אני מעונין למכור נשק BERETTA92
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אני מעונין למכור נשק BERETTA92
אני מעונין למכור נשק BERETTA92 נשק עסוי אל חלד במצב חדש
- סליקאי ארד

ברטה 92
שלום אבגני
יש קצת יותר פרטים על הכלי כמו ... מה המחיר שאתה מבקש?
צורת התקשרות
יש קצת יותר פרטים על הכלי כמו ... מה המחיר שאתה מבקש?
צורת התקשרות
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
חברה, חברה...
רגע, רגע...
בא לשכונה בחור חדש, זה עדיין לא אומר שצריך לצחוק ולהפחיד את הבחור...
ולך יבגני,
ראשית ברוך הבא לסליק.
שנית אנא קרא את כללי הכתיבה בפורומים של האתר.
שלישית, אל תיקח ברצינות רבה מידי את ההלצות ובדיחות הדעת של החברים, הכל ברוח טובה [בדרך כלל...
]
רביעית הודעות כמו שלך למכירת נשק [או כל דבר אחר...] מפרסמים בפורוס הזה... ולא באחרים... וכמובן אין צורך לפרסם ביותר מאשר פעם אחת בפורום הזה...
חמישית רצוי לספק את מירב הפרטים על מה שאתה רוצה למכור, לדוגמא, הברטה שלך, מה שנת הייצור? כמה בעלים היו לאקדח? [כולל אותך...] כמה כדורים בערך נורו בכלי? מצב כללי של הכלי? אביזרים נלווים כלולים? [מחסניות? (איזה, כמה?) ערכת כלי ניקוי? נרתיק/ים? וכד...]
ולא פחות חשוב... כמה אתה רוצה על מה שאתה מוכר?
ו... איך מוצאים אותך חוץ מאשר להשאיר הודעה בפורום או הודעה פרטית? כגון מספר טלפון? כתובת דואר אלקטרוני?
אתה יודע יבגני, פרטים קטנים וזניחים אלו, בסך הכל יעזרו לך למכור את הכלי... לא?
בהצלחה
רגע, רגע...
ולך יבגני,
ראשית ברוך הבא לסליק.
שנית אנא קרא את כללי הכתיבה בפורומים של האתר.
שלישית, אל תיקח ברצינות רבה מידי את ההלצות ובדיחות הדעת של החברים, הכל ברוח טובה [בדרך כלל...
רביעית הודעות כמו שלך למכירת נשק [או כל דבר אחר...] מפרסמים בפורוס הזה... ולא באחרים... וכמובן אין צורך לפרסם ביותר מאשר פעם אחת בפורום הזה...
חמישית רצוי לספק את מירב הפרטים על מה שאתה רוצה למכור, לדוגמא, הברטה שלך, מה שנת הייצור? כמה בעלים היו לאקדח? [כולל אותך...] כמה כדורים בערך נורו בכלי? מצב כללי של הכלי? אביזרים נלווים כלולים? [מחסניות? (איזה, כמה?) ערכת כלי ניקוי? נרתיק/ים? וכד...]
ולא פחות חשוב... כמה אתה רוצה על מה שאתה מוכר?
ו... איך מוצאים אותך חוץ מאשר להשאיר הודעה בפורום או הודעה פרטית? כגון מספר טלפון? כתובת דואר אלקטרוני?
אתה יודע יבגני, פרטים קטנים וזניחים אלו, בסך הכל יעזרו לך למכור את הכלי... לא?
בהצלחה
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

עדין רלוונטי?
אם כן מה המחיר?
כמה ירה?
אפשר ליצור קשר ל0524475856
כמה ירה?
אפשר ליצור קשר ל0524475856
- סליקאי ארד

ACSman כתב:חברה, חברה...
רגע, רגע...
צודק במאה אחוז
למה
האם כל אלה שהגיבו בעקיצות ובלעג רוצים לשמור את האתר הזה רק לעצמם ולגרש בבוז כל אורח חדש? אסור לאדם לטעות בלי שיקטלו אותו?
אני מציע לכולם להמשיך ככה ולהציק לחדשים (קבלת פנים נהדרת...). רק כך נוכל להשמר מפני כל אותם טפשים מפשוטי העם שאינם לרמתנו...
או שאולי אנחנו בכלל בכיוון אחר? (שניה, אני אבדוק בעמוד הבית את מטרתו של "הסליק"..)
היום הוא היום הראשון של שארית חייך!
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד