גלוק: דגם רגיל או עם מפצה?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אילן ב כתב:אמנון ידידי היקר!
גם אני לא ממעריצי ה S&W99 (בעיקר בגלל אפיצות המנגנון, תקלה שראיתי במשמיט ומנגנון לא בעל אבטחה כפולה החסר פטיש - שעטנז לא טוב לדעתי המקצועית)
אילן אני מניח שלקיחת מושג שמקובל יותר מתחום היינות (אפיצות) בא בעקיבות סמיכות כתיבת התגובה לליל הסדר מעניין מה ש"ישן נושן" או יין פטישים מסוגל לגרום לכושר השיפוט של האדם.
דרך הגב הבחנתה במקבץ שהופיע בכתבה עם הידרה שוק די טוב לאקדח עם מנגנון מאופץ .....
(סתם....ברוח טובה).
ובקשר לsw99 p99 או שאוהבים אותו או שונאים אותו מה שבטוח שהוא אקדח מעניין והוא ועוד כמה כלים פולימריים מודרניים מהווים אופציה טובה וראויה הרבה יותר מ"עדר" הגלוקים.
"יודע אני שאין אני יודע, אך יש אנשים שאף דבר זה אינו ידוע להם"
סוקרטס
סוקרטס
הדבר היחיד שיש לי לומר על השטייר הוא שזה האקדח היחיד שראיתי את בעליו לא מצליח לירות בו במשך עשרות שניות רצוף למרות שהאקדח היה תקין וטעון ובעליו היה מיומן בצורה סבירה (לכאורה לפחות, זה היה בתחרות דירוג של ירי מעשי).
האקדח ננצר לו בטעות במהלך ירי או החלפת מחסנית וחלף הרבה זמן (לא במונחים של ירי מעשי) עד שהוא מצא את התקלה. לדעתי זה מעיד יותר על האקדח מאשר על היורה - גם יורה בעל מיומנות בינונית צריך להיות מסוגל לירות באקדח שלו והשטייר כנראה יכול להיות בעייתי בתחום הזה עם נצרה רחוקה מן העין.
בכל מקרה בתחרות הנצרה הגרועה ביותר מנצח לדעתי הווקטור CP1 למי שמכיר.
האקדח ננצר לו בטעות במהלך ירי או החלפת מחסנית וחלף הרבה זמן (לא במונחים של ירי מעשי) עד שהוא מצא את התקלה. לדעתי זה מעיד יותר על האקדח מאשר על היורה - גם יורה בעל מיומנות בינונית צריך להיות מסוגל לירות באקדח שלו והשטייר כנראה יכול להיות בעייתי בתחום הזה עם נצרה רחוקה מן העין.
בכל מקרה בתחרות הנצרה הגרועה ביותר מנצח לדעתי הווקטור CP1 למי שמכיר.
גאס ידידי היקר .
אין לי כלום נגד אקדחי בול .
אבל אקדח שצריך להגיע כמה פעמים לשיפוץ .....
פעם סרן קפיץ , הדק , ניצרה , כבש כדורים , קומפנסטור נופל , עזוב אחי יש לך מוסך
וזה אותו הדבר אם החלק לא מקורי - יעבוד אבל לא להרבה זמן.
אני מוכן להתערב שמי שיש לו בול הגיע למקום הרכישה כמה פעמים .... ולא לשאול מה שלומם.
אגב --- שסוגי בול למינהם יאכלו את כל סוגי התחמושת אולי בול יכנס לתחרות.
ועוד אגב אחד --- כדאי לבדוק האים בול לסוגיו עברו ניסוי ירי לחץ מוגבר , ובדיקת סדקים
ברנטגן.
אביטל ... זה לא עדר הגלוקים ... זה עדר האיכות
גאס בהצלחה .
אשמח להיפגש על כוס קפה . (ראה בפרטי)
עמוס .
אין לי כלום נגד אקדחי בול .
אבל אקדח שצריך להגיע כמה פעמים לשיפוץ .....
פעם סרן קפיץ , הדק , ניצרה , כבש כדורים , קומפנסטור נופל , עזוב אחי יש לך מוסך
וזה אותו הדבר אם החלק לא מקורי - יעבוד אבל לא להרבה זמן.
אני מוכן להתערב שמי שיש לו בול הגיע למקום הרכישה כמה פעמים .... ולא לשאול מה שלומם.
אגב --- שסוגי בול למינהם יאכלו את כל סוגי התחמושת אולי בול יכנס לתחרות.
ועוד אגב אחד --- כדאי לבדוק האים בול לסוגיו עברו ניסוי ירי לחץ מוגבר , ובדיקת סדקים
ברנטגן.
אביטל ... זה לא עדר הגלוקים ... זה עדר האיכות
גאס בהצלחה .
אשמח להיפגש על כוס קפה . (ראה בפרטי)
עמוס .
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
גלוקי,
יש לי בול, שמספרו הסידורי מתחיל ב-0070, ז"א אומרת שהכלי הוא מהסדרה הראשונה של הבולים שיוצרו, האקדח נמצא אצלי "ישר מהקופסא" ולא סבל מבעיות/ חבלי לידה/ מחלות ילדות/ צרות וכו'. האקדח אצלי כמעט 10 שנים, ואני מבטיח לך שעבר הרבה ואכל מספיק מרורים כדי שאוכל להבטיח לך את איכותו.
הפעם, אחי היקר, לכלכת - ובגדול, גם מבחינת תאור התקלות ותכיפותן, וגם בנוגע לבקרת האיכות והיצור, עליה כנראה אינך יודע דבר.
יש לי בול, שמספרו הסידורי מתחיל ב-0070, ז"א אומרת שהכלי הוא מהסדרה הראשונה של הבולים שיוצרו, האקדח נמצא אצלי "ישר מהקופסא" ולא סבל מבעיות/ חבלי לידה/ מחלות ילדות/ צרות וכו'. האקדח אצלי כמעט 10 שנים, ואני מבטיח לך שעבר הרבה ואכל מספיק מרורים כדי שאוכל להבטיח לך את איכותו.
הפעם, אחי היקר, לכלכת - ובגדול, גם מבחינת תאור התקלות ותכיפותן, וגם בנוגע לבקרת האיכות והיצור, עליה כנראה אינך יודע דבר.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אקדח גלוק
אז מכל הויכוחים לא הבנתי מה עדיף,דגם רגיל או דגם c
- תרמתי למען הסליק

חבלני,
מנסיון שלי, לא הרגשתי ההבדל בין דגם C לרגיל (בדגם ה 17). אבל יש לציין שזה לגבי תחמושת רגילה. יכול מאוד להיות שאם אתה משתמש בכדורים מחוזקים ההבדל משמעותי יותר. לדעתי, על הנייר דגם ה -C כנראה עדיף אם מדובר בתחמושת מחוזקת או אם אתה יורה מיומן שמרגיש את ההבדל. אם נראה לך ששווה את התוספת במחיר אז למה לא. בטח לא יזיק.
avital,
המונח אפיצות בהקשר זה לקוח מתחום המכונות והוא מתאר את הסיבולת (טולרנס) שבין שני חלקים ואת אפשרות התזוזה בינהם (לדוגמה אפיצות לחץ כאשר מייסב מורכב על גל או אפיצות מרווח כאשר החלק מורכב על המסילה). אני מניח שלכך התכוון המשורר.
מנסיון שלי, לא הרגשתי ההבדל בין דגם C לרגיל (בדגם ה 17). אבל יש לציין שזה לגבי תחמושת רגילה. יכול מאוד להיות שאם אתה משתמש בכדורים מחוזקים ההבדל משמעותי יותר. לדעתי, על הנייר דגם ה -C כנראה עדיף אם מדובר בתחמושת מחוזקת או אם אתה יורה מיומן שמרגיש את ההבדל. אם נראה לך ששווה את התוספת במחיר אז למה לא. בטח לא יזיק.
avital,
המונח אפיצות בהקשר זה לקוח מתחום המכונות והוא מתאר את הסיבולת (טולרנס) שבין שני חלקים ואת אפשרות התזוזה בינהם (לדוגמה אפיצות לחץ כאשר מייסב מורכב על גל או אפיצות מרווח כאשר החלק מורכב על המסילה). אני מניח שלכך התכוון המשורר.
- סליקאי כסף

תודה גיל
הבנתי זאת למתחילה (ראה את המשפט על דיוק הכלי).
כוונתי הייתה שרק הנגאובר קשה או הרבה תסקול יכולים להביא להפרחת הצ'יזבט על חופשים במנגנון הp99/sw99.
עברתי שוב על כמה פורומים זרים ושאלתי כמה אנשים שמוכרים את הכלי ומטפלים בתקלות ותלונות ונכון יש ביקורות על האקדח וחלקם אף נכונות.
אבל על חופשים במנגנון כנראה אף אחד לא שמע.
וגם שמעבירים ביקורת וזה אקט לגיטימי ורצויי חשוב שיהיה מבוסס על קשר ולו הקלוש ביותר למציאות.
במיוחד שהמדובר בשני יצרנים שביחד סוגרים כמעט 250 שנות יצור והדבר שמאפיין ביותר את שניהם הוא איכות היצור הנודעת שלהם.
הכן ימים קשים עוברים על עמק הירדן.
הבנתי זאת למתחילה (ראה את המשפט על דיוק הכלי).
כוונתי הייתה שרק הנגאובר קשה או הרבה תסקול יכולים להביא להפרחת הצ'יזבט על חופשים במנגנון הp99/sw99.
עברתי שוב על כמה פורומים זרים ושאלתי כמה אנשים שמוכרים את הכלי ומטפלים בתקלות ותלונות ונכון יש ביקורות על האקדח וחלקם אף נכונות.
אבל על חופשים במנגנון כנראה אף אחד לא שמע.
וגם שמעבירים ביקורת וזה אקט לגיטימי ורצויי חשוב שיהיה מבוסס על קשר ולו הקלוש ביותר למציאות.
במיוחד שהמדובר בשני יצרנים שביחד סוגרים כמעט 250 שנות יצור והדבר שמאפיין ביותר את שניהם הוא איכות היצור הנודעת שלהם.
הכן ימים קשים עוברים על עמק הירדן.
"יודע אני שאין אני יודע, אך יש אנשים שאף דבר זה אינו ידוע להם"
סוקרטס
סוקרטס
ווב היקר.
היות והבול שלך הוא מהסדרות הראשונות אז מין הסתם אין תקלות.
כי אז יצרו את האקדח בפס יצור - אחד , יחיד , ואחיד.
והיום עושים מישמשים מכל האקדחים . יצא לי ליראות איך התהליך נעשה אצל מישהו שהיה לו
תקלות .
אגב . אם תחפש על האקדח שלך מ"ס 0070 כנראה ולא תמצא עליו את המילה בול . או
משהו אחר. אני חושב ספרינגפילד
שמעתי מבחור אחד (שכולם מכירים) שליפני כל תחרות הוא הולך לבול לטיפול 10.000
שלא יהיו בעיות....
ווב ....
אני מת עלייך
היות והבול שלך הוא מהסדרות הראשונות אז מין הסתם אין תקלות.
כי אז יצרו את האקדח בפס יצור - אחד , יחיד , ואחיד.
והיום עושים מישמשים מכל האקדחים . יצא לי ליראות איך התהליך נעשה אצל מישהו שהיה לו
תקלות .
אגב . אם תחפש על האקדח שלך מ"ס 0070 כנראה ולא תמצא עליו את המילה בול . או
משהו אחר. אני חושב ספרינגפילד
שמעתי מבחור אחד (שכולם מכירים) שליפני כל תחרות הוא הולך לבול לטיפול 10.000
שלא יהיו בעיות....
ווב ....
אני מת עלייך
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד