מתנדבי משא"ז - שימוש בנשק פרטי במשמרת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
נשיאת נשק פרטי על מדים
אני נושא את האקדח שלי במשמרות, בדקתי אותו אצל הנשק המשטרתי אשר נתן לי אישור כי הוא תקין אבל מעבר לזה לא הוצאתי שום אישור נוסף, אני נושא את הנשק שלי כהגנה עצמית ואם אאלץ להשתמש בו בנסיבות של הגנה עצמית מוצדקת אשתמש בו ללא היסוס ואתן את הדין ככל אזרח אחר אשר יגן על עצמו עם נשקו.
זה בדיוק העניין. לא צריך יותר אישור של נשק משטרתי. אפשר להביא את טופס תקינות הנשק שמקבלים אצל סוחר הנשק (במידה וקניתם משומש). מעתה לא יצטרכו המתנדבים בדיקת נשק משטרתי פעם בשנה. זה נכון לגבי היח"מ, לא יודע לגבי הקלאסי
emergency, עד עכשיו אסור היה להשתמש בנשק פרטי במסגרת ההתנדבות אם לא עבר בדיקת נשק משטרתי. לא דיברתי על הגנה עצמית ביום יום.
emergency, עד עכשיו אסור היה להשתמש בנשק פרטי במסגרת ההתנדבות אם לא עבר בדיקת נשק משטרתי. לא דיברתי על הגנה עצמית ביום יום.
נשיאת נשק על מדים
דיברתי על נשיאת נשק על מדים לצורך הגנה עצמית בלבד
emergency, שוב פעם: עד היום, כשלא היה אישור לנשק פרטי מנשק משטרתי, השימוש בנשקך האישי היה באחריותך בלבד. הוא לא אושר לשימוש כשאתה במדים, ולכן יש מתנדבים שמעדיפים עד לקבלת האישור לצאת למשמרת עם נשק משטרתי (אני מדבר רק על היח"מ). יש הבדל בין שימוש בנשק אישי בתור אזרח או כשאתה במדים, ואתה נתון להנחיות הממונים עלייך במשטרה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד