ירי לא חוקי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
ירי לא חוקי
היי פאואר:אני רוצה שתבין דבר אחד ברור אני לא מצדיק שום התנהגות פסולה של שום שוטר במשטרת ישראל בשום מצב.כי אני לא רוצה לחיות ברפובליקת בננות, אני מנסה לתת עוד נקודת מבט שלא תמיד חייבת ליהיות הגיונית מבחינתנו האזרחים התמימים ושומרי החוק
- תרמתי למען הסליק

1- אני לא מצדיק בשום מקרה התנהגות פסולה / שלא על פי הנהלים / לא חוקית של שוטר או מתנדב
2- על מנת שלא יהיו בעיות של הבנת הנקרא:
3- הכוונה בדברי הייתה כי היות ואין לנו את מלוא הפרטים על מה שקרה, אל לנו להסיק מסקנות לגבי מה היו הסיבות של השוטר / מתנדב לאי מתן הדוח, מי אחותו ומה היה מזג האויר...
4- בתור אחד שמתנדב לא מעט זמן וראה לא מעט דברים ועשה לא מעט דברים, אני רוצה להגיד שלא הכל שחור-לבן בחיים, כך גם בעבודת המשטרה...
מעבר לכך אני מסכים עם מה שנאמר על ידי הצעדן ו higt-power
אסור שיהיה מצב של איפה ואיפה באכיפת החוק ואסור ששוטר יפחד למלא את תפקידו בגלל סיבה זו או אחרת
[אבל מה לעשות שלצערי בחיים לא הכל מושלם ואנו לא חיים באוטופיה ולכן יש למחש עבודה... וישנם שוטרים שמפחדים לבצע מסימה/מטלה מסוימת...]
סתם נקודה למחשבה... [מסתבר שזה עובד... אכן לפי התגובות הדברים עוררו מחשבות ...
]
2- על מנת שלא יהיו בעיות של הבנת הנקרא:
ACSman כתב:מכיר אותו זה לא חבר שלו... אולי ישנה אפשרות כי השוטר [או המתנדב...] אכן מכיר אותו ולכן נמנע מלרשום דוח
ACSman כתב:אני לא אומר שהשוטר / מתנדב נהג כשורה או לא, הרי אין לנו הפרטים...
3- הכוונה בדברי הייתה כי היות ואין לנו את מלוא הפרטים על מה שקרה, אל לנו להסיק מסקנות לגבי מה היו הסיבות של השוטר / מתנדב לאי מתן הדוח, מי אחותו ומה היה מזג האויר...
4- בתור אחד שמתנדב לא מעט זמן וראה לא מעט דברים ועשה לא מעט דברים, אני רוצה להגיד שלא הכל שחור-לבן בחיים, כך גם בעבודת המשטרה...
מעבר לכך אני מסכים עם מה שנאמר על ידי הצעדן ו higt-power
אסור שיהיה מצב של איפה ואיפה באכיפת החוק ואסור ששוטר יפחד למלא את תפקידו בגלל סיבה זו או אחרת
סתם נקודה למחשבה... [מסתבר שזה עובד... אכן לפי התגובות הדברים עוררו מחשבות ...
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד