איבוד השחמה - גלוק 17C
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
איבוד השחמה - גלוק 17C
אני מחזיק גלוק 17C משנת 1999.לאחרונה (שנה וחצי פלוס) שמתי לב שציפוי ההשחמה של הצינה יורד, בעיקר בנקודות מסויימות, עד כי הצינה קיבלה גוון של שחור-פחם (אפור כהה) ולא השחור הרגיל, ובמקומות מסויימים נחשפה המתכת לחלוטין.חייב לציין שחמש שנים "התעללתי" בנשק כמעט בכל דרך אפשרית - יריתי בו כשלושת אלפים כדור, הוא היה איתי בשטח, ספג בוץ, חול ואבק, נפל לא מעט פעמים, וכן הלאה.
צריך להוסיף שההתנהגות של הנשק היא די מוזרה יחסית לכתרים שקשרו לגלוק - הכוונות המקוריות נשחקו כמעט לחלוטין, הגוף הפלסטי נשחק אף הוא במקומות מסויימים (קיבל "עיגול פינות")
האם התופעה שציינתי נורמלית, או שמדובר בסדרת יצור פגומה של גלוק?
צריך להוסיף שההתנהגות של הנשק היא די מוזרה יחסית לכתרים שקשרו לגלוק - הכוונות המקוריות נשחקו כמעט לחלוטין, הגוף הפלסטי נשחק אף הוא במקומות מסויימים (קיבל "עיגול פינות")
האם התופעה שציינתי נורמלית, או שמדובר בסדרת יצור פגומה של גלוק?
"יש לי מין הרגשה כזאת כשאני מביט מערבה..."
לד זפלין,1972
לד זפלין,1972
- סליקאי זהב

יובל, זה נורמלי בהחלט ואין לך מה לדאוג. תהליך הטניפר נומע מהכלי להחליד באופן מוחלט.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
ניר - דווקא בגלל שאני יודע אילו עומסים אני הולך להנחית על הנשק, בחרתי בגלוק. אחרת הייתי מסתפק באיזה סמית נ' ווסון, או יריחו...
נועם - תודה (אגב, אני מקווה ליצור איתך קשר ביום-יומיים הקרובים, בנוגע לנושא שכתבתי לך).
נועם - תודה (אגב, אני מקווה ליצור איתך קשר ביום-יומיים הקרובים, בנוגע לנושא שכתבתי לך).
"יש לי מין הרגשה כזאת כשאני מביט מערבה..."
לד זפלין,1972
לד זפלין,1972
- סליקאי זהב

יש קשר בין סוג הנרתיק לבין דרגת השחיקה. נרתיק קשיח המותאם לגלוק כולל מקום לכוונות המקוריות הפלסטיות, שלא תישחקנה. בנרתיק גנרי, השחיקה כמעט בלתי נמנעת. אני מכיר לפחות חברה ישראלית אחת שמייצרת כוונות פלדה לאקדחי גלוק, אך משום שזהו נושא אחר, לא אכנס לזה.
חוץ מזה, לדעתי יובל עשה בחירה טובה באקדח גלוק - כלי זה ממש decerebrate - כלומר לא צריך לחשוב הרבה על מנת להחזיקו שנים וללמוד לתפעלו.
חוץ מזה, לדעתי יובל עשה בחירה טובה באקדח גלוק - כלי זה ממש decerebrate - כלומר לא צריך לחשוב הרבה על מנת להחזיקו שנים וללמוד לתפעלו.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ניר,
ישנו נרתיק פנימי קשיח למחצה עם הטבעת הצורה של הנשק, תוצרת "פרונט ליין" .
נועם.
ישנו נרתיק פנימי קשיח למחצה עם הטבעת הצורה של הנשק, תוצרת "פרונט ליין" .
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
ניר, שני נרתיקים פנימיים קשיחים מעולים לגלוק מיוצרים על ידי שתי חברות בארה"ב
www.comp-tac.com ראה את נרתיק ה-c-tac
www.sidearmor.com ראה נרתיק דור 4.
www.comp-tac.com ראה את נרתיק ה-c-tac
www.sidearmor.com ראה נרתיק דור 4.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
יובל כתב:ניר - תודה על הברכה.אפילו לא שמתי לב...
ארנולד / נועם - הבעיה בנרתיקי הפלסטיק עם יציקה מותאמת לגלוק (אגב, בוגי יעלון משתמש בנרתיק כזה...) היא אבטחת הנשק. ניתן לשלוף את הנשק מהנרתיק ללא בעיה.
אין בעיה...אחת האופציות בשירות המענה הקולי של משרד הפנים זה "דווח על אובדן/גניבת נשק"...
לגבי הלינקים עם ה sidearmour ו-comp-tac
הנרתיקים האלה נראים לי יותר מדי הי-טק ומסובכים לשימוש. יותר מידי כיוונונים של זויות נשיאה, קליפים שרחוקים איזה חצי מטר אחד מהשני וכו... עם נרתיק כזה יקח לי להתכונן ליציאה בערך אותו הזמן שלוקח לאשתי עם כל מייק-אפ אודם וכו...
א.
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד