קניית קרבין?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קניית קרבין?
שלום לנוחכים!!!
אני חובב מושבע של קרבינים ורובים והייתי רוצה לדעת הכין ניתן לרכוש קרבינים דוקרטביים/לא דקורטיביים ואם בכלל ניתן לעשות זאת, כול היודע בדבר על חניות אוספים או חנויות נשק אנא עזרו לי!(אני מחפש משהו בסגנון של EINFILED,MAUSER,M4 ואחרים.
תודה מראש לכול העונים
אני חובב מושבע של קרבינים ורובים והייתי רוצה לדעת הכין ניתן לרכוש קרבינים דוקרטביים/לא דקורטיביים ואם בכלל ניתן לעשות זאת, כול היודע בדבר על חניות אוספים או חנויות נשק אנא עזרו לי!(אני מחפש משהו בסגנון של EINFILED,MAUSER,M4 ואחרים.
תודה מראש לכול העונים
- סליקאי ארד

קרבין
לגבי קרבין אני לא יודע אבל כאן:http://www.sibat.mod.gov.il/sales/overview.htm
תוכל לקנות קורנס או מגח דקורטיביים לאללה (-:
תוכל לקנות קורנס או מגח דקורטיביים לאללה (-:
- סליקאי כסף

בגדול אין מכירה של כלים כאלו בארץ
וכמובן שלא תוכל להחזיק כלי כזה במצב פעיל
בארץ אסור להחזיק רובים (למעט רובי ציד חלקי קנה ורובי 0.22 למי שיש רשיון היום גם רשיון כזה כמעט ולא ניתן להשיג ) אלה בהתרים מיוחדים כגון סוחר נשק אוו מנהל מטווח
לגבי נשק מושבת יכול להיות שתוכל ליבא מחו"ל דרך סוחר נשק שיוכל גם ליבא לך את הכלי
גם להשבית אותו ולטפל בפרוצדורה מול משרד הפנים.
וכמובן שלא תוכל להחזיק כלי כזה במצב פעיל
בארץ אסור להחזיק רובים (למעט רובי ציד חלקי קנה ורובי 0.22 למי שיש רשיון היום גם רשיון כזה כמעט ולא ניתן להשיג ) אלה בהתרים מיוחדים כגון סוחר נשק אוו מנהל מטווח
לגבי נשק מושבת יכול להיות שתוכל ליבא מחו"ל דרך סוחר נשק שיוכל גם ליבא לך את הכלי
גם להשבית אותו ולטפל בפרוצדורה מול משרד הפנים.
אחים! אני מחפש נשק מושבת! רק מושבת אז אם אתם מכירים אתרים שונים או דרכים שונות להשיג כזה בארץ, אני מדבר רק על קרבינים!!!! אז תנו לי לדעת טוב!!!
אם משהו מכיר סוחרי רובים או אתרי אינטרנט שני יוכל להעזר אני פתוח להצעות
ועוד שאלה הם קיימת בארץ אגודה של אספני נשק?
נ.ב
משהו הביא לי פה קישור לאתר!!!! אחי מה אני יעשה במגח, אני ישים אותו אצלי בגינה יגדל בקנה פרחים!!!!
אני מחפש רובים, ואין באתר הזה רובים!!!
אם משהו מכיר סוחרי רובים או אתרי אינטרנט שני יוכל להעזר אני פתוח להצעות
ועוד שאלה הם קיימת בארץ אגודה של אספני נשק?
נ.ב
משהו הביא לי פה קישור לאתר!!!! אחי מה אני יעשה במגח, אני ישים אותו אצלי בגינה יגדל בקנה פרחים!!!!
אני מחפש רובים, ואין באתר הזה רובים!!!
- סליקאי ארד

מגח
מצטער - לא מכיר סוחרים כאלו - תנסה בדפי זהב
לגבי המגח - חשבתי לפתור איתו את כל בעיות התנועה והחנייה - נראה מי לא יתנהג אליך בנימוס כשאתה נוהג באחד כזה...
לגבי המגח - חשבתי לפתור איתו את כל בעיות התנועה והחנייה - נראה מי לא יתנהג אליך בנימוס כשאתה נוהג באחד כזה...
- סליקאי כסף

11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד