ירי לא חוקי

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

ירי לא חוקי

על ידי RoadRuner » 27 פברואר 2004, 18:12

זוכרים את המקרה של הירי במכונית שנמלטה מרשימת דו"ח ע"י מתנדב תנועה ושוטר...

אז הנה חלק מהתוצאות:
כתבה שפורסמה ב"עיתון ירושלים" היום

לי זה נשמע דיי מסריח...
מעניין מה המתנדב יקבל...
"הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה: דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון."
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 27 פברואר 2004, 19:41

סיפור חריג ועצוב. אני מקווה שלא תהיה הישנות.

עם זאת, מבלי שהייתי שם, אני רואה פסול ביחס רע לשוטרים ובהכשלתם. אולם שוטרים הם הבבואה של האוכלוסייה, וגם ביניהם יש "לא-מלאכים" פה ושם.

[ציניות]
המקרה ממחיש את הצורך הדחוף ברישוי לעשיית ילדים וגידולם.
[/ציניות]

אני מצטער. פשוט אחרי 17 שנה של חיים עם החוצפה הישראלית, פה ושם צריך למחות עליה.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי avital » 27 פברואר 2004, 20:14

ארנולד כתב:אני מצטער. פשוט אחרי 17 שנה של חיים עם החוצפה הישראלית, פה ושם צריך למחות עליה.

אני מבין ומקווה שהציטוט והמחאה הנ"ל מתייחסים למעשיהם של השוטרים?
וברצינות (ואני חסר חוש הומור כשמדובר בירי כלפי ילדים שברור שהם חפים מפשע).
נכון שהתנהגותם של הNatives לא תמיד הכי נעימה אבל ירי על ילדים :?: :?:

רק לצורך הבהרה אני לא מכיר את פרטי המקרה ולכן לא הביע עמדה לגבי חפותם או אשמתם של השוטרים אלה רק לגבי ההתייחסות של ארנולד לנושא.
"יודע אני שאין אני יודע, אך יש אנשים שאף דבר זה אינו ידוע להם"
סוקרטס
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Colonel » 27 פברואר 2004, 20:21

אני דווקא מקווה שיאומצו כאן הנורמות הנהוגות בארה"ב, עצר אותך שוטר ? אם אתה רוצה לסיים את המפגש עם לובש המדים ללא נקבים בגופך מעבר למה שהיו לפני המפגש, שב באוטו, ידיים על ההגה ואל תתפלסף.
נהג שחושב שהוא יכול לברוח לשוטר 'ככה סתם כי בא לו' יבין שלשוטר יש את מלוא הזכות והגיבוי לעצור אותו בכל דרך שתימצא לנכון
(שימו לב, מי שבורח משוטר יש לו מה לרוב להסתיר !, השוטר אינו נביא ואינו יכול לדעת האם יש גופה בתא המטען, אשה שנחטפה כפותה מאחור, עשרות ק"ג של סמים או מקלעים שזה הרגע נגנבו מבסיס צבאי... אתם יודעים מה, אולי אפילו מחבל מתאבד וכבר היו דברים מעולם שישראלים הובילו מחבלים...)
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

bb

על ידי eld453 » 28 פברואר 2004, 00:02

אני עם הקולונל.
לא יזיק קצת חוק במדינה.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: bb

על ידי נועם » 28 פברואר 2004, 01:02

eld453 כתב:אני עם הקולונל.
לא יזיק קצת חוק במדינה.

בלי קשר לנושא המקורי של האשכול.. אבל ...

חוק במדינת ישראל, יש גם יש.
השאלה היא, האם הוא נאכף כראוי והאם ממלאים אזרחי המדינה אחר הוראות החוק.
אלו הן כבר שאלות אחרות לחלוטין, הכל תלוי איך מסתכלים על העניין.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי הצעדן » 28 פברואר 2004, 01:04

גם אני בעד השלטת חוק וסדר (ושהשוטרים ילמדו ליישם את הסטנדרטים הללו על עצמם) אבל עונש מוות על טיפשות ???? שיעצרו אותו אח"כ וימשכו לו בשפם שבועיים עד שיודה שהוא נציג ישו על המאדים. עונש מוות לילד בן 4.5 שחטאו העקרי היא טיפשותו המופלגת של אביו ???
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי חנן אוחיון » 28 פברואר 2004, 01:06

COLONEL ידידי
אל לך להיות מודאג ,אנו מתקרבים בצעדי ענק לשוטרים האמרקאים ,רק אצלנו נופל האסימון מאוחר.
הרי כול ארחי פרחי משתדל לשחק אותה מאצו', כאשר הוא נפגש עם השוטרים .ולא פעם ולא פעמיים אני רואה שוטר שמגיש דו"ח תנועה ואיזה נהג עצבני מתחיל להקניט "למה מי אתה "
בתוספת לתנועת יד מזלזלת. אז מה הפלא שכמו בכל מקצוע גם כאן יש שחיקה רק שלצערנו השחיקה במקצוע מסוג זה עלולה להביא לתוצאות הרות אסון (ראה המקרה המדובר.)
כמובן שהתנהגות פסולה זאת נובעת בראש ובראשונה מחינוך לקו,ומזלזול בולט לסמלים
של המדינה. כמו שירת ההמנון, או הנפת דגל לא פעם תשמע אנשים צוחקים במעמד זה .
בצעירותי היה נהוג לקום למורה כאשר נכנס וכך בעקיפין חונכנו לכבד את הזולת לא עלה על הדעת
לא לפנות את הכיסא באוטובוס לאדם מבוגר מאיתנו.
היום לצערי במסגרת "הסחבקיה" מורה הפך לאיזה חניך תורן שאפשר "להסתלבט" עליו בלשון העם שוטר הפך לאיזה בדיחה מהלכת ופיתאום כל הז'וקרים ממשרד החיוך(ויסלחו לי המורים שאני נמנה לקהילתם רק היה לי השכל לעזוב את ההוראה בגלל סיבות אלה)הגיעו להבנה המאוחרת לחזור ולעלות את מעמד המורה הקולונל החביב מדבר על לעלות את מעמד השוטר
ובצדק אז מה אחרי חמישים שנה של יוזמות בחינוך גילו החכמים במשרד החינוך שבכל
זאת החינוך לערכים הבסיסיים הוא הדבר החשוב ביותר לחברה בריאה .מה לא יכלו ל"העתיק"
ממדינות מתוקנות בעולם?.
אבל ככה זה אצלנו קודם הורסים את הדברים הטובים שהיו ,ואחרי זה ממציאים את הגלגל מחדש .
אז קולונל ידידי במסגרת הפיצוצים האחרונים בעולם התחתון ,ובמסגרת עצביהם המתוחים של שוטרינו העובדים מעל ומעבר ללא שבתות וחגים, עם כוננוייות והתרעות ביטחוניות אין סוף
שלא לדבר על משכורת דחק לא ירחק היום שכול תזוזה של העפעפיים אצל האזרח תיגרום למתח יתר אצל שומרי החוק.

יאללה קיטרתי מספיק
תראות
OLD FOX
מדריך ירי מעשי

על ידי GUSS » 28 פברואר 2004, 06:23

חנן ידידי כל מילה בA ,,,
אבל בלי פוליטיקה [קשה,,] מי עומד בראש הפירמידה של החינוך ??? של המשטרה,,,,ולא נמשיך לפני ,ש,,,, :twisted:
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

הקולונל צודק !!!!

על ידי trooperglock » 28 פברואר 2004, 08:59

הגיע הזמן לדמוקרטיה מתגוננת !!!!! היום אנחנו מאבדים עצמנו לדעת בכך שאנו "מבינים" יותר את הפושע מאשר את קורבנו .... וכך גם פוגעים באינטרס הציבורי הרחב ! "פשע זה כאן"

בארץ בה מכים זקנים חסרי אונים ללא טיפת רחמים, מרביצים לרופא בחדר מיון, למורה בכיתה, לפקיד במשרה ציבורית, יורקים ומכים שוטרים וכו', הגיע הזמן לענישה סופר קשה וכואבת !!

ZERO TOLERANCE

תמונה
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי yoav30 » 28 פברואר 2004, 10:40

חנן מורי ורעי.

אתה צודק ב100%.

במדינה בה כל פלוץ בכיתה ח' יכול לשלוח מכתב מעוכר דין (אופס... עורך דין) למורה ולאיים עליו בתביעה משפטית כי המורה לא דיבר אליו "בכבוד" בכיתה, מראה לנו את הפרצוף האמיתי שלנו.

כל טיפש שהחליט שלשלם את אגרת הטסט לרכב או את הביטוח זה ממש מיותר, ורק בגלל נסיעה ללא רשיונות בתוקף הוא בורח ממשטרה, במיוחד בתקופה בה כל רכב הוא חשוד, ויש ים של התראות פח"ע לגבי כל סוג של רכב, ואחרי שמנהלים אחריו מרדף, כאשר מסכנים גם את חיי השוטרים, גם את חייו וגם את חיי כל האחרים המשתמשים בדרך, יש לאדון עוד סיבה להתלונן על "היחס הרע בה התייחסה אליו המשטרה".

כל אזרח שמישהו חנה לו בחניה, או חו"ח תפס לו את החניה האהובה עליו במגרש החניה, מתקשר למשטרה ומתלונן על רכב החשוד הפח"ע, וכל צדיק שהפריעו לו קצת אחרי 23:30 כבר מתקשר להזמין משטרה על "הפרעת מנוחה" ומצפה שהשוטרים יגיעו אחרי שלוש שניות, כאשר בחוץ יש 80 התראות פח"ע, לחלופין, כאשר יש מחסום משטרתי והוא גורם לעיכוב התנועה... אסון גדול קרה וגזלו מכבודו עוד 5 דקות מהחיים, ישר תגובות כמו "אין לכם מה לעשות בחיים?" "תעשו מחסום בשטחים איפה שיש ערבים" "מה אתה רושמים את הרכב שלי, תרשמו רכבים של ערבים", וכו'.

דוגמאות נוספות כמו הזמנת רכב כיבוי מכיוון שהחתול של השכן מפריע לך לישון, או הזמנת ניידת מד"א בגלל חתך ביד (שנאטם אחר כבוד עם פלסטר ולא יותר). כל אלו מראים לנו על זלזול בזולת וזלזול בעבודת כוחות ההצלה.

כל איזה מוקיון שחושב שלשרת במילואים (או בסדיר) זה ממש לא בשבילו, ואחרים יכולים לשרת, אבל לא אני, כי "זה ממש מגביל אותי מבחינה אישית" (ציטוט של סרבן שירות בשיחה עם כתב רדיו). ועוד יותר גרוע, שיש כאלו שחושבים.... הם כבר יודעים שהם לא מוכנים לשרת במילואים מכיוון שכל הפקודות הם לא חוקיות, ולא מוסריות, ולכן הם לא משרתים, כאילו הצבא זה של אבא שלהם. ושלטונות הצבא, מתייחסים לתופעה בשלוות נפש. מקסימום, מדיחים אותם מהיחידה.. ממש עונש. אני לא רוצה לשרת ביחידה קרבית, אז ידיחו אותי מיחידה קרבית. וואוו אמאל'ה איזה עונש.

גם בפשיעה המדינה ממש מתעלמת.
המשטרה עושה ימים כלילות לתפוס כל מנוול שגונב, פורץ, אונס או רוצח. כאשר מביאים אותו בפני חוקר, העבריין כבר יודע מראש שיש לו את זכות השתיקה, וממילא, אם הוא יעשה פרצוף מסכן בבית המשפט, הוא יקבל עונש של מכה על כף היד וקצת נו נו נו, וישתחרר, אפילו אם הוא מודה באונס קטינים.

הגיע הזמן שבמדינה הזו תהיה ענישה חזקה יותר, חוקים קשים יותר וטיפול בעבריינים בצורה חד משמעית.
:!:
יואב
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי doron-30 » 28 פברואר 2004, 11:40

שלום לכולם

קראתי בעיון את כל תגובתיכם ,ואני כותב בקצרה את מה שאני חושב:

האזרח הקטן לוקח את הדוגמא מלמעלה,אני שמעתי כמה אנשים שאומרים למה להם מותר ולנו אסור, במה אנחנו שונים מהם ,הם בשר ודם ואנחנו בשר ודם.
תוסיפו לכל זה את המצב הכלכלי הקשה שרובינו נמצאים בו יום יום , את הלחץ ואת החינוך. את
חוק המעצרים החדש.והרי לכם אחלה מתכון לשחיתות.
ככה עיניי רואות את זה כמקשה אחת .הסדר צריך להגיע קודם כל מלמעלה.

ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........

אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי עוד'ר » 28 פברואר 2004, 17:59

אני מסכים לדברי רוב החברים, שהנהג מייצג את מה שמקובל לכנות "הישראלי המכוער", והתנהגותו ראוייה לכל גינוי ולענישה בכל חומרת הדין.
לא מובנת לי ההבנה שגילו חלק מהחברים למעשי השוטרים, וההנחה שהירי היה מוצדק למען יראו ויראו ולמען השלטת מרות החוק.
מובן, כי יש לפני כל חריצת דין לשמוע את הסבריו של היורה, האם חשב שאכן קיימת הצדקה חוקית לירי, כגון חשד כן ואמיתי לסבירות גבוהה כי הנהג עלול לסכן חיים באופן מיידי.
לפחות מתיאור המקרה כפי שהובא בידיעה לא עולה כל חשד כזה, וכפי הנראה היה מדובר בסתם העלאת חמתם של השוטרים לנוכח התנהגות פסולה של הנהג ורצון "להענישו". במצב כזה היה עליהם לדווח על האירוע ולדאוג לכך כי יוגש נגדו כתב אישום, אולם בוודאי לא לירות בו.
עצם העלאת אפשרויות שונות, כגון גופה או אישה כפותה בתא המטען, ללא כל בסיס עובדתי לחשד כזה, עדיין אינו מצדיק ירי.
כאנשים האמונים על תפעול נשק כמו גם על המצבים השונים בהם מותר השימוש בו, יחד עם גינוי חריף למעשי הנהג, עלינו לגנות גם את תגובת היורים.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי higt-power » 28 פברואר 2004, 18:19

אני מסכים עם כל מה שכתבו ידידי הקודמים על מצב החוק בארצנו .
אבל עדין לא אוכל להסכים עם תגובת השוטרים /מתנדבים (לא משנה כל כך מעמדם)
אני מקווא שהשוטרים הנכבדים ידעו את הוראות הפתיחה באש הנהוגות במשטרת ישראל
(אחרת משהוא הרבה יותר עמוק מסריח במלכת דנמרק)אז למה לכל הרוחות לירות לעבר רכב
שלא מסכן אותך כשוטר אוו אחרים ברגע זה ,למה לא לקרוא לסיוע לנהל מרדף אחרי אותו
חשוד עד לעצירה(במיוחד עם ידוע שיש ילד באותו) ואז הו אז להכניס אותו למעצר ולתפור עלו תיק על כל סעיף ותת סעיף בהוראות החוק שהוא הפר כולל סיכון של קטין (שעורכי הדין ימצאו גם לזה סעיף) .
נגיד שהוא ברח יש מספר רכב לא בעיה לאתר את בעלו.

לאותו אידיוט שברח מהמשטרה אין לי ספק שהוא חיב גם כן לשלם את הדין על חלקו במותו של אותו ילד מסכן שהוא גרם לו מתוך רשלנות וטיפשות ואין מספיק מילים לדנות אידיוט שכזה
מה חשבתה בדיוק שיקרא? המשטרה תשב ותסתכל עלך בורך לא יהיה מרדף שעלול להסתים
בתאונה קשה ? ועוד אתה נוסע עים ילד .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי עוד'ר » 28 פברואר 2004, 18:41

תיקון קטן - למרבה המזל הילד לא נהרג אלא נפצע, וכפי הנראה החלים.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד