מה הפרוצדורה להחלפת רישום הכלי ברישיון?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מה הפרוצדורה להחלפת רישום הכלי ברישיון?
כלומר, נניח קניתי כלי שנרשם ברישיון ובעוד, נניח חודשיים אני מוצא כלי אחר, טוב יותר, האם ואיך אני יכול למחוק את הכלי הישן מן הרישיון ולהכניס כלי חשד? עד כמה הפרוצדורה מסובכת וארוכה?
נ.ב. מישהו מכיר סוחרי נשק "טובים" באיזור המרכז?
נ.ב. מישהו מכיר סוחרי נשק "טובים" באיזור המרכז?
השאלה היא אם אתה קונה נשק מסוחר או מאדם פרטי.
אם אתה קונה מסוחר אז אין לך בעיה הוא מוציא לך שטר קניה על הנשק שלך ושטר מכירה על הנשק שאתה רוצהלרכוש ואם שני הטפסים והרשיון שלך אתה הולך למשרד הפנים וזה יקח לך חמש דקות.
לבי אדם פרטי ישנן שתי אופציות האחת היא במידה ואתם עושים החלפה ללכת איתו למשרד הפנים ומחליפים לכם במקום והשניה היא דרך חנות נשק לעשות את הפרוצדורה שהוא מפקיד שם את הנשק ואתה מקבל עליו שטר קניה והולך למשרד הפנים.
לגבי סוחר נשק טוב באזור במרכז יש הרבה תתקשר אלי לנייד 055606665 ואני אבדוק איתך מה מתאים לך .
חן
אם אתה קונה מסוחר אז אין לך בעיה הוא מוציא לך שטר קניה על הנשק שלך ושטר מכירה על הנשק שאתה רוצהלרכוש ואם שני הטפסים והרשיון שלך אתה הולך למשרד הפנים וזה יקח לך חמש דקות.
לבי אדם פרטי ישנן שתי אופציות האחת היא במידה ואתם עושים החלפה ללכת איתו למשרד הפנים ומחליפים לכם במקום והשניה היא דרך חנות נשק לעשות את הפרוצדורה שהוא מפקיד שם את הנשק ואתה מקבל עליו שטר קניה והולך למשרד הפנים.
לגבי סוחר נשק טוב באזור במרכז יש הרבה תתקשר אלי לנייד 055606665 ואני אבדוק איתך מה מתאים לך .
חן
***NO ONE IS FASTER THEN A BULLET ***
אני מציע לך לגשת למאיר רוט בראשל"צ
קניתי אצלו את הבול שלי והשירות סוף הדרך!!!
קניתי אצלו את הבול שלי והשירות סוף הדרך!!!
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד