שאלה לWEBART
שאלה לWEBART
שלום לך!
שלחתי לך מעטפה עם כל הדרוש לקבלת לעודת חבר, כולל שטר כסף מזומן.
ביקשתי לאשר את קבלת המעטפה, גם ע"ג התופס ששלחתי וגם האי-מייל (ובו עותק של תופס).
שבוע מאוחר יותר, אחרי שלא קבלתי שום תגובה, שלחתי לך מסר אישי דרך הפורום, ושאלתי האם קבלת את המעטפה עם כסף ואם לא איך אנח חכול להעביר את זה בדרך יותר אמינה (עזוב את הכסף, באמת סכום זניח) אך אין קול ואין עונה.
הייתי רוצה לדעת, האם קבלת אפילו אחד מהמסרים שלי, ואם כן, האם יש איזו סיבה מיוחדת שאתה בוחר פשוט לא לתייחס להודעות ומכתבים שנשלחים אליך?
עליי לציין שחוסר יחס כזה הוא אפילו כצת מעליב.
שלחתי לך מעטפה עם כל הדרוש לקבלת לעודת חבר, כולל שטר כסף מזומן.
ביקשתי לאשר את קבלת המעטפה, גם ע"ג התופס ששלחתי וגם האי-מייל (ובו עותק של תופס).
שבוע מאוחר יותר, אחרי שלא קבלתי שום תגובה, שלחתי לך מסר אישי דרך הפורום, ושאלתי האם קבלת את המעטפה עם כסף ואם לא איך אנח חכול להעביר את זה בדרך יותר אמינה (עזוב את הכסף, באמת סכום זניח) אך אין קול ואין עונה.
הייתי רוצה לדעת, האם קבלת אפילו אחד מהמסרים שלי, ואם כן, האם יש איזו סיבה מיוחדת שאתה בוחר פשוט לא לתייחס להודעות ומכתבים שנשלחים אליך?
עליי לציין שחוסר יחס כזה הוא אפילו כצת מעליב.
חברים יקרים שלום.
וובי עכשיו עמוס בעבודה, יכול להיות שהוא גם לא ממש זמין או לא יכול קרגע לענות, או יכול להיות שהוא לא קיבל את המסר.
תן לו עוד מספר ימים ואז שוב פנה אליו בפרטי.
לגבי התעודו, ובכן, לא הולכים להדפיס כל פעם תעודה אחת, שתיים או עשרה. ממתינים שתיהיה כמות של כמה עשרות ואז הולכים לספק בכדי שיפיק את התעודות.
גם הוותיקים המתינו בסבלנות מספר שבועות עד אשר הודפסו התעודות ונשלחו אלנו.
וובי עכשיו עמוס בעבודה, יכול להיות שהוא גם לא ממש זמין או לא יכול קרגע לענות, או יכול להיות שהוא לא קיבל את המסר.
תן לו עוד מספר ימים ואז שוב פנה אליו בפרטי.
לגבי התעודו, ובכן, לא הולכים להדפיס כל פעם תעודה אחת, שתיים או עשרה. ממתינים שתיהיה כמות של כמה עשרות ואז הולכים לספק בכדי שיפיק את התעודות.
גם הוותיקים המתינו בסבלנות מספר שבועות עד אשר הודפסו התעודות ונשלחו אלנו.
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
שלום וסליחה על העיכוב בתשובה.
לאחרונה אני עסוק מעל לראש ולצערי לא הצלחתי להתפנות לעניין התעודות, ואני מודע לכך ולבעייתיות הנושא.
ביום א' (מחר) יועברו להפקה התעודות הרצ"ב וישלחו אליכם במהלך השבוע, כולי תקוה שעד תחילת השבוע הבא, כל התעודות אצלכם, אם שמו של מישהו אינו מופיע ברשימה מסיבה כלשהי, אבקשו ליצור עימי קשר בהקדם כדי לפתור את הבעיה.
SPIDER
~hunter~
motia
אלכס שץ
יובל20
aronh
גלעד יסעור
כינרתי
לאחרונה אני עסוק מעל לראש ולצערי לא הצלחתי להתפנות לעניין התעודות, ואני מודע לכך ולבעייתיות הנושא.
ביום א' (מחר) יועברו להפקה התעודות הרצ"ב וישלחו אליכם במהלך השבוע, כולי תקוה שעד תחילת השבוע הבא, כל התעודות אצלכם, אם שמו של מישהו אינו מופיע ברשימה מסיבה כלשהי, אבקשו ליצור עימי קשר בהקדם כדי לפתור את הבעיה.
SPIDER
~hunter~
motia
אלכס שץ
יובל20
aronh
גלעד יסעור
כינרתי
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
[ביום א' (מחר) יועברו להפקה התעודות הרצ"ב וישלחו אליכם במהלך השבוע, כולי תקוה שעד תחילת השבוע הבא, כל התעודות אצלכם, אם שמו של מישהו אינו מופיע ברשימה מסיבה כלשהי, אבקשו ליצור עימי קשר בהקדם כדי לפתור את הבעיה.
SPIDER
~hunter~
motia
אלכס שץ
יובל20
aronh
גלעד יסעור
כינרתי[/quote]
CHENI
WEBART, חודש עבר מאז ההודעה, אך לא קיבלו שום דבר...
SPIDER
~hunter~
motia
אלכס שץ
יובל20
aronh
גלעד יסעור
כינרתי[/quote]
CHENI
WEBART, חודש עבר מאז ההודעה, אך לא קיבלו שום דבר...

תאמינו או לא, בחברה הבטיחו לי שהתעודות יהיו מוכנות או היום או ביום א', ז"א שבמהלך השבוע הבא כל התעודות יגיעו ליעדן.
זהו, עכשיו העברתי את האחריות אליהם, אבל את האחריות לפאשלה המתמשכת עד להיום, אני לוקח עלי לחלוטין.
כמו שציינתי, כל אלו שהמתינו יותר מדי, יפוצו בצורה כזאת או אחרת (כל אחד לפי כמה שאני מרגיש לא נעים כלפיו

דביר
Webart - דביר, מייסד הסליק
Webart כתב::oops:
תאמינו או לא, בחברה הבטיחו לי שהתעודות יהיו מוכנות או היום או ביום א', ז"א שבמהלך השבוע הבא כל התעודות יגיעו ליעדן.
זהו, עכשיו העברתי את האחריות אליהם, אבל את האחריות לפאשלה המתמשכת עד להיום, אני לוקח עלי לחלוטין.
כמו שציינתי, כל אלו שהמתינו יותר מדי, יפוצו בצורה כזאת או אחרת (כל אחד לפי כמה שאני מרגיש לא נעים כלפיו).
דביר
למה כוונתך שהראשון יקבל HK והשני גלוק

ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים