תחרות הפינבאולינג 2004
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תחרות הפינבאולינג 2004
היכונו לתחרות הפינבאולינג 2004
התחרות פתוחה לכל יורה , לקטגוריות - פתוח , סטנדרט ,מודפאי. סניורים,ונשים. התחרות היא מענינת עם חוייה של ריגוש ומתח שלא עוברים במשך השנה. וזה מצריך לבוא עם מצב רוח מרומם ושמח כי זה מה שכולנו מחפסים. תודה לכולם ממני יורם ואיתן

התחרות פתוחה לכל יורה , לקטגוריות - פתוח , סטנדרט ,מודפאי. סניורים,ונשים. התחרות היא מענינת עם חוייה של ריגוש ומתח שלא עוברים במשך השנה. וזה מצריך לבוא עם מצב רוח מרומם ושמח כי זה מה שכולנו מחפסים. תודה לכולם ממני יורם ואיתן

נערך לאחרונה על ידי יורם-אלדר שטיינר בתאריך 14 אפריל 2004, 22:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
תשובה
חנן ידידי לילה טוב !
אני מחפס אנשים שמעוניינים לתמוך ולעזור בעומס הכלכלי,כדי שעלות התשלום יקטן זה לא יאחר לבוא רק סבלנות. ארבה חברה ממתינים ושואלים לתאריך ואיפה
אז בקרוב.
להתראות ממני יורם

אני מחפס אנשים שמעוניינים לתמוך ולעזור בעומס הכלכלי,כדי שעלות התשלום יקטן זה לא יאחר לבוא רק סבלנות. ארבה חברה ממתינים ושואלים לתאריך ואיפה

להתראות ממני יורם

עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
תשובה לשאלות
שלום לכל משפחת יורי הסליק
כמו שאתם יודעים תחרות הפינבאולינג נארכת בקרוב אני צריך לסגור על המיקום, והבעיה היא שיש לי שלושה שולחנות + הרבה פינים + גביעים + כיבוד וזה הרבה ואין לי כלי תחבורה להובלה. אשמח עם יש מישהו שיכול לעזור בנושא זה.
דבר נוסף חשוב לא פחות זה שהתחרות פתוחה לכל חברי הסליק, ובעלי נשק אישי שאין להם תעודת יורה. תחרות הפינבאולינג נחשבת לאחת המענינות והמהנות בתחרויות הירי. ולמעשה זו תחרות של אדם נגד אדם בזעיר הנפין. לגבי התאריך ועלות תבוא הודעה עד עז להתראות ממני יורם.

כמו שאתם יודעים תחרות הפינבאולינג נארכת בקרוב אני צריך לסגור על המיקום, והבעיה היא שיש לי שלושה שולחנות + הרבה פינים + גביעים + כיבוד וזה הרבה ואין לי כלי תחבורה להובלה. אשמח עם יש מישהו שיכול לעזור בנושא זה.

עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
חבל שהתחרות ביום שישי 30/4
מתנגשת עם תחרות ירי מעשי של הליגה למקומות עבודה.
יש אפשרות להעביר אותה ליום שבת?
יונה
מתנגשת עם תחרות ירי מעשי של הליגה למקומות עבודה.

יש אפשרות להעביר אותה ליום שבת?

יונה
נערך לאחרונה על ידי יונה בתאריך 12 אפריל 2004, 06:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד