נרתיקי שליפה מהירה לסטנדרט
נרתיקי שליפה מהירה לסטנדרט
איזה נרתיק שליפה מהירה יהיה הכי מתאים לסטנדרט?
ואם אני מרכיב הרחבה לבאר מחסנית אז האקדח הופך למודיפייד?
(בדגמי הSPS הסטנדרטים יש באר רחבה)
ואם אני מרכיב הרחבה לבאר מחסנית אז האקדח הופך למודיפייד?
(בדגמי הSPS הסטנדרטים יש באר רחבה)
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
כל נרתיק שקיים ל-OPEN קיים גם בגרסה לסטנדרט.
אישית, אני משתמש ב-Ghost של Amadini, התופס את האקדח משמורת ההדק שלו, כך שאין צורך לבצע כל התאמה במעברים בין סטנדרט לאופן (או מודיפייד), בהנחה שהם כולם מאותה המשפחה (M5 לדוגמא).
מכיוון ש-SPS (
) הינו אקדח המותאם לירי מעשי ישירות מהמפעל, תוכל להיות סמוך ובטוח כי היצירה שבידך תכנס ל-BOX ללא כל בעיה. גם עם המשפך.
אישית, אני משתמש ב-Ghost של Amadini, התופס את האקדח משמורת ההדק שלו, כך שאין צורך לבצע כל התאמה במעברים בין סטנדרט לאופן (או מודיפייד), בהנחה שהם כולם מאותה המשפחה (M5 לדוגמא).
מכיוון ש-SPS (

Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
WEBART בקשר לאקדח עצמו זהו בול עכשיו עם אני אוסיף משפח וכוונת סיב אופטי הוא אוטומטית יעבור למודיפייד או שהוא עדיין נחשב לסטנדרט?
מכיוון שאני חושב שאני צריך להתחרות קודם כל בסטנדרט ואחרי זמן מה שהמיומנות עולה רק אז לפזול לכיוון המודיפייד
מכיוון שאני חושב שאני צריך להתחרות קודם כל בסטנדרט ואחרי זמן מה שהמיומנות עולה רק אז לפזול לכיוון המודיפייד
"Si Vis Pacem Para bellum"
גם Cr-Speed וגם Ghost=חבל"ז.
ישנו גם את Arredondo Holster שנראה מצויין, למרות שאין לי ניסיון איתו.
Cr-Speed מתאים ל-STI/SVI ולכן גם ל-SPS.
ישנם מספר אנשים עם SPS שכבר מסתובבים בתחרויות עם Cr-Speed.
*בקשר ל-Ghost אשר גם מותאם ל-STI/SVI, דרושה התאמה מזערית ל-SPS עקב שמורת ההדק...וזה לאחר דיבור עם הייצרן(ישנו דגם הקיים לשמאליים, אך לימניים יש לעשות התאמה).
ישנו גם את Arredondo Holster שנראה מצויין, למרות שאין לי ניסיון איתו.
Cr-Speed מתאים ל-STI/SVI ולכן גם ל-SPS.
ישנם מספר אנשים עם SPS שכבר מסתובבים בתחרויות עם Cr-Speed.
*בקשר ל-Ghost אשר גם מותאם ל-STI/SVI, דרושה התאמה מזערית ל-SPS עקב שמורת ההדק...וזה לאחר דיבור עם הייצרן(ישנו דגם הקיים לשמאליים, אך לימניים יש לעשות התאמה).
כל נרתיק שקיים ל-OPEN קיים גם בגרסה לסטנדרט.
SPS - מתקרב לשלמות...
[quote="glockbuster"]WEBART בקשר לאקדח עצמו זהו בול עכשיו עם אני אוסיף משפח וכוונת סיב אופטי הוא אוטומטית יעבור למודיפייד או שהוא עדיין נחשב לסטנדרט?
ידידי שים לב להגדרות בחוקה.
אם המשפך עדיין אינו חורג מ46 מ"מ ברוחב -עדיין תקין.
אם תחרוג, לא תהיה מודיפיי אלא אופן......
כוונת סיב אופי אינה משנה את הגדרת הסטנדרט למודיפיי.
(מידות להגדרת אקדח סטנדרטי 226X46X151 מ"מ, כאשר נלקחת בחשבון אפיצות של +1 מ"מ על פי החוקה)
יונה
ידידי שים לב להגדרות בחוקה.
אם המשפך עדיין אינו חורג מ46 מ"מ ברוחב -עדיין תקין.
אם תחרוג, לא תהיה מודיפיי אלא אופן......
כוונת סיב אופי אינה משנה את הגדרת הסטנדרט למודיפיי.
(מידות להגדרת אקדח סטנדרטי 226X46X151 מ"מ, כאשר נלקחת בחשבון אפיצות של +1 מ"מ על פי החוקה)
יונה
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
כדי להכלל בקטגורית סטנדרט או מודיפייד, האקדח צריך להיות מסוגל להיכנס לתוך קופסא, ביחד עם מחסנית, במידות שציין יונה. הקופסא גם חייבת להיסגר
במידה והוא לא יכנס, לא חשוב מה יש עליו הוא עובר לOPEN
כך זה נראה
אקדח SVI INFINITY, כולל אופטיקה, משפך, מחסנית, קומפנסטור הייבריד, בנוי במיוחד עבור ה"BOX".
במידה והוא לא יכנס, לא חשוב מה יש עליו הוא עובר לOPEN
כך זה נראה

אקדח SVI INFINITY, כולל אופטיקה, משפך, מחסנית, קומפנסטור הייבריד, בנוי במיוחד עבור ה"BOX".
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
glockbuster
לפי עניות דעתי הנרתיק" ג ו ס ט " של אמדיני הוא הנרתיק המהיר ביותר בשוק המקומי אבל ( ןזה אבל גדול מאד) הוא נרתיק שחייבית להתרגל לעבוד איתו אחרת בגלל טעות קטנה והאקדח עלול ליפול מהנרתיק ואתה מחוץ מהתחרות בו אתה משתתף כמו שכתבו חכמינו כל הנרתיקים מעולים והחלטה היא בידיך במה תבחר ..........ובאם תרצה הסבר יותר מעמיק וגם לראות את הנרתיקים אחד ליד השני....... במטוח בול יעזרו לך בזה בגדול........וגם יתאימו את האקדח לנרתיק שתבחר בו.......
שלום
לפי עניות דעתי הנרתיק" ג ו ס ט " של אמדיני הוא הנרתיק המהיר ביותר בשוק המקומי אבל ( ןזה אבל גדול מאד) הוא נרתיק שחייבית להתרגל לעבוד איתו אחרת בגלל טעות קטנה והאקדח עלול ליפול מהנרתיק ואתה מחוץ מהתחרות בו אתה משתתף כמו שכתבו חכמינו כל הנרתיקים מעולים והחלטה היא בידיך במה תבחר ..........ובאם תרצה הסבר יותר מעמיק וגם לראות את הנרתיקים אחד ליד השני....... במטוח בול יעזרו לך בזה בגדול........וגם יתאימו את האקדח לנרתיק שתבחר בו.......
שלום
בהמשך לדבריו של שלום הגדול,
ל-Ghost שלא בדומה ל-Cr-Speed האקדח 'תלוי באוויר'. בדגמי Cr-Speed האקדח "יושב" כאשר יש לו תמיכה מלמטה :
רסקומפ -
גוסט -
ולכן ב-Cr-Speed כאשר אתה שולף עלייך להרים את האקדח מעט למעלה ואז לצאת בתנועה, בעוד שב-Ghost אתה יכול בתנועת גריפה לשלוף.
*בקשר למה יותר טוב, אפקטיבי, בטיחותי, מהיר, צורות שליפה וכו'....לזה אני כבר לא נכנס.
**דרך אגב, כמו שהזכרתי מקודם - לארדונדו יש גם כן נרתיק דומה -
אך לפי הסרט בעמוד הבא http://www.arredondoaccessories.com/AA_holster.cfm האקדח איננו זז בריצה.
ל-Ghost שלא בדומה ל-Cr-Speed האקדח 'תלוי באוויר'. בדגמי Cr-Speed האקדח "יושב" כאשר יש לו תמיכה מלמטה :
רסקומפ -

גוסט -

ולכן ב-Cr-Speed כאשר אתה שולף עלייך להרים את האקדח מעט למעלה ואז לצאת בתנועה, בעוד שב-Ghost אתה יכול בתנועת גריפה לשלוף.
*בקשר למה יותר טוב, אפקטיבי, בטיחותי, מהיר, צורות שליפה וכו'....לזה אני כבר לא נכנס.
**דרך אגב, כמו שהזכרתי מקודם - לארדונדו יש גם כן נרתיק דומה -

אך לפי הסרט בעמוד הבא http://www.arredondoaccessories.com/AA_holster.cfm האקדח איננו זז בריצה.
SPS - מתקרב לשלמות...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד