקשת רשיון חריג לאקדח - יעוץ דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בקשת רשיון חריג לאקדח - יעוץ דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מעוניין ברשיון לאקדח אך איני עונה על הקריטריונים כגון- איש כוחות הביטחון, עובד בפעל ראוי או תושב אזור ספר
אני מתנדב במד"א כבר 7 שנים ומטפל במקרים גם בכפרי בני מיעטוים, אני רכז נוער של ישוב בגליל התחתון, אני מאבטח של חברת ליווי טיולים עם נשק קרבין, אני בעל שרות של 3 שנים צבא נשאתי נשק במהלך כל שירותי הצבאי, בעל תעודת יושר מהמשטרה מעל גיל 21
יש לי המלצות מגורמים רבים שמעסיקים אותי כגון מד"א וכו....
מה הסיכויים לקבל אישור לרשיון בבקשה חריגה כשכל הדברים רשומים במכתב
אשמח אם למישהו יש מכתב דוגמא או ידע בנושא
דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nissan_ccc2@walla.co.il
אני מתנדב במד"א כבר 7 שנים ומטפל במקרים גם בכפרי בני מיעטוים, אני רכז נוער של ישוב בגליל התחתון, אני מאבטח של חברת ליווי טיולים עם נשק קרבין, אני בעל שרות של 3 שנים צבא נשאתי נשק במהלך כל שירותי הצבאי, בעל תעודת יושר מהמשטרה מעל גיל 21
יש לי המלצות מגורמים רבים שמעסיקים אותי כגון מד"א וכו....
מה הסיכויים לקבל אישור לרשיון בבקשה חריגה כשכל הדברים רשומים במכתב
אשמח אם למישהו יש מכתב דוגמא או ידע בנושא
דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nissan_ccc2@walla.co.il
- סליקאי ארד
יש בפניך שתי אפשרויות
אחת לקבל המלצה ממד"א - עונה לקריטריון כיום (החל מ 11/02) ראה תבחינים באתר משרד הפנים.
השניה - כרכז נוער בישוב אתה זכאי לקבל נשק מהמפעל הראוי של הישוב אם יש כזה. באין תקציב ניתן לבצע רכישה פרטית, רישום הנשק על שם המפעל ראוי וחתימת הסכם עם המפעל הראוי המאשרת שהנשק הוא רכושך ובעתיד אם תחפוץ תוכל לדרוש לקבלו כנגד רשיון (יכתבו לך שטר מכר) או למכרו כנ"ל.
בברכה אילן בן נון
אשדות יעקב.
הטוב ביותר פנה לליאור - עפולה
או למירב טבריה לפי השיוך...
שתף אותי אם נתקל במכשולים יתכן ואכל לעזור
(מכתב מרכז אזורי מד"א = קריטריון כל עוד אתה ממשיך בהתנדבותך!)
אחת לקבל המלצה ממד"א - עונה לקריטריון כיום (החל מ 11/02) ראה תבחינים באתר משרד הפנים.
השניה - כרכז נוער בישוב אתה זכאי לקבל נשק מהמפעל הראוי של הישוב אם יש כזה. באין תקציב ניתן לבצע רכישה פרטית, רישום הנשק על שם המפעל ראוי וחתימת הסכם עם המפעל הראוי המאשרת שהנשק הוא רכושך ובעתיד אם תחפוץ תוכל לדרוש לקבלו כנגד רשיון (יכתבו לך שטר מכר) או למכרו כנ"ל.
בברכה אילן בן נון
אשדות יעקב.
הטוב ביותר פנה לליאור - עפולה
או למירב טבריה לפי השיוך...
שתף אותי אם נתקל במכשולים יתכן ואכל לעזור
(מכתב מרכז אזורי מד"א = קריטריון כל עוד אתה ממשיך בהתנדבותך!)
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד