מדריך ירי מעשי
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מדריך ירי מעשי
שלום לכולם:מה התהליך כדי ליהיות מדריך ירי מעשי{האם צריך/חייב לעשות קורס ירי מעשי}ומה העלויות שכרוך בכך
- תרמתי למען הסליק
מדריך ירי.
חבלני,
להלן קישור לאשכול רלוונטי עבורך:
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=4336&highlight=%EE%E3%F8%E9%EA+%E9%F8%E9+%EE%F2%F9%E9
להלן קישור לאשכול רלוונטי עבורך:
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=4336&highlight=%EE%E3%F8%E9%EA+%E9%F8%E9+%EE%F2%F9%E9
ארי הרשלום.
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
- סליקאי זהב
חבלני ידידי
כדי להיות מדריך ירי מעשי רצוי קודם כול שתעבור קורס ירי מעשי תשתתף לפחות שנתיים בליגה פעילה לפחות תבין במה מדובר לאחר מכן תגיש בקשה לאיגוד הקליעה והמלצות של האגודה שאותה אתה מייצג תעבור את בחינות הקבלה לאחר מכן יש לך חצי שנה קורס בווינגייט ועוד חצי שנה אימון מעשי ולבסוף אתה צריך להיות מוצמד למדריך וותיק במשך שנה אחרי שתעבור את המסלול הנ"ל כולנו נהיה סמוכים ובטוחים שתהיה מדריך טוב וגם תחנך את הדורות הבאים
לצערי ידידי אין קיצורי דרך וכיום לשמחתי הרבה החברה בירי מעשי מאוד מקצועיים לפחות אלו
שמשתתפים בליגה חשוב מאוד שלפחות תדע את החומר על בוריו קשה לספר להם סיפורים
נשמח לראותך בין שורותינו
תראות
OLD FOX
כדי להיות מדריך ירי מעשי רצוי קודם כול שתעבור קורס ירי מעשי תשתתף לפחות שנתיים בליגה פעילה לפחות תבין במה מדובר לאחר מכן תגיש בקשה לאיגוד הקליעה והמלצות של האגודה שאותה אתה מייצג תעבור את בחינות הקבלה לאחר מכן יש לך חצי שנה קורס בווינגייט ועוד חצי שנה אימון מעשי ולבסוף אתה צריך להיות מוצמד למדריך וותיק במשך שנה אחרי שתעבור את המסלול הנ"ל כולנו נהיה סמוכים ובטוחים שתהיה מדריך טוב וגם תחנך את הדורות הבאים
לצערי ידידי אין קיצורי דרך וכיום לשמחתי הרבה החברה בירי מעשי מאוד מקצועיים לפחות אלו
שמשתתפים בליגה חשוב מאוד שלפחות תדע את החומר על בוריו קשה לספר להם סיפורים
נשמח לראותך בין שורותינו
תראות
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
החלטתי להסיר את הודעתי שלי שפורסמה כאן, ולשלוח אותה לנחום זרזיף.
מי שהספיק לקרוא, קרא. אני מניח שעוד אחזיר אותה, ככתבה וכלשונה, לאחר שאקבל את התייחסותו של נחום.
בכל אופן, הפנמתי את בקשתו להפנות אליו דברים לפני שמפרסמים אותם לכל העולם, כדי לראות האם יש פתרון אחר לנושא.
מי שהספיק לקרוא, קרא. אני מניח שעוד אחזיר אותה, ככתבה וכלשונה, לאחר שאקבל את התייחסותו של נחום.
בכל אופן, הפנמתי את בקשתו להפנות אליו דברים לפני שמפרסמים אותם לכל העולם, כדי לראות האם יש פתרון אחר לנושא.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מדריך ירי מעשי
חנן.: מודה לך על תשובתך
- תרמתי למען הסליק
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד