SW99

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

SW99

על ידי יריב פ » 13 מאי 2004, 16:07

שלום לכולם
האם מישהו מחברי הפורום מכיר או מחזיק באקדח כזה?

אשמח לשמוע חוות דעת

תודה
יריב
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 13 מאי 2004, 19:24

אני חושב שהוא זהה אחד לאחד ל-WALTHER P99
יש כאן בפורום כמה וכמה שנושאים אותו

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ~Hunter~ » 13 מאי 2004, 20:15

אהלן
אני מחזיק כלי כזה.
אך לא מספיק זמן לתת חוות דעת רצינית מדי.
בינתיים אני די נהנה מהכלי, נוח לי ביד, האחיזה מצויינת (יחד עם הכלי מגיעיות 3 גומיות גריפ שלו , ניתן להרכיב את זה שהכי מתאים לך ליד). כוונות זוהרות (גם הן באות עם הכלי, לא צריך לשלם בנפרד).
מה שכן, בתחילת הדרך נתקלתי בביעה עם הכנה, יש פה אפילו נושא שפתחתי בנידון. הכנה הוחלף ע"י היבואן.

עד כאן 5 סנטים שלי.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי higt-power » 13 מאי 2004, 21:16

תעשה חיפוש בפורום היו פה מספר רב של אשכולות עם מירב המידע בעבר.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אדי. » 13 מאי 2004, 23:22

אני מחזיק אחד כזה כבר שנה ונהנה מכל רגע.
צריך לתרגל שימוש בהדק האקדח (מהלך סרק יחסית ארוך בכדור הראשון),צריך להתאמן לסיים אותו מהר ובטוח,חידוש קשר ומהלך השני, הקשה של ההדק בהחלט סבירים.
גם הפעולה הכפולה של ההדק סבירה ואחרי הדרכה ואימון ניתן לפגוע יפה תוך חיסכון כ-30 אחוז בזמן יחסית לירי עם דריכה.
אני חייב לציין שאני לא מקצוען לכן כל משכתבתי זה התרשמותי האישית.
גם הזמנים שנימדדו הם שלי בלבד.
לדעתי הוא די בטוח לנשיאה עם כדור בקנה (למי שמעוניין)כי יש לו מנגנון שיחרור נוקר ומעבר למצב פעולה כפולה אוטומטי.
ההבדל המשמעותי ששיכנע אותי לקנות סמיט ולא וולטר שהבריח ואולי גם הקנה בסמיט עשויים מפלדת אל חלד וולטר מפלדת נשק סטנרטית. גוף הפולימרי הוא של וולטר. כל היתר די דומה, רק שהוולטר הוא יותר אסטטי (לדעתי).
מקווה שעזרתי.
אני רציני
סליקאי כסף
סליקאי כסף

swp99

על ידי contender » 15 מאי 2004, 20:55

אני נושא וולטר p99
קליבר 40
לאחר למעלה משלוש שנים שאני יורה ,אין לו מתחרה מבחינת אגרונומיה-אחיזה,הדק מעולה שרק יש ל"קולט גולד כאפ" .אין מה להשוות בין ה"וולטר" האורגינל ,לבין הסמיט החיקוי. אומנם בשניהם אין בעייות אולם הירי שונה לגמריא בשל הדק חכם.

כוונת אחורית מעולם לא נפלה לי. בפורום שוטרים ב"לוס אנגלס" הוא מוגדר כ'פלא הנדסי'.דיוק הפגיעה מטווחים של 10 -15 מטר הוא מעל לממוצע בנשק מאותה קבוצה.אמנם הוא חדש בשוק

אך זהו אקדח השרות של משטרת וצבא גרמניה,כמובן בוואריציות שונות ובצבעים ותחמושות שונים.אחת הסיבות העקריות שהוא לא נכנס ל"שרותים "שלנו מחיר גבוהה שלא מצדיק רכישה של נשק איכותי זה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אדי. » 15 מאי 2004, 22:09

contender שלום לך.
לפי התכתובת שהייתה לי עם חברות סמיט וולטר הגוף של שני האקדחים הוא זהה ומתוצרת וולטר "אוריגנל" ומנגנון ההדק נמצא כולו בגוף, ארשה לעצמי להיות ספקן לגבי הקביעה שלך. דרך-אגב עד כמה שהבנתי האקדח של סמיט הוא לא חיקוי אלא פיתוח משותף של שתי החברות.
אני רציני
סליקאי כסף
סליקאי כסף

sw p99

על ידי contender » 18 מאי 2004, 08:05

אדי שלום,
אמנם נכון ,שזה פיתוח של שתי החברות ,אולם הsmith wesson p99
הוא פיתוח של הסיגמה הכושל של אותה חברה,על מנת להחזיר לה את שמה הטוב.אם תעיין באתר של ARMS WORLD
arms.ashst.com/firearms/p99/htm

תראה בברור מה הם קובעים לגבי ההכלאה בין שתי החברות."נסיון להוזיל מוצר איכותי קיים."

The "Smith & Wesson" SW99 Self-loading Pistol. It's frame is imported from Germany. The main differences are: rounded trigger guard, slide coating.
However the SW99 model is said to be not so successful as the "Walther" P99
בתרגום :אומרים שהסמיט לא מוצלח כמו הוולטר p99.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אדי. » 18 מאי 2004, 20:23

contender ערב טוב לך.
שים לב לציטוט שלך: גוף האקדח מיובא מגרמניה דהיינו מקורי. הבדלים עיקריים:בית ההדק מעוגל וציפוי הבריח שונה.
1. אז שינוי צורת בית ההדק לא עושה את ההדק עצמו חכם יותר (כהגדרתך).
2. האתר כנראה לאמספיק רציני, כי לגבי הבדלים הוא ממש לא מדיק. יש הבדלים מהותיים יותר
מצורת בית ההדק, ולפחות אחד מהם די חשוב. בריח של וולטר עשוי מפלדת נשק סטנדרטית,
לעומת בריח של סמיט העשוי מפלדת אל-חלד. כתוצאה מכך כנראה יש הבדלים בציפוי.
3. הסיגמה (אם זיכרוני לא מטעה אותי) פיתוח כושל של גלוק ולא של וולטר וחברת גלוק אפילו
תבעו את s\w על חיקוי.
4. ואחרון, אחרון חביב. האיכות :!: בלי שום ספק איכות הגימור של וולטר והכוונה היא לטיב
שטח של עיבוד שבבי גם במקומות לא פונקציונליים, צורה, ואסטטיות עולים על סמיט.
לגבי איכות פונקציונלית אני משער שעקב כך שזה פיתוח משותף הם עבדו לפי אותם אפיצויות
וטולרנסים.
לגבי המחיר. סמיט ויתרו על גימור חיצוני איכותי, יכול להיות שביקורת איכות שלהם היא 50
חלקים מתוך 100 מיוצרים ולא 100. יכול להיות שסמיט מעבד את הבריח מיציקה וולטר מגוש
מלא. וולטר גם מצרף לכל אקדח מטרת איפס(וזה עולה הרבה כסף). והכי חשוב הההמיסים.
יש הרבה דברים שעושים את ההבדל, אבל לא ההדק.
דבר נוסף. כתבת שאומרים שוולטר יותר טוב. בהחלט יכול להיות. אבל אחרי מלחמת ששת הימים אמרו שאנחנו יכולים לנצח גם את אמריקאיים :lol:
אני רציני
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי donduck » 18 מאי 2004, 21:40

ההבדל בין האינטרנט למאמר בעיתון מקצועי הוא בזה שהרשת סובלת הכל. כל דרדק זב חוטם יכול לחרטט שם על מה שהוא חושב שהוא יודע, אין REVIEW מקצועי ואין בקרה כמו במאמר בירחון רציני.

צריך לקבל כל מידע כזה בערבון מוגבל ביותר.

בתערוכת IWA 2003 שבה ביקרתי הוצגו אקדחי S&W 99 ואלו של וולטר באותו ביטן. הנציג המקומי של וולטר לא שש כל כך להסביר את ההבדלים אבל בסופו של דבר הסביר בדיוק את מה שאמר כאן אדי.

הכל פונקציה של מחיר ואמברגו
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד