למכירה FM TRANSCEIVER ICOM
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
למכירה FM TRANSCEIVER ICOM
למכירה מכשיר Icom IC-Q7A
כולל מטען ואוזניית שרות שקופה.בתדרים 25-1.3ghz
המכשיר במצב חדש.
מחיר -1.25k שקלים.
יריב 050-747646
[
נ מ כ ר
כולל מטען ואוזניית שרות שקופה.בתדרים 25-1.3ghz
המכשיר במצב חדש.
מחיר -1.25k שקלים.
יריב 050-747646

נ מ כ ר
נערך לאחרונה על ידי יריב כהן בתאריך 28 מרץ 2004, 22:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אני לא חושב שזה המקום לפרסם זאת...
מותר להחזיק מכשיר כזה באותה מידה שמותר להחזיק אקדח בלי רישיון --> לא חוקי ועל כן - אסור.
דרך אגב, בלי קשר לחוקיות טווח התדרים שציינת הוא של דגם E שמשווק באירופה, דגם A משווק בארה"ב ובו יש פסים חסומים כמו אלו של טלפונים סלולריים וכיו"ב...
מותר להחזיק מכשיר כזה באותה מידה שמותר להחזיק אקדח בלי רישיון --> לא חוקי ועל כן - אסור.
דרך אגב, בלי קשר לחוקיות טווח התדרים שציינת הוא של דגם E שמשווק באירופה, דגם A משווק בארה"ב ובו יש פסים חסומים כמו אלו של טלפונים סלולריים וכיו"ב...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
להגיב או לא?
לא תמיד צריך להגיב .
אם אין לך עניין במכשיר תתקדם למודעה הבאה.
שמור הערותיך לעצמך.אין לך מנדט על חוקיות.והגרוע מכל ,איך לעזאזל הגעת למסקנה
שהחזקת מכשיר כזה שווה להחזקת נשק ללא רשיון?
אתה גם משפטן וגם רב"ט? (סליחה אל"מ...)ואיך יש לך זמן לכתוב 1788 הודעות?
נסעת פעם ללא חגורת בטיחות?ללא ת.ז?אולי גם זה חמור כמו אחזקת אמל"ח .יש לך בבית זוג מדי ב'? איזה מעיל דובון או חרמונית צהלי"ת ?זה החזקת רכוש גנוב אתה יודע!
ואולי לי יש אישור ולך אין.....
תחיה את חייך ותן לאחרים לחיות.
ואם יש לך בעיה תיצור איתי קשר.
יריב.

אם אין לך עניין במכשיר תתקדם למודעה הבאה.
שמור הערותיך לעצמך.אין לך מנדט על חוקיות.והגרוע מכל ,איך לעזאזל הגעת למסקנה
שהחזקת מכשיר כזה שווה להחזקת נשק ללא רשיון?
נסעת פעם ללא חגורת בטיחות?ללא ת.ז?אולי גם זה חמור כמו אחזקת אמל"ח .יש לך בבית זוג מדי ב'? איזה מעיל דובון או חרמונית צהלי"ת ?זה החזקת רכוש גנוב אתה יודע!
ואולי לי יש אישור ולך אין.....
תחיה את חייך ותן לאחרים לחיות.
ואם יש לך בעיה תיצור איתי קשר.
יריב.

בניגוד לנשק שאסור להחזיקו בלי רשיון, מכשירים כאלה מותר להחזיק.
רק, שאסור לשדר בתדר שאינו שלך.
המכשיר גם אסור בייבוא אבל אין איסור להחזיקו.
בזמבו, גלאי רדאר היו מוחרמים לא בגלל שאסור להשתמש, אלא בגלל שהמכשיר היה אסור ביבוא.
גם היום אסור להשתמש בגלאי משבש אבל לא בגלל השיבוש אלא בגלל חוק הטלגרף (!) מימי הטורקים.
בארה"ב אפשר לקנות כאלה בכל חנות אלקטרוניקה (BestBuy Fry's).
כבר הזכרנו את הטורקים? אה, כן.
רק, שאסור לשדר בתדר שאינו שלך.
המכשיר גם אסור בייבוא אבל אין איסור להחזיקו.
בזמבו, גלאי רדאר היו מוחרמים לא בגלל שאסור להשתמש, אלא בגלל שהמכשיר היה אסור ביבוא.
גם היום אסור להשתמש בגלאי משבש אבל לא בגלל השיבוש אלא בגלל חוק הטלגרף (!) מימי הטורקים.
בארה"ב אפשר לקנות כאלה בכל חנות אלקטרוניקה (BestBuy Fry's).
כבר הזכרנו את הטורקים? אה, כן.
- סליקאי זהב
איך אני יודע שאסור בהחזקה ?
בעבר ניהלתי התכתבות עניפה עם משרד התקשורת בנושא.
אם היית מתעמק בקריאת ההודעה ולא בכתיבת תגובה מתלהמת היית בודאי שם לב שדיברתי על פרסום באתר הזה מתוך המחשבה והידיעה שאנו כאן הולכים לפי החוק ומכבדים אותו ועל כן בפלטפורמה שניתנה לנו על ידי webart נדאג לעשות כן, מעבר לכך באמת לא ענייני ולא התייחסתי למה שתעשה מעבר לכך.
לגבי :
צר לי על הנימה המתנשאת ידידי (כן, אני רואה בך ידיד ולא אויב) אך איני מתכוון כמוך לגלוש לפסים אישיים וצר לי שעשית כן כיוון שמקריאת הודעותיך בעבר קיבלתי רושם חיובי יותר לגביך.
בברכת שבת שלום.
בעבר ניהלתי התכתבות עניפה עם משרד התקשורת בנושא.
אם היית מתעמק בקריאת ההודעה ולא בכתיבת תגובה מתלהמת היית בודאי שם לב שדיברתי על פרסום באתר הזה מתוך המחשבה והידיעה שאנו כאן הולכים לפי החוק ומכבדים אותו ועל כן בפלטפורמה שניתנה לנו על ידי webart נדאג לעשות כן, מעבר לכך באמת לא ענייני ולא התייחסתי למה שתעשה מעבר לכך.
לגבי :
צר לי על הנימה המתנשאת ידידי (כן, אני רואה בך ידיד ולא אויב) אך איני מתכוון כמוך לגלוש לפסים אישיים וצר לי שעשית כן כיוון שמקריאת הודעותיך בעבר קיבלתי רושם חיובי יותר לגביך.
בברכת שבת שלום.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
התנצלות
אני מעונין להתנצל באם פגעתי במי מכם.סליחה,
יריב.
יריב.

8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד