פוסטר נחמד

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

פוסטר נחמד

על ידי MicroBalrog » 31 ינואר 2003, 21:48

תמונה

נו, מה דעתכם?
Every Jew should visit this!
http://www.jpfo.org
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Colonel » 31 ינואר 2003, 21:52

הלהיטות, צורת ההתבטאות שלך והמסרים אותם אתה מעביר מדאיגה אותי בצורה כזו שעם כל הכאב אני שמח יש מגבלות על רכישת נשק וחש בטוח יותר כאשר מונעים מאנשים מסוימים גישה חוקית חופשית לנשק. :?
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי MicroBalrog » 31 ינואר 2003, 21:54

לא אני היוצר. לזערי, אין לי אצ הכלי שבתמונה. הפוסר בה מהאתר של אולג וולק (ראה קישור)
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ACSman » 31 ינואר 2003, 21:57

Colonel כתב:הלהיטות, צורת ההתבטאות שלך והמסרים אותם אתה מעביר מדאיגה אותי בצורה כזו שעם כל הכאב אני שמח יש מגבלות על רכישת נשק וחש בטוח יותר כאשר מונעים מאנשים מסוימים גישה חוקית חופשית לנשק. :?

קולונל - הוצאתה המילים מפי :!:
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי מגן1 » 01 פברואר 2003, 06:35

MicroBalrog ראיתי את התמונה שצירפת והתפתתי להיכנס לאתר הזה.
האתר מאוד מדאיג, זה אתר מילטנטי המסית אנשים לאחוז בנשק במסווה של שמירה על זכויות האזרח ודמגוגיה זולה.
אמנם יש תמונה נחמדה של האהוב על כולם
תמונה
אבל ראו הוזהרתם מהמסר של האתר
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Colonel » 01 פברואר 2003, 11:05

כדאי להדגיש שהמודעה שפירסם כאן מיקטו יש בה משום הסתה לביצוע דבר עברה.
הרי מה כתוב בה ? מוזכרים בה שמות רודנים שהפעילו הגבלה על זכות האזרח לקנות נשק (מגבלה שקיימת היום כמעט בכל המערבי פרט לארה"ב) ומופיעה בה הקריאה להצטייד נגד יום שכזה ...

מה אתה מציע מיקטו ? שכל אחד יקים בביתו בונקר פרטי ? שיקנה נשק בצורה לא חוקית או אולי יגנוב ? האם יש פה הסתה נגד השילטון ? אם יש פה קריאה למרד ?
למה בדיוק התכוותה שפירסמת מודעה שקוראת לאנשים להצטייד בנשק למקרה שממשל יסטה ?
מי מגדיר איך הממשל סוטה ? האם דעתך היא הקובעת ?
האם אתה חש שאתה חי כעת תחת שילטון רודני דיקטטורי שאתה חש צורך להצטייד בנשק ?
שים לב שההפניות שלך והפניות שלך עוברות את גבול ההצטיידות הנורמלית באקדח וקורא להצטיידות בכלי נשק רבים, ארוכים ומיועדים ויעודיים ללחימה יותר מאשר להגנה עצמית וספורט גרידא.
בקיצור :
אתה בן אדם מסוכן.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי HKpro » 01 פברואר 2003, 12:19

תראו את אחוזי הפשיעה בארה"ב, ואת הנגישות הבלתי נתפסת לנשק חם.
היה לא מזמן איזה רופא בשם גולדשטיין, שאסף כמות עצומה של נשק, כולל רובי סער, תתי מקלע, רובי צלפים, מכונות יריה ואפילו אקדח קפצונים !!!!!

ברור שאת רוב הנשק הוא השיג בדרך לא חוקית, אבל אוזלת היד של המשטרה בארה"ב היא זו שנותנת חופש לידים לא כל כך מחושבות.
עם מזג חם כמו שלנו בארץ, ועוד המצב הכלכלי, הבטחוני והחברתי שיש לנו, לא הייתי שש למחות כנגד האיסורים הנ"ל.
יש אנשים בעולם שיכולים להשתגע עם נשק, ולעשות דברים מטורפים איתו (שוד, חיסול חשבונות ואולי סתם טבח המוני...), ומי שרוצה לראות מה קורה בארה"ב יחד עם החוק, שיראה ערוץ "ריאלטי TV".....
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

על ידי ליאור45 » 01 פברואר 2003, 12:29

אנסה לנתח את המצב בארה"ב:

בארה"ב יש מקומות בהם נשיאת נשק מותרת יותר, ופחות. לפעמים זה מוגבל להחזקה, ולפעמים יש איסור מוחלט (כמו בוושינטגון הבירה). מוזכר גם קשר בין נשיאת נשק לירידה בפשיעה.

אני טוען, לצורך הדיון, שהגורם העיקרי לפשיעה הוא צפיפות (אם כי תושבי הנגב יחלקו על כך).

במדינה ורמונט הדלילה מבחינת אוכלוסיה, אין הרבה אנשים, אין הרבה פשיעה, ואין מגבלה של ממש על הצטיידות בנשק.

ערים גדולות כן נוטות להתקין חוקי עזר האוסרים נשיאת נשק, אפילו אם זה נוגד את חוקי המדינה או החוקה (האמורה לבוא לפני כל חוק אחר). כך במדינת ניו יורק מותר בד"כ לשאת נשק, אך לא בעיר ניו יורק.

הרבה אנשים גדלו במקומות כפריים בארה"ב עם גישה חופשית לנשק מילדות, בלי שום בעיות כי שם הוסכם שנשק הוא כלי, שפעם היה נחוץ לצורך השגת אוכל, ובמקומות דלילים אלו שריף אחד עם כמה סגנים מצליחים להשתלט על מכלול הפשיעה.

בשונה מהמצב בארץ, על מנת להוציא רשיון לנשיאה מוסלקת, חובה לעבור קורס ירי רציני יותר, שכולל ענייני חקיקה. זה דבר טוב. במקומות מסוימים אפשר להיעצר על נשיאת נשק גלויה, אפילו אם הדבר מותר מותר לפי החוק, בגין הפרעה לציבור.

אף אחד לא נולד פושע, וכמעט כל נשק יוצר באופן לגיטימי. פושעים נוצרים כאשר חפים מפשע מחליטים לפשוע, ונשק תמים הופך לבלתי חוקי כאשר הוא מגיע לידיים הלא נכונות, או שהאוחז בו מתחיל לפשוע.

החוק להגבלת נשק אינו מרתיע פושעים, אבל הוא מצמצם את מספר שומרי החוק שהופכים להיות פושעים.

אפילו אם יש מדינות בהן פורץ בבית הוא עילה לפתיחה באש, אסור גם אצלן לפתוח באש כנקמה. בנושא של פתיחה באש כנקמה, אזרחים שומרים חוק הופכים להיות פושעים. ראו כל דוגמה של ירי על פורץ/גנב נמלט. השלטון שומר את זכות הנקמה לעצמו.

אני לא אומר שיש אנשים שמגיע להם יותר או פחות לשאת נשק (בתנאי שאין בעיה נפשית/פלילית), אבל אני אומר כך:

1. נושא נשק צריך להיות מודע למה שהוא עושה, מה מותר ומה אסור, תמיד. אסור לו לאבד שליטה בשעה שהוא נושא נשק - וזה אומר אסור להשתכר, אסור להסתמם, אסור להירדם בפומבי ללא השגחה, אסור להתעצבן, ואסור לחפש סיטואציות בהן ניתן להתעצבן. המיעוט של המיעוט של אזרחים עומים על קריטיונים אלה, ולא ניתן לבחון את העמידה בהם ממש. לכן ממציאים קריטריונים גורפים ומסורבלים משהו שמגבילים את המספר של נושאי נשק. ודבר אחרון, ללא יוצא מהכלל, כל נושא נשק צריך לדעת לירות במדויק, ולפגוע רק במטרה ולא בשום דבר אחר.

2. שומר חוק נרתע מלפתוח באש נגד מישהו שאינו נושא נשק בעצמו. פחות כלי נשק גלויים פירושו פחות סיטואציות עדינות של חיכוכים עם נושאי נשק. חלקו עליי אם אתם לא מסכימים.

3. המודל של יהודה ושומרון - הרבה נשק פרטי גלוי, ומעט עבריינות נשק. הסיבות: יישובים קטנים ולדעתי לא צפופים (זולת מעלה אדומים, אריאל, עמנואל ועוד), בהם כולם מכירים את כולם, ויש מעט זרים. מעט עבריינות רכוש (תקנו אותי), ומעט ויכוחים קשים ולא-תרבותיים. בכל זאת, פוסלים אנשים ללא ר"פ מלשאת נשק על רקע אידיאולוגי, בדרג השב"כ (תקנו אותי), במקרים ספציפיים.

על האתר a-human-right: האתר מתאים למשטר רודני, אך לא לארה"ב. כל עוד שיותר אנשים מתים מנהיגה לא-תרבותית מצד אנשים שלא מוגדרים כפושעים מאשר כקורבנות לא-חמושים של פושעים, אין טעם שכולם יתחמשו. הערה צינית: זה מספיק גרוע שלכולם יש רשיונות נהיגה.

יש לי עוד הרבה מה להגיד בנושא, אבל אני רוצה גם שאתם תתרמו לדיון.

שלכם,

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי MicroBalrog » 01 פברואר 2003, 13:34

קודם כל, אין לי בעיה אם אנשים המצתיידים בכל נשק שהוא, כל עוד ש:
1)הנשק אינו א"בכ
2)הם לא גנבו אותו
3)אין להם כוונה להשתמש בו לרעה.

יתרה מזה, מישהוא יכול להסביק לי למה רובה AR-15
הוא נשק "צבאי"? אם כך, למה יש את ה אמ-16?

רובים כגון הAR-15 והMak-90 מיועדים גם לספורט (כמו,למשל, התחרויות שמארגן הNRA(э
אך הם גם נשק משובח להגנה עצמית, במיוחד במקום מגוריך. יש מקרים מתועדים רבים של שימוש כזה.

יתרה מזה, זה שרוב העולם מגביל את השימוש בנשק, זה לא אוצר שזה טוב.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

ויתרה מזה...

על ידי MicroBalrog » 01 פברואר 2003, 13:38

מדוע לדעתכם מיאמי היא אלימה פחות מוושינגטון הבירה, אם צפיפות אוכלוסין שווה?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Webart » 01 פברואר 2003, 14:35

אשכול זה נסגר לכתיבה על ידי הנהלת האתר.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד