דברים שיש לשמור
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
דברים שיש לשמור
האם לא ראוי שבסוף כל דיון (שראוי לכך), שבו נכתב על נושא מסוים-מאמר יחובר מתכני הדיון ו"יתוייק" במדור הכתבות?
למשל, אני חושב שראוי לשים כתבה על עניין החוק בנושאי הנשק בישראל...אולי כדאי גם לחלק את מדור הכתבות לפי קטגוריות (את כל כלי הנשק אפשר לאסוף לקטגוריה אחת, למשל)
כדאי להסדיר את הנושא-שפותח דיון, או מישהו המעוניין בכך, יפנה להנהלת האתר (אני מניח שזה התהליך)...ושתהיה כתובת ידועה לזה, מעין קישור
הפואנטה היא שראיתי מספר נושאים שחבל שלא עושים להם כתבות-אז עלה לי רעיון שכדאי לעשות "רפורמה" בכתבות....
למשל, אני חושב שראוי לשים כתבה על עניין החוק בנושאי הנשק בישראל...אולי כדאי גם לחלק את מדור הכתבות לפי קטגוריות (את כל כלי הנשק אפשר לאסוף לקטגוריה אחת, למשל)
כדאי להסדיר את הנושא-שפותח דיון, או מישהו המעוניין בכך, יפנה להנהלת האתר (אני מניח שזה התהליך)...ושתהיה כתובת ידועה לזה, מעין קישור
הפואנטה היא שראיתי מספר נושאים שחבל שלא עושים להם כתבות-אז עלה לי רעיון שכדאי לעשות "רפורמה" בכתבות....
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף
Webart כתב::D אחחחחחחחחחחחחח....
לו רק היה הזמן, המרץ וקצת מן היכולת....
אתה מעוניין לקחת את זה על עצמך?
אני אתעלם מהמשפט האחרון

אני מדבר על זה שפותח דיון/אשכול, או מי שמעוניין בכך, יכין סיכום של הדיון, מעין מסקנות ממה שנאמר מכל הצדדים (למשל, אם התגלתה טעות, כדאי להתחשב בתיקונים), ובזמנו החופשי יהפוך את זה לכתבה (אם קיימות כבר כתבות, זה אומר שיש זמן)...לא התכוונתי לנדב אותך אם זה מה שמשתמע ממה שאמרתי קודם (אלא אם תצטרך קודם להמיר את הכתבה לפורמט של דף אינטרנט, ואז כל פעם שמישהו יכתוב כתבה, אתה תצטרך לקחת חלק בתהליך)...
אולי בחופש הגדול (אני בי"ב) אני אוכל לעשות משהו בקשר לסיכום כתבות, אבל את שינוי מבנה "אגף הכתבות" אני לא יכול לעשות-בגלל חוסר ידע בתכנות
זאת הייתה הצעה לשיפור, לא התנדבתי

עריכה:
עוד דבר-הקישור שדיברתי אליו, הכוונה לסוג של דרך שבה אנשים יוכלו להעביר כתבות מהמחשב שלהם, או דרך דף אינטרנט, אל האתר...אז או שהנהלת האתר תבחן את הכתבה ותוסיף אותה, או שהדף ייכנס ישירות, ללא מגע
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים