בא למסעדה עם סטק,,,,?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
בא למסעדה עם סטק,,,,?
כמה מכם מגיעים למטווח עם תחמושת שלכם ?
האם עושים לכם "פרצופים" ?
האם מנסים להציע לכם כדורים מסופסדים,,,85 שח' ל50 יח',,,,,,,,
כבר שמעתי כי "בשביל 40 שח' אני לא מדליק אור ומאוורים,,,,,,"
מה קורה פה? האם זה תקין ? האם מקובל?
חוות דעתכם !
האם עושים לכם "פרצופים" ?
האם מנסים להציע לכם כדורים מסופסדים,,,85 שח' ל50 יח',,,,,,,,
כבר שמעתי כי "בשביל 40 שח' אני לא מדליק אור ומאוורים,,,,,,"
מה קורה פה? האם זה תקין ? האם מקובל?
חוות דעתכם !
פחות -לרוב זה יותר,,
תתפלא ידידי !!!! אך הדבר הפך לדי מקובל בתקופה האחרונה,,,
ראה את פריחת החנויות המוכרות קיטים לטיפולי 10000
לי אישית יש כמה חברות הנוהגות כך !! ולא לשמחתי
אך זה המצב !!
חברות הליסינג כופות על המוסכים תעריפים סופר מוזלים בעבודה ובנוסף מספקות את החלפים !!
אני בטוח שגם בתחום ריפוי השיניים התעריפים לחברות הביטוח לא דומים למחירי השוק הרגיל ,,וגם יש לא מעט המוסרים עבודה למעבדות ישירות ולא דרך הרופא,,,
כך שגם במטווחים יש כמה תעריפים וכמה סוגי לקוחות ,,,
ראה את פריחת החנויות המוכרות קיטים לטיפולי 10000
לי אישית יש כמה חברות הנוהגות כך !! ולא לשמחתי
חברות הליסינג כופות על המוסכים תעריפים סופר מוזלים בעבודה ובנוסף מספקות את החלפים !!
אני בטוח שגם בתחום ריפוי השיניים התעריפים לחברות הביטוח לא דומים למחירי השוק הרגיל ,,וגם יש לא מעט המוסרים עבודה למעבדות ישירות ולא דרך הרופא,,,
כך שגם במטווחים יש כמה תעריפים וכמה סוגי לקוחות ,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
שלום!
אני חולק על דעתו של DUNDUCK , איני חושב שלבוא למטווח עם כדורים הוא דבר לא מקובל
הרי יש תעריף כניסה למטווח ותעריף ל-50 כדורים!
לא נתקלתי עד היום בבעיות בנושא!
דוגמה טובה שאני יכול לחשוב עליה היא: לבוא למסעדה עם בקבוק יין!
רוב המסעדות שמכבדות את עצמן מחזיקות יין בתפריט ולקוח שמעוניין להביא יין בעצמו, יתכבד וישלם "דמי פתיחה"!
הרי המטווח לא גובה מהלקוח רק כסף על כדורים אלא גם "דמי שימוש במטווח!
אז מה הבעיה?
מטווח שלא מאפשר לי כלקוח להביא כדורים! אני מבטיח לכם שיפסיד אותי כלקוח!!!
קומפאונד
אני חולק על דעתו של DUNDUCK , איני חושב שלבוא למטווח עם כדורים הוא דבר לא מקובל
הרי יש תעריף כניסה למטווח ותעריף ל-50 כדורים!
לא נתקלתי עד היום בבעיות בנושא!
דוגמה טובה שאני יכול לחשוב עליה היא: לבוא למסעדה עם בקבוק יין!
רוב המסעדות שמכבדות את עצמן מחזיקות יין בתפריט ולקוח שמעוניין להביא יין בעצמו, יתכבד וישלם "דמי פתיחה"!
הרי המטווח לא גובה מהלקוח רק כסף על כדורים אלא גם "דמי שימוש במטווח!
אז מה הבעיה?
מטווח שלא מאפשר לי כלקוח להביא כדורים! אני מבטיח לכם שיפסיד אותי כלקוח!!!
קומפאונד
GUSS ידידי היקר .
מי שלא מדליק אור ומאווררים בשבילי ,....לא צריך!
כמו שאני לא אכנס למסעדה "עממית" (עם אוכל עממי ו"לא מדהים" ) אם המחיר יהיה מופקע (לטעמי )וגם אם אלך בלית ברירה (אין אחר באזור) הרי שהרבה פרנסה המסעדה הזו לא תראה ממני .
כנ"ל לגבי מטווחים .אין לי בעיה לשלם יותר אם המטווח חדיש,יש מדריך שמשגיח ולפעמים גם מעיר\מאיר ....(גם אם התחמןשת מעט יקרה יותר ) - אבל ללכת למטווח ישן ומוזנח,לשלם מחיר מופקע על התחמושת ,שהמדריך\מפקח שמשגיח עלי רק יחכה שאני אסיים ואלך,........-- שיחכו !
אני רוצה לקבל שרות טוב ,ושרות טוב הוא לא בהכרח מחיר זול יותר ,אבל אם אין שרות טוב וגם המחיר ח** שיחכו !
עבור מוצר טוב צריך לשלם יותר (בתנאי שהוא לא עשוי מפלסטיק למשל
), אבל במקרה של תחמושת ,תחמושת של תע"ש=תחמושת של תע"ש, ותחמושת של ווינצסטר=תחמושת של ווינצסטר, ..... . ואם במטווח מסויים התחמושת יותר זולה (בהנחה שה"שרות"זהה ) אני אלך לשם .אם במטווח אחד התחמושת יותר יקרה אבל גם ה"שרות" יותר טוב אני אלך אליהם ,כי כפי שאמרתי "על מוצר טוב כדאי לשלם" .

מי שלא מדליק אור ומאווררים בשבילי ,....לא צריך!
כמו שאני לא אכנס למסעדה "עממית" (עם אוכל עממי ו"לא מדהים" ) אם המחיר יהיה מופקע (לטעמי )וגם אם אלך בלית ברירה (אין אחר באזור) הרי שהרבה פרנסה המסעדה הזו לא תראה ממני .
כנ"ל לגבי מטווחים .אין לי בעיה לשלם יותר אם המטווח חדיש,יש מדריך שמשגיח ולפעמים גם מעיר\מאיר ....(גם אם התחמןשת מעט יקרה יותר ) - אבל ללכת למטווח ישן ומוזנח,לשלם מחיר מופקע על התחמושת ,שהמדריך\מפקח שמשגיח עלי רק יחכה שאני אסיים ואלך,........-- שיחכו !
אני רוצה לקבל שרות טוב ,ושרות טוב הוא לא בהכרח מחיר זול יותר ,אבל אם אין שרות טוב וגם המחיר ח** שיחכו !
עבור מוצר טוב צריך לשלם יותר (בתנאי שהוא לא עשוי מפלסטיק למשל
- סליקאי זהב

שלום חברים
דוגמא נוספת לתודעת שרות מעל הכל הוא שוב מטוח נתניה שם דידי לא רק מאפשר לאנשי כוחות הבטחון להביא תחמושת מ"הבית" אלא עוד עושה להם הנחה על השימוש....
אני שב ואומר שהמקום הזה צריך לשמש מודל לכולם, אילו רק היה יותר גדול... היה חלום..
ולעיניין השאלה עצמה אני חושב שזה לגיטימי לחלוטין להביא איתך תחמושת הרי המטווח מעניק לך מספר רב של שרותים - הדרכה, ביטוח, מתקנים, לא בהכרח מדובר בעסקה כוללת והדבר רק מעודד אנשים לבוא ולירות היות והוא מוזיל עלויות.
בתור מי שברשותו נגישות רבה לתחמושת אך פחותה יותר למטווח אני יכול להגיד לך שאם היה נדרש ממני לרכוש את התחמושת סביר להניח שלא הייתי יורה כמו שאני עושה זאת היום.
השיקול הכלכלי הוא חשוב ואקוטי לרבים.
ונקודה אחרונה - אני לא חושב שיש להשוות בין מטווחל למסעדה או מוסך שניהם עסקים כלכליים אך בעלי סוג שונה לחולטין של "מגרש מסחר"
דוגמא נוספת לתודעת שרות מעל הכל הוא שוב מטוח נתניה שם דידי לא רק מאפשר לאנשי כוחות הבטחון להביא תחמושת מ"הבית" אלא עוד עושה להם הנחה על השימוש....
אני שב ואומר שהמקום הזה צריך לשמש מודל לכולם, אילו רק היה יותר גדול... היה חלום..
ולעיניין השאלה עצמה אני חושב שזה לגיטימי לחלוטין להביא איתך תחמושת הרי המטווח מעניק לך מספר רב של שרותים - הדרכה, ביטוח, מתקנים, לא בהכרח מדובר בעסקה כוללת והדבר רק מעודד אנשים לבוא ולירות היות והוא מוזיל עלויות.
בתור מי שברשותו נגישות רבה לתחמושת אך פחותה יותר למטווח אני יכול להגיד לך שאם היה נדרש ממני לרכוש את התחמושת סביר להניח שלא הייתי יורה כמו שאני עושה זאת היום.
השיקול הכלכלי הוא חשוב ואקוטי לרבים.
ונקודה אחרונה - אני לא חושב שיש להשוות בין מטווחל למסעדה או מוסך שניהם עסקים כלכליים אך בעלי סוג שונה לחולטין של "מגרש מסחר"
- סליקאי ארד

ישנם מספר של מטווחים באזור המרכז, שפשוט אומרים לך בפנים: "לא שווה לי להפעיל מפוחים בשביל 40 ש"ח".
נו, מה תגיד ???
הם מאלצים אותך לרכוש דרכם גם תחמושת במחיר מיוחד ומכניסים אותו למחיר של המטווח...לא רוצא לירות את מה שאתה מוכר לי, כי אני רוכש יותר בזול. מה תאלץ אותי, אז לך חפש, אני לא אירה אצלו יותר !!!
יותר נבזי בעני הוא המצב שיורי ירי מעשי במועדון X שמשלמים דמי חבר מלאים שמחיר המטווח כלול בהם, נאלצים לרכוש גם את החמושת במחיר מופקע מבעל המטווח שלא נותן להם לירות תחמושת שנרכשה במקום אחר...ממש חזירות.
למה שיחיבו אותם לרכוש את התחמושת דרכם ? הרי הם משלמים מחיר מלא על המטווח ולא כתוב בשום מקום שהם צרכים להיתחתן קטולית עם בעל המטווח והסחורה שלו.
לעיתים, בעל המטווח אפילו עושה....מסדר ציוד ובודק להם בציציות איזה תחמושת הם קונים...
חברים...מי שמתיחס ככה, מומלץ לנו להדיר את רגלנו מבית העסק שלו וללכת לבתי עסק הגונים.
נו, מה תגיד ???
הם מאלצים אותך לרכוש דרכם גם תחמושת במחיר מיוחד ומכניסים אותו למחיר של המטווח...לא רוצא לירות את מה שאתה מוכר לי, כי אני רוכש יותר בזול. מה תאלץ אותי, אז לך חפש, אני לא אירה אצלו יותר !!!
יותר נבזי בעני הוא המצב שיורי ירי מעשי במועדון X שמשלמים דמי חבר מלאים שמחיר המטווח כלול בהם, נאלצים לרכוש גם את החמושת במחיר מופקע מבעל המטווח שלא נותן להם לירות תחמושת שנרכשה במקום אחר...ממש חזירות.
למה שיחיבו אותם לרכוש את התחמושת דרכם ? הרי הם משלמים מחיר מלא על המטווח ולא כתוב בשום מקום שהם צרכים להיתחתן קטולית עם בעל המטווח והסחורה שלו.
לעיתים, בעל המטווח אפילו עושה....מסדר ציוד ובודק להם בציציות איזה תחמושת הם קונים...
חברים...מי שמתיחס ככה, מומלץ לנו להדיר את רגלנו מבית העסק שלו וללכת לבתי עסק הגונים.
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
בוטל
נערך לאחרונה על ידי gery-fn9 בתאריך 03 מרץ 2004, 09:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
If you want to shoot, shoot - don't talk
חברים
אולי במקום כול המחשבות המעמיקות בנושא שכול פעם עולה מחדש בצורה כזו או אחרת ,
כדאי שבעלי המטווחים יפנימו את הנושא ( חלק מהם מבקרים בפורום שלנו ואפילו משתתפים בו)
ויתחילו למכור לנו כדורים במחיר יותר זול בלי סיפורים של עלויות ורווח קטן .
אני לא מבין את הראש שלהם, הרי הדבר יוביל לזה שנבוא יותר פעמים בחודש , ונירה כמות יותר גדולה אז מה בדיוק הבעיה .
לי אישית יש הנחה אבל זה לא משהו מי יודע מה , אני יורה לפחות פעם פעמים בחודש ותמיד יוצא עים הרגשה ש- 100 כדורים זה מעט מידי ,אבל כלכלית גדול עלי .
תמיד אני שואל אים יש כדורים זולים יותר ונענה בחיוך שאין , אים היתי יכול לקנות כדורים בתפזורת (ממוחזר ,יותר זול) במקום אחר, אני ללא ספק היתי מביא למטווח שיש לי בו מנוי
אני היתי רוצה לראות מה הם היו אומרים לי .( כמובן בתוספת לכמות קטנה שאקנה שם )
לפעמים יצא לי לישאול במטווחים אחרים גם ,אים יש ממוחזר ונענתי בשלילה ,אז ישלי רעיון
אים מישהו יודע איפה יש שיכתוב בפורום, כך חלק גדול מאיתנו לפחות יעבור לשם אז אולי הם יבינו .
פשוט לעשות כך .
אולי במקום כול המחשבות המעמיקות בנושא שכול פעם עולה מחדש בצורה כזו או אחרת ,
כדאי שבעלי המטווחים יפנימו את הנושא ( חלק מהם מבקרים בפורום שלנו ואפילו משתתפים בו)
ויתחילו למכור לנו כדורים במחיר יותר זול בלי סיפורים של עלויות ורווח קטן .
אני לא מבין את הראש שלהם, הרי הדבר יוביל לזה שנבוא יותר פעמים בחודש , ונירה כמות יותר גדולה אז מה בדיוק הבעיה .
לי אישית יש הנחה אבל זה לא משהו מי יודע מה , אני יורה לפחות פעם פעמים בחודש ותמיד יוצא עים הרגשה ש- 100 כדורים זה מעט מידי ,אבל כלכלית גדול עלי .
תמיד אני שואל אים יש כדורים זולים יותר ונענה בחיוך שאין , אים היתי יכול לקנות כדורים בתפזורת (ממוחזר ,יותר זול) במקום אחר, אני ללא ספק היתי מביא למטווח שיש לי בו מנוי
אני היתי רוצה לראות מה הם היו אומרים לי .( כמובן בתוספת לכמות קטנה שאקנה שם )
לפעמים יצא לי לישאול במטווחים אחרים גם ,אים יש ממוחזר ונענתי בשלילה ,אז ישלי רעיון
אים מישהו יודע איפה יש שיכתוב בפורום, כך חלק גדול מאיתנו לפחות יעבור לשם אז אולי הם יבינו .
פשוט לעשות כך .
חברה חמושה ,חברה מנומסת .
אים אתה רואה את ה-SIG שלי ....מאוחר מדי !
אים אתה רואה את ה-SIG שלי ....מאוחר מדי !
GUSS
תלך לאן שטוב לך. אני הולך לאן שמתיחסים יפה ,
לא כל דבר נמדד במספרים , יש ערך מוסף עצום להתיחסות האנשים מאחורי הדלפק ולמדריכים/מפקחים.
הייתי בבול ביום שישי , (חוץ מעופר מוספי , לא פגשתי סליקאים)יואב , מתי תגמור כבר את הקורס?), ושילמתי על 50 כדור+שימוש , לאחר שקיבלתי הנחה בגין סליקאיות.
תירגלתי החלפת מחסניות עם כדור אחד בכל מחסנית (3 מחסניות סה"כ) , דבר שללא ספק לוקח זמן רב ומצריך שימת לב מוגברת של המדריך/מפקח. נכון שהם כבר נמצאים במיטווח ,אז מה זה משנה?... אך, שני החברה של בול , חנכו אותי בסבלנות , הפסיקו ירי של אחרים ע"מ לאפשר לי להרים את המחסניות שנפלו בזמן ההחלפה. העירו ותיקנו את הטכניקה , ועוד.. ועוד...
האם אין זה פקטור חשוב?
האם זה לא שווה יותר בערך המוסף מכל תקרית בנושא מפוחים או תחמושת?
אנו שוכחים לפעמים ת שהמיטווחים נאבקים על הצורך להרוויח ולהתקיים !
לא הייתי מוכן אמנם לקבל תנאי של מיטווח לשימוש רק בכדורים הנרכשים במיטווח אולם, לאמיתו של דבר , לא ניתקלתי בכך במטווחי קצרין,בול,דידי בנתניה,מאיר רוט וקותי-שקד באשדוד. תמיד דאגו הג'נטלמנים המדוברים לשאול "אתה צריך כדורים"?
לסיכום , הולכים לאן שנעים יותר + זול
לוקחים בחשבון את נושא הערך המוסף (לא מע"מ, כמובן)
תלך לאן שטוב לך. אני הולך לאן שמתיחסים יפה ,
לא כל דבר נמדד במספרים , יש ערך מוסף עצום להתיחסות האנשים מאחורי הדלפק ולמדריכים/מפקחים.
הייתי בבול ביום שישי , (חוץ מעופר מוספי , לא פגשתי סליקאים)יואב , מתי תגמור כבר את הקורס?), ושילמתי על 50 כדור+שימוש , לאחר שקיבלתי הנחה בגין סליקאיות.
תירגלתי החלפת מחסניות עם כדור אחד בכל מחסנית (3 מחסניות סה"כ) , דבר שללא ספק לוקח זמן רב ומצריך שימת לב מוגברת של המדריך/מפקח. נכון שהם כבר נמצאים במיטווח ,אז מה זה משנה?... אך, שני החברה של בול , חנכו אותי בסבלנות , הפסיקו ירי של אחרים ע"מ לאפשר לי להרים את המחסניות שנפלו בזמן ההחלפה. העירו ותיקנו את הטכניקה , ועוד.. ועוד...
האם אין זה פקטור חשוב?
האם זה לא שווה יותר בערך המוסף מכל תקרית בנושא מפוחים או תחמושת?
אנו שוכחים לפעמים ת שהמיטווחים נאבקים על הצורך להרוויח ולהתקיים !
לא הייתי מוכן אמנם לקבל תנאי של מיטווח לשימוש רק בכדורים הנרכשים במיטווח אולם, לאמיתו של דבר , לא ניתקלתי בכך במטווחי קצרין,בול,דידי בנתניה,מאיר רוט וקותי-שקד באשדוד. תמיד דאגו הג'נטלמנים המדוברים לשאול "אתה צריך כדורים"?
לסיכום , הולכים לאן שנעים יותר + זול
לוקחים בחשבון את נושא הערך המוסף (לא מע"מ, כמובן)
נערך לאחרונה על ידי מיכאל מס בתאריך 02 מרץ 2004, 18:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
דווקא בגדול לא עושים בעיות וגם לא בהוא ליד החומה
זה ליד הים יותר ארוך וגם האפור נחמד
הכי יקר זה בחמים שם זה כמעט 50 לתפזורת משקית ו 53 לתפזורת מקופסא
מה שכן, אני מסכים איתכם שזה ליד היער הוא בעל השרות הטוב ביותר
וזה לי החניון הוא לא משהו.
הבנתם משהו !?
גם אני לא !
במקום רמזים למטווחים, תנו שמות.
זה ליד הים יותר ארוך וגם האפור נחמד
הכי יקר זה בחמים שם זה כמעט 50 לתפזורת משקית ו 53 לתפזורת מקופסא
מה שכן, אני מסכים איתכם שזה ליד היער הוא בעל השרות הטוב ביותר
וזה לי החניון הוא לא משהו.