שימוש בנשק פרטי במשמרת במשא"ז
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שימוש בנשק פרטי במשמרת במשא"ז
כידוע לכם, המתנדבים, המשטרה מחמירה מאוד לגבי שימוש בנשק פרטי בעת משמרת בכדי לכסות את עצמה. האקדחים הפרטיים ברובם אינם מאושרים ע"י המשטרה במידה ומתבצע ירי בתפקיד (שלא לדבר על אקדחי דאבל אקשן). מתנדבים רבים די ממורמרים ממצב זה, אך עדיין מעדיפים לשאת נשק פרטי במשמרת על ה0.22 שחותמים בתחנה.
אתמול התבשרתי ע"י מפקד היחידה שלי שבקרוב יאושרו הנשקים הפרטיים לשימוש במשמרת וזאת לאחר שהמתנדבים יטווחו בהם, במסגרת המשטרתית.
לידיעתכם!!!
אתמול התבשרתי ע"י מפקד היחידה שלי שבקרוב יאושרו הנשקים הפרטיים לשימוש במשמרת וזאת לאחר שהמתנדבים יטווחו בהם, במסגרת המשטרתית.
לידיעתכם!!!
ניר
הרשות לשאת אקדחי DA פרטיים באק"מ מאושר כבר כשנה.
תפנה את המפקד שלך לנוהל אק"מ "שימוש בנשק שאינו מישטרתי-נוהל 70.402"
תיצטרך להביא אישור תקינות ממטווח/נשק מוסמך.
בקשר למיטווח מישטרתי על תפתח ציפיות עקב בעיות תקציב....
מנוהל יש תחליף למיטווח מישטרתי ותוכל להביא אישור פרטי כפי שכתוב בנוהל "בידי במיתנדב אישור שטווח בשנה האחרונה באקדח הר"מ במיסגרת המשא"ז או בכל מיסגרת מאושרת אחרת (מקום עבודה,מטווח פרטי/עירוני)".
הרשות לשאת אקדחי DA פרטיים באק"מ מאושר כבר כשנה.
תפנה את המפקד שלך לנוהל אק"מ "שימוש בנשק שאינו מישטרתי-נוהל 70.402"
תיצטרך להביא אישור תקינות ממטווח/נשק מוסמך.
בקשר למיטווח מישטרתי על תפתח ציפיות עקב בעיות תקציב....
מנוהל יש תחליף למיטווח מישטרתי ותוכל להביא אישור פרטי כפי שכתוב בנוהל "בידי במיתנדב אישור שטווח בשנה האחרונה באקדח הר"מ במיסגרת המשא"ז או בכל מיסגרת מאושרת אחרת (מקום עבודה,מטווח פרטי/עירוני)".
"יודע אני שאין אני יודע, אך יש אנשים שאף דבר זה אינו ידוע להם"
סוקרטס
סוקרטס
במג"ב?
במג"ב רק בעוד עשר שנים, מג"ב תמיד אחרי הכחולה בכמה שנים טובות. אל תתכנן שיאשרו לך במג"ב דברים כאלו בתקופה הקרובה.
- סליקאי כסף

Re: מג"ב
"יודע אני שאין אני יודע, אך יש אנשים שאף דבר זה אינו ידוע להם"
סוקרטס
סוקרטס
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד