כנסו והצביעו
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
רוב צופי CNN נגדנו - אבל זהו רוב צופי CNN
לא שזה חשוב.
תכנסו ל
http://www.awbansunset.com
ותווכחו - אנחנו במצב טוב.
מה שמכריע ענינים כאלו זה לא הרוב - אלא אותם אנשים שמוכנים תכ'לס לפעול (להפגין, לתרום, וכדומה) למען מטרתם.
לא שזה חשוב.
תכנסו ל
http://www.awbansunset.com
ותווכחו - אנחנו במצב טוב.
מה שמכריע ענינים כאלו זה לא הרוב - אלא אותם אנשים שמוכנים תכ'לס לפעול (להפגין, לתרום, וכדומה) למען מטרתם.
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.
Mao Tse Tung
Mao Tse Tung
- סליקאי כסף

נשק התקפי????
מה זאת אומרת נשק "התקפי" אין דבר כזה כל כלי הנשק בעולם מיועדים להגנה עצמית
ברור שבשביל הצד שנפגע זו התקפה
אני אומר למכור נשק שכל אדם שאין לו רישום פלילי ורישום נפשי כל שאר התבחינים זה חארטה..
במיוחד התבחין של קציני צבא
ראיתי קצינים יורים, חבל על הכלים שהם מחזיקים....
ברור שבשביל הצד שנפגע זו התקפה
אני אומר למכור נשק שכל אדם שאין לו רישום פלילי ורישום נפשי כל שאר התבחינים זה חארטה..
במיוחד התבחין של קציני צבא
ראיתי קצינים יורים, חבל על הכלים שהם מחזיקים....
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מר עדן23,
צר לי לאכזב אותך, אבל כפי שאני רואה את זה, כאשר מסוק אפאצ'י יורה טיל הלפייר לתוך חלון בניין או מכונית בעזה זה נקרא בעגה המקצועית "התקפה" ומכאן שהנשק הוא התקפי (זה שהדבר מוצדק או לא מוצדק זה סיבה אחרת).
כנ"ל כאשר סוכן מוסד "דופק" מס' כדורים לראשו של איזשהו טרוריסט ארור באישון לילה במיטתו. זה נקרא "התקפה".
הגנה זה כאשר מישהו אחר מתקיף אותך ואתה מגיב.
התקפה זה כאשר אתה הוא הצד היוזם של הקרב/פעולה.

צר לי לאכזב אותך, אבל כפי שאני רואה את זה, כאשר מסוק אפאצ'י יורה טיל הלפייר לתוך חלון בניין או מכונית בעזה זה נקרא בעגה המקצועית "התקפה" ומכאן שהנשק הוא התקפי (זה שהדבר מוצדק או לא מוצדק זה סיבה אחרת).
כנ"ל כאשר סוכן מוסד "דופק" מס' כדורים לראשו של איזשהו טרוריסט ארור באישון לילה במיטתו. זה נקרא "התקפה".
הגנה זה כאשר מישהו אחר מתקיף אותך ואתה מגיב.
התקפה זה כאשר אתה הוא הצד היוזם של הקרב/פעולה.
if you wanna shoot, shoot, don't talk
"נשק התקפי" היה המצאה של שונאי נשק בארה"ב - הכנופייה של שרה בריידי. פשוט חיפשו שעיר לעזאזל - נשק שקל לאסור על ייצורו ויבואו, על מנת להרגיל את האוכלוסייה לאיסורים המשכיים. לפי התבחינים ל"נשק התקפי" כל מה שעשו היה איסור על "נשק שנראה מפחיד (במיוחד)" ואיסור על ייצור מחסניות בעלות תכולה של יות מ-10 כדורים. השוו בין הנשק "גליל" (שיבוא נאסר באופן גורף ופרטי) לעומת הנשק "הדר" - כלי שאין לו ידית אחיזה בולטת, סתרשף, התקן לכידון, תבריג למשתק או מטול רימונים, שלדעתי לא היה מבייש אף חייל קרבי שרגיל לשאת "גליל".
לגבי איסורים ושמיסורים, ההיסטוריה פשוט חוזרת על עצמה. מישהו בממשל קם ואומר - נשק זה רע - אני המשרת שלך, רק אני רוצה נשק, אתם לא תקבלו, ואח"כ המשרת הופך לאדונים, וכו', וכו'.
לגבי איסורים ושמיסורים, ההיסטוריה פשוט חוזרת על עצמה. מישהו בממשל קם ואומר - נשק זה רע - אני המשרת שלך, רק אני רוצה נשק, אתם לא תקבלו, ואח"כ המשרת הופך לאדונים, וכו', וכו'.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הגנה עצמית
חברים
כל כלי נשק בין אם הוא נשק חם או קר נועד להגנה עצמית שהיא בעצם התקפה לפי ראות עינו של המותקף ...
פעילות צה"ל בכל מקום שהוא אם בירי אפצי' או בירי של פלאשט עדיין יש בו הגנה עצמית משום הפגיעה באדם או בקבוצת אנשים שיש מידע לגביהם שמתכננים או מעוניינים להוציא לאור פעולה שעלולה לפגוע במישרין או בעקיפין באזרחי המדינה או בבטחון הציבור והמדינה .
פעילות המוסד באשר היא בין אם בארץ ובין אם היא בח"ול מוצדקת עד היום לא שמעתי (ותאמין לי אם הייה קורה היינו יודעים) על איזו שהיא התנקשות מצד המוסד כלפי אישות מסוימת שלא הייה מוצדק מלבד הטעות בזיהוי במבצע "אביב נעורים " שבו ירו סוכני המוסד 14 כדורים באזרח מרוקני שצעד לתומו ברחובות לליהימר האדם זוהה בטעות כ עלי חסן סלאמה האחראי על ההוצאה לאור של הפיגוע באוליפיאדת מינכן...
זהו הזיהוי המוטעה היחידי שמוכר לי ....
ואם חלילה לא היו פוגעים ב10 שחוסלו באותו מבצע אני ואתה היינו בבעייה גדולה מאוד....
"באין תחבולות יפול עם"
לכן כל התקפה היא בגדר הגנה עצמית לטווח ארוך....
כל כלי נשק בין אם הוא נשק חם או קר נועד להגנה עצמית שהיא בעצם התקפה לפי ראות עינו של המותקף ...
פעילות צה"ל בכל מקום שהוא אם בירי אפצי' או בירי של פלאשט עדיין יש בו הגנה עצמית משום הפגיעה באדם או בקבוצת אנשים שיש מידע לגביהם שמתכננים או מעוניינים להוציא לאור פעולה שעלולה לפגוע במישרין או בעקיפין באזרחי המדינה או בבטחון הציבור והמדינה .
פעילות המוסד באשר היא בין אם בארץ ובין אם היא בח"ול מוצדקת עד היום לא שמעתי (ותאמין לי אם הייה קורה היינו יודעים) על איזו שהיא התנקשות מצד המוסד כלפי אישות מסוימת שלא הייה מוצדק מלבד הטעות בזיהוי במבצע "אביב נעורים " שבו ירו סוכני המוסד 14 כדורים באזרח מרוקני שצעד לתומו ברחובות לליהימר האדם זוהה בטעות כ עלי חסן סלאמה האחראי על ההוצאה לאור של הפיגוע באוליפיאדת מינכן...
זהו הזיהוי המוטעה היחידי שמוכר לי ....
ואם חלילה לא היו פוגעים ב10 שחוסלו באותו מבצע אני ואתה היינו בבעייה גדולה מאוד....
"באין תחבולות יפול עם"
לכן כל התקפה היא בגדר הגנה עצמית לטווח ארוך....
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
הגנה עצמית...
שוב שלום
אין שום פסול בביצוע סיכולים ממוקדים ויהייה האובייק שיהייה ,כולל יושב ראש הרש"פ
באם יש בסיכול הזה למנוע פעילות טרור שיש בה פגיעה בבטחון המדינה אזי כדאי שיבוצע בכל מקום בכל שעה ובכל אמצעי
הפעולות האלה מגינות עלי ועליך....
ולא נעשות בשביל הכיף...
אין שום פסול בביצוע סיכולים ממוקדים ויהייה האובייק שיהייה ,כולל יושב ראש הרש"פ
באם יש בסיכול הזה למנוע פעילות טרור שיש בה פגיעה בבטחון המדינה אזי כדאי שיבוצע בכל מקום בכל שעה ובכל אמצעי
הפעולות האלה מגינות עלי ועליך....
ולא נעשות בשביל הכיף...
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
עדן23, לגבי הסמל האישי שלך - זה אתה כורע שם בבירה?
http://www.isayeret.com/weapons/handgun ... -glock.jpg
http://www.isayeret.com/weapons/handgun ... -glock.jpg
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
200,000 מצביעים זה כבר חתך מייצג של האוכלוסיה בארה"ב...
- קוד: בחר הכל
לגמרי לא. זה חתך מייצג של אלו שנכנסו לאתר - גם ממדינות אחרות.
וגם זה לא, בהתחשב בקלות שבה ניתן להצביע פעמיים (מחק את ה cookies)
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.
Mao Tse Tung
Mao Tse Tung
- סליקאי כסף

עדן,
קצת סדר בדברים :
מבצע "אביב נעורים" היה מבצע משותף לסיירת מטכ"ל, שייטת 13 וסיירת הצנחנים, בוצע בעיר ביירות בשנת 1972, וכוון כנגד ראשי אירגוני המחבלים (בהם יאסר ערפאת ואחרים) ויצא לפועל בעקבות חטיפות המטוסים של אותן השנים.
חיסולו של אחמד בושיקי, המלצר האומלל שזוהה בטעות כמחבל, בעיר לילהאמר, בנורבגיה, היה אכן חלק מתוכנית החיסול עליה הורתה בזמנו, ראש ממשלת ישראל, גולדה מאיר ז"ל, בעקבות האירוע באולימפיאדת מינכן 1972, בו נרצח חלק גדול מספורטאי המשלחת הישראלית.
טעויות בזיהוי לא חסרות, כולל בפעילות צה"ל כאן באיזור הקרוב. כאשר נלחמים, קורות תקלות, לעיתים מצערות, אך זהו מחיר הלחימה.
וכמו שכתב פיג'י - כל נשק הורג, אם בידי המגן, אם בידי התוקף.
חיים ומאושרים לכולנו.
קצת סדר בדברים :
מבצע "אביב נעורים" היה מבצע משותף לסיירת מטכ"ל, שייטת 13 וסיירת הצנחנים, בוצע בעיר ביירות בשנת 1972, וכוון כנגד ראשי אירגוני המחבלים (בהם יאסר ערפאת ואחרים) ויצא לפועל בעקבות חטיפות המטוסים של אותן השנים.
חיסולו של אחמד בושיקי, המלצר האומלל שזוהה בטעות כמחבל, בעיר לילהאמר, בנורבגיה, היה אכן חלק מתוכנית החיסול עליה הורתה בזמנו, ראש ממשלת ישראל, גולדה מאיר ז"ל, בעקבות האירוע באולימפיאדת מינכן 1972, בו נרצח חלק גדול מספורטאי המשלחת הישראלית.
טעויות בזיהוי לא חסרות, כולל בפעילות צה"ל כאן באיזור הקרוב. כאשר נלחמים, קורות תקלות, לעיתים מצערות, אך זהו מחיר הלחימה.
וכמו שכתב פיג'י - כל נשק הורג, אם בידי המגן, אם בידי התוקף.
חיים ומאושרים לכולנו.
שוב, מה שמכריע ענינים כאלו זה לא הרוב - אלא אותם אנשים שמוכנים תכ'לס לפעול (להפגין, לתרום, וכדומה) למען מטרתם
מספר חברי קונגרס תומכים בביטול החוק - 222
מנוגדיןם - 190.
קראו את הכתובת שאל הקיר.
לנו זה לא ייעזור...
מספר חברי קונגרס תומכים בביטול החוק - 222
מנוגדיןם - 190.
קראו את הכתובת שאל הקיר.
לנו זה לא ייעזור...
Mao Tse Tung
Mao Tse Tung
- סליקאי כסף

גם המוסד הייה חלק....
שלום נועם ...
יש אמת בדבריך נכון בזמן מבצע אביב נעורים סיירת מטכ"ל אז בכינויה "היחידה" השתתפה בחיסולם של 3 אנשים בלבד בבירות מה שהוגדר אז כמכה מחץ לאירגוני הטרור
במבצע שארך בסך הכל 30 דקות (ההגעה לחופי בירות עם סירות הזודיאק הנסיעה ברכב עם 2 סוכני המוסד ביצוע החיסול וחזרה לחוף).
ונכון קורות טעויות בזיהוי במיוחד דו"צ
אבל העיקר ש5 שנים אחרי חוסל חסן סלאמה (הנסיך האדום) על ידי סוכנת מוסד...
בפיצוץ של מכונית תופת בזמן שחלף לו עם מכוניתו ביציאה ממטה אש"ף....
יש אמת בדבריך נכון בזמן מבצע אביב נעורים סיירת מטכ"ל אז בכינויה "היחידה" השתתפה בחיסולם של 3 אנשים בלבד בבירות מה שהוגדר אז כמכה מחץ לאירגוני הטרור
במבצע שארך בסך הכל 30 דקות (ההגעה לחופי בירות עם סירות הזודיאק הנסיעה ברכב עם 2 סוכני המוסד ביצוע החיסול וחזרה לחוף).
ונכון קורות טעויות בזיהוי במיוחד דו"צ
אבל העיקר ש5 שנים אחרי חוסל חסן סלאמה (הנסיך האדום) על ידי סוכנת מוסד...
בפיצוץ של מכונית תופת בזמן שחלף לו עם מכוניתו ביציאה ממטה אש"ף....
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
להוסיף על דבריו החכמים של נועם
"אביב נעורים" בתחילה נוצר כדי לנקום על הטבח של 11 הספורטאים באולימפיאדת מינכן
בידי ספטמבר השחור
"אביב נעורים" בתחילה נוצר כדי לנקום על הטבח של 11 הספורטאים באולימפיאדת מינכן
בידי ספטמבר השחור
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
נסחפנו קצת למחוזות שלא קשורים בכלל.......
התקנה הזאת שפגה תוקפה נקראת CRIME BILL והיא נחקקה ב-1994 על ידי קלינטון.
המטרה המוצהרת היתה להוציא מן השוק כלי נשק התקפיים...שההגיון שהוביל את ההגדרה הזו היה "מדוע מישהו צריך יותר מ-10 כדורים כדי להגן על עצמו??" או מדוע מישהו צריך נשק עם סתרשף בשביל הגנה עצמית? וכן להוציא מהשוק כלים שההסבה שלהם מחצי אוטומטי לאוטומטי מלא קלה ביותר (להלן עוזי עם מכנס פתוח). לתקנה הזו היה תוקף של 12 שנים ועכשיו בפני הקונגרס עומדת ההחלטה אם להאריך אותה או לא.
בתכלס, מטרת התקנה היא ליצור כרסום זוחל בזכות הנשיאה של כלי נשק של אזרחי ארה"ב... שיטת הסלמי. ובעיקרון זה עבד די טוב בכמה מדינות... לדוגמא, בניו יורק, קליפורניה, ניו גרזי פשוט תשכחו מלקבל רשיון נשיאה....
א.
התקנה הזאת שפגה תוקפה נקראת CRIME BILL והיא נחקקה ב-1994 על ידי קלינטון.
המטרה המוצהרת היתה להוציא מן השוק כלי נשק התקפיים...שההגיון שהוביל את ההגדרה הזו היה "מדוע מישהו צריך יותר מ-10 כדורים כדי להגן על עצמו??" או מדוע מישהו צריך נשק עם סתרשף בשביל הגנה עצמית? וכן להוציא מהשוק כלים שההסבה שלהם מחצי אוטומטי לאוטומטי מלא קלה ביותר (להלן עוזי עם מכנס פתוח). לתקנה הזו היה תוקף של 12 שנים ועכשיו בפני הקונגרס עומדת ההחלטה אם להאריך אותה או לא.
בתכלס, מטרת התקנה היא ליצור כרסום זוחל בזכות הנשיאה של כלי נשק של אזרחי ארה"ב... שיטת הסלמי. ובעיקרון זה עבד די טוב בכמה מדינות... לדוגמא, בניו יורק, קליפורניה, ניו גרזי פשוט תשכחו מלקבל רשיון נשיאה....
א.
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד