אליפות ישראל - 60 כדור במצב שכיבה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אליפות ישראל - 60 כדור במצב שכיבה
אתמול התקיימה אליפות ישראל ברובה זעיר, 60 כדור במצב שכיבה.
לקוראת הנאמנה שלומית טחנאי - התוצאות כבר מפורסמות באתר התאחדות הקליעה.
ולמה שלא כתוב בתוצאות:
1. ברכות למאמן גיא סטריק, ששלושה מחניכיו זכו במדליות אתמול (דורון אגוזי, אלה שטרנברג ועדי כהן).
2. ברכות למועדון המצליח ביותר - מעברות.
3. למי שלא שם לב - מבין הגברים שעלו לפיינל רק שניים מתחת לגיל שלושים, כל השאר 40+- ואחד מעל חמישים. איפה נעלם הדור של בני השלושים? זהו דור המדבר של הקליעה הישראלית ולהרחבה בנושא - רק בפורומים פרטיים.
4. חצי מהיורים בפיינל בוגרים ייצגו את ישראל באולימפיאדות.
5. לגיא סטריק שניצח בתחרות היתה תקלה בפיינל, כשהמכשיר שלו לא קלט ערך של אחד הכדורים. לאחר שכל המקצה סיים ירה גיא כדור נוסף - 10.9 להנאת כל הצופים.
6. התנאים היו קשים מאוד והרוח גרמה לירידה כללית בתוצאות.
בהצלחה לקלעים היוצאים לגביע העולם באתונה השבוע.
לקוראת הנאמנה שלומית טחנאי - התוצאות כבר מפורסמות באתר התאחדות הקליעה.
ולמה שלא כתוב בתוצאות:
1. ברכות למאמן גיא סטריק, ששלושה מחניכיו זכו במדליות אתמול (דורון אגוזי, אלה שטרנברג ועדי כהן).

2. ברכות למועדון המצליח ביותר - מעברות.
3. למי שלא שם לב - מבין הגברים שעלו לפיינל רק שניים מתחת לגיל שלושים, כל השאר 40+- ואחד מעל חמישים. איפה נעלם הדור של בני השלושים? זהו דור המדבר של הקליעה הישראלית ולהרחבה בנושא - רק בפורומים פרטיים.
4. חצי מהיורים בפיינל בוגרים ייצגו את ישראל באולימפיאדות.
5. לגיא סטריק שניצח בתחרות היתה תקלה בפיינל, כשהמכשיר שלו לא קלט ערך של אחד הכדורים. לאחר שכל המקצה סיים ירה גיא כדור נוסף - 10.9 להנאת כל הצופים.

6. התנאים היו קשים מאוד והרוח גרמה לירידה כללית בתוצאות.
בהצלחה לקלעים היוצאים לגביע העולם באתונה השבוע.
nobody expects the spanish inquisition
http://www.maariv.co.il/channels/3/ART/691/329.html
כל הכבוד לשועלי על הפירסום.
מיכאל כל הכבוד תמשיך........
כל הכבוד לשועלי על הפירסום.
מיכאל כל הכבוד תמשיך........
לכולם
שלומות
אני לא יכול שלא לכתוב
כמה שאני גאה בקלעים שיורים במועדון הקליעה במעברות
17 שנים שאני מנהל את המועדון לאחר שקיבלתי את המועדון מהמיסד של המועדון
אפרא פורת
שבטח מציץ עלינו מלמעלה מלא גאווה :D
על היישגים הגבוהים של המועדון
לפני 20 שנה קלעי האקדח היו המובילים במועדון ואלופי ישראל שנים רבות
הוותיקים עקיבא דורון ,בטי טחנאי ,שחר ארד ,יוסי כתר ,רון ארנון ורוני מנדלמן (פליט הפועל פ"ת)
ועדין יורים בליגה ארצית וא' ועוזרים בתפעול השוטף של המועדון
בחמש השנים האחרונות בהדרכת גיא סטריק קלעי הרובה מובילים במועדון
שהראשונה בהם שלומית טחנאי שסחפה אחריה את דורון .עומרי. אלה.עדי ואורן
והשנה גיא הצטרף למועדון ביחד עם סיוון אלוש וחני סמואל
ואיתן ברזאני השגריר שלנו מארצות הברית ,במועדון כבר שנה שניה
קבוצת אקדח צעירה מתבשלת בקנה שבראשם עופרי אוסטר בן 16 מקום שני באלפות ישראל
בנה של ענת לוינץ אלופת אקדח לפני 15 שנים
זהו......הוצאתי את כל גאוותי
אוהב אותכם
משה
שלומות
אני לא יכול שלא לכתוב

17 שנים שאני מנהל את המועדון לאחר שקיבלתי את המועדון מהמיסד של המועדון
אפרא פורת
שבטח מציץ עלינו מלמעלה מלא גאווה :D
על היישגים הגבוהים של המועדון
לפני 20 שנה קלעי האקדח היו המובילים במועדון ואלופי ישראל שנים רבות
הוותיקים עקיבא דורון ,בטי טחנאי ,שחר ארד ,יוסי כתר ,רון ארנון ורוני מנדלמן (פליט הפועל פ"ת)
ועדין יורים בליגה ארצית וא' ועוזרים בתפעול השוטף של המועדון
בחמש השנים האחרונות בהדרכת גיא סטריק קלעי הרובה מובילים במועדון
שהראשונה בהם שלומית טחנאי שסחפה אחריה את דורון .עומרי. אלה.עדי ואורן
והשנה גיא הצטרף למועדון ביחד עם סיוון אלוש וחני סמואל
ואיתן ברזאני השגריר שלנו מארצות הברית ,במועדון כבר שנה שניה
קבוצת אקדח צעירה מתבשלת בקנה שבראשם עופרי אוסטר בן 16 מקום שני באלפות ישראל
בנה של ענת לוינץ אלופת אקדח לפני 15 שנים
זהו......הוצאתי את כל גאוותי

אוהב אותכם
משה
אם אתה רוצה לירות תירה!! אם אתה רוצה לדבר דבר!
העיקר חייה ותן לחיות!!!
העיקר חייה ותן לחיות!!!
- סליקאי ארד
על אחת השאלות אפילו אני יכול לענות
בטי טחנאי
היא אמא של שלומית, קלעית אקדח
לפי הגביעים במועדון אפילו לא רע..
אם תשאל את שלומית או תעיין בכתבות (קצת ישנות) אמא שלה היא ש"גררה" אותה לירי... אני מקווה שאני מדייק בעובדות.
אורן
בטי טחנאי
היא אמא של שלומית, קלעית אקדח
לפי הגביעים במועדון אפילו לא רע..
אם תשאל את שלומית או תעיין בכתבות (קצת ישנות) אמא שלה היא ש"גררה" אותה לירי... אני מקווה שאני מדייק בעובדות.
אורן

נערך לאחרונה על ידי BIG^O בתאריך 23 אפריל 2004, 18:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
GO BIG OR GO HOME
נודניקית היית ונודניקית תישארי ... 

נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
כבר נאמר - איזהו חכם - הלומד מנסיונם של אחרים. מי שרוצה ללמוד מנסיונם של אחרים מוזמן-
כבר בתחילת השנה סברתי, שאולי הסיבה העיקרית שאני לא פוגע בשכיבה (ולפני ההערות החוכמולוגיות - אני מתכוון במטווח ועם הרובה) היא שאני לא רואה מספיק חד את הכוונת הקדמית. כפתרון הרכבתי מאריך שהזיז את הכוונת הקדמית קדימה בעוד 20-18 ס"מ. בנוסף, הרכבתי על הכוונת האחורית פולרויד (מקטב) שמקטין את הקונטרסט בין המטרה השחורה לבין הרקע הלבן שמסביב לה.
בכל התחרויות שלא עשיתי שגיאות אחרות - שהייתי מודע להן - זה עבד ויריתי בסביבות 590.
החלטתי להחליף את הכוונת האחורית לכוונת מסוג אחר - עליה לא ניתן היה להרכיב את הפולרויד. מישהו נתן לי איריס פולרויד, בו הפולרויד הוא חלק מהאיריס. יריתי כך באימון לפני התחרות ובתחרות עצמה. ביום ששי באימון היתה רוח מטורפת וחשבתי שאני לא פוגע כי אני לא מספיק מיומן בקריאת דגלי הרוח או בלעשות שדינג. גם בתחרות לא הצחלתי לפגוע, למרות שהתחושה במצב היתה מעולה, התחמושת נבדקה בנקה ועשתה מקבצים טובים (הכל בתוך הבול) ועבדתי קשה מאוד על כל כדור בגלל הרוח. בשלב מסויים החלטתי שהפתרון הטוב ביותר הוא לירות לפי השמיעה - בעמדה לידי ירה גיא סטריק, שאי-אפשר לומר שלא יודע לירות ברוח. בכל פעם ששמעתי אותו יורה - יריתי את הכדור שלי. זה עבד יחסית טוב. ותודה למנחם אילן שהביא לי את הרעיון הזה מפיו של לני בשהם.
לא הבנתי מה קורה וחשבתי אולי יש בעיה ברובה עצמו - למרות שאני משתדל שלא להאשים את הרובה או הציוד כשאני לא פוגע.
אחרי התחרות עשיתי סקאט בבית ולא הבנתי מה קורה. לא ראיתי טוב את החריר הקדמי וכל הזמן היו לי עיוותים. היו לי תשיעיות רחוקות עם יציבות מושלמת - פשוט לא במקום הנכון. קמתי, הרכבתי את האיריס הישן (בלי פולרויד) ופתאום הכל הסתדר. בסוף האימון, כשחשבתי שאולי האיריס פולרודי פשוט מקולקל, התברר לי, שהחריר האחורי היה בגודל של 2.5 מ"מ בערך במקום 1.1 מ"מ. כתוצאה מכך, אין עומק חדות המאפשר לראות את החריר הקדמי ברור.
המסקנה:
שתי מסקנות - האחת, לא להחליף ציוד לפני התחרות, גם אם אתה חושב שמדובר במשהו קטן שאתה יודע איך להשתמש בו.
השניה, להכין "צ'ק ליסט" לפני התחרות ולבדוק כל דבר קטן - כל כוונון וכל בורג ולא לסמוך על כך שאתמול היה בסדר. ראיתי קלע אחד, שעל רובה קשת שלו כתב במקום בולט מול הפרצוף לא לשכוח לשים חץ (זה כמו לירות בלי כדור ברובה אויר - שווה אפס נקודות).
כבר בתחילת השנה סברתי, שאולי הסיבה העיקרית שאני לא פוגע בשכיבה (ולפני ההערות החוכמולוגיות - אני מתכוון במטווח ועם הרובה) היא שאני לא רואה מספיק חד את הכוונת הקדמית. כפתרון הרכבתי מאריך שהזיז את הכוונת הקדמית קדימה בעוד 20-18 ס"מ. בנוסף, הרכבתי על הכוונת האחורית פולרויד (מקטב) שמקטין את הקונטרסט בין המטרה השחורה לבין הרקע הלבן שמסביב לה.
בכל התחרויות שלא עשיתי שגיאות אחרות - שהייתי מודע להן - זה עבד ויריתי בסביבות 590.
החלטתי להחליף את הכוונת האחורית לכוונת מסוג אחר - עליה לא ניתן היה להרכיב את הפולרויד. מישהו נתן לי איריס פולרויד, בו הפולרויד הוא חלק מהאיריס. יריתי כך באימון לפני התחרות ובתחרות עצמה. ביום ששי באימון היתה רוח מטורפת וחשבתי שאני לא פוגע כי אני לא מספיק מיומן בקריאת דגלי הרוח או בלעשות שדינג. גם בתחרות לא הצחלתי לפגוע, למרות שהתחושה במצב היתה מעולה, התחמושת נבדקה בנקה ועשתה מקבצים טובים (הכל בתוך הבול) ועבדתי קשה מאוד על כל כדור בגלל הרוח. בשלב מסויים החלטתי שהפתרון הטוב ביותר הוא לירות לפי השמיעה - בעמדה לידי ירה גיא סטריק, שאי-אפשר לומר שלא יודע לירות ברוח. בכל פעם ששמעתי אותו יורה - יריתי את הכדור שלי. זה עבד יחסית טוב. ותודה למנחם אילן שהביא לי את הרעיון הזה מפיו של לני בשהם.
לא הבנתי מה קורה וחשבתי אולי יש בעיה ברובה עצמו - למרות שאני משתדל שלא להאשים את הרובה או הציוד כשאני לא פוגע.
אחרי התחרות עשיתי סקאט בבית ולא הבנתי מה קורה. לא ראיתי טוב את החריר הקדמי וכל הזמן היו לי עיוותים. היו לי תשיעיות רחוקות עם יציבות מושלמת - פשוט לא במקום הנכון. קמתי, הרכבתי את האיריס הישן (בלי פולרויד) ופתאום הכל הסתדר. בסוף האימון, כשחשבתי שאולי האיריס פולרודי פשוט מקולקל, התברר לי, שהחריר האחורי היה בגודל של 2.5 מ"מ בערך במקום 1.1 מ"מ. כתוצאה מכך, אין עומק חדות המאפשר לראות את החריר הקדמי ברור.
המסקנה:
שתי מסקנות - האחת, לא להחליף ציוד לפני התחרות, גם אם אתה חושב שמדובר במשהו קטן שאתה יודע איך להשתמש בו.
השניה, להכין "צ'ק ליסט" לפני התחרות ולבדוק כל דבר קטן - כל כוונון וכל בורג ולא לסמוך על כך שאתמול היה בסדר. ראיתי קלע אחד, שעל רובה קשת שלו כתב במקום בולט מול הפרצוף לא לשכוח לשים חץ (זה כמו לירות בלי כדור ברובה אויר - שווה אפס נקודות).
nobody expects the spanish inquisition
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד