הרצאה למתנדבי משטרת התנועה הארצית
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הרצאה למתנדבי משטרת התנועה הארצית
ביום ראשון הקרוב (ה-23 למאי ) ,אני מרצה ל-60 מתנדבים חדשים של משטרת התנועה הארצית ,העומדים לסיים את הקורס.
איזורי הפעילות שלהם -נתיבי אילון,כביש גהה ,כביש 5 ועוד.
נושאי השיחה -מערכות היחסים בין המתנדבים ,בינם לבין השוטרים ובעיקר היחסים מול הנהגים.
אשמח לקבל הערות, הארות ,וכל מסר עניני ובעל ערך בעינכם (ותודה מראש לכל הנמנעים מבדיחות בעניני שוטרים , "נמאס לנו ממכמונות המהירות" ושאר ירקות).
כמובן שמתנדבים נוספים יתקבלו בברכה .
מדי
איזורי הפעילות שלהם -נתיבי אילון,כביש גהה ,כביש 5 ועוד.
נושאי השיחה -מערכות היחסים בין המתנדבים ,בינם לבין השוטרים ובעיקר היחסים מול הנהגים.
אשמח לקבל הערות, הארות ,וכל מסר עניני ובעל ערך בעינכם (ותודה מראש לכל הנמנעים מבדיחות בעניני שוטרים , "נמאס לנו ממכמונות המהירות" ושאר ירקות).
כמובן שמתנדבים נוספים יתקבלו בברכה .
מדי
- סליקאי ארד

מומלץ להפנות את השאלה גם בפורום מתנדבי המשמר האזרחי בוואלה!, במיוחד לדיויד:
http://community.walla.co.il/ts.cgi?tss ... cat_id=503[/url]
http://community.walla.co.il/ts.cgi?tss ... cat_id=503[/url]
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
תודה לארנולד
ארנולד - תודה על ההפניה לפורום המתנדבים של וואלה
מדי
מדי
- סליקאי ארד

תשובה לקולונל
אני מתנדב מזה 10 שנים,כמו כן למדתי באקדמיית משטרה בקליפורניה.
כפי שכתבתי במבוא ,נושא ההרצאה -מערכות היחסים עם הגופים הסובבים את המתנדב -חבריו המתנדבים ,משפחתו,השוטרים, ובעיקר הנהגים.(מודל פורטר).
נקודות לדוגמא-התחושה המטעה שישיבה בניידת בולטת (כחול לבן +גשר תאורה דולק על הגג)
מחסנת את המתנדבים מפגיעות,(וההוכחה : -בחודשיים האחרונים 3 ניידות חדשות הרוסות)
חשיבות מתן הסיוע לנהגים -החלפת גלגל, סיוע במים לרדיאטור,ההתמקדות בעברות המעצבנות את הנהגים האחרים -נסיעה על השוליים, נסיעה בנתיב השמאלי.
תפקידנו לעזור לשוטרים ,לא לבקר, ל ל"קטר" על איכות הניידת בשעה שהם מקבלים ניידת חדשה יותר,ועוד..
קולונל, תודה על הענין ,ממתין להערותך
מדי
כפי שכתבתי במבוא ,נושא ההרצאה -מערכות היחסים עם הגופים הסובבים את המתנדב -חבריו המתנדבים ,משפחתו,השוטרים, ובעיקר הנהגים.(מודל פורטר).
נקודות לדוגמא-התחושה המטעה שישיבה בניידת בולטת (כחול לבן +גשר תאורה דולק על הגג)
מחסנת את המתנדבים מפגיעות,(וההוכחה : -בחודשיים האחרונים 3 ניידות חדשות הרוסות)
חשיבות מתן הסיוע לנהגים -החלפת גלגל, סיוע במים לרדיאטור,ההתמקדות בעברות המעצבנות את הנהגים האחרים -נסיעה על השוליים, נסיעה בנתיב השמאלי.
תפקידנו לעזור לשוטרים ,לא לבקר, ל ל"קטר" על איכות הניידת בשעה שהם מקבלים ניידת חדשה יותר,ועוד..
קולונל, תודה על הענין ,ממתין להערותך
מדי
- סליקאי ארד

מדי באיזה שלוחה אתה ? אני בעתודה מרכז ואם אתה מגיע הרבה למתקן (ב. דגן ) אשמח להזמין אותך לכוס קפה ולשמוע ממך בנושאים שונים. אולי תוכל גם להקדיש מזמנך לכל מתנדבי השלוחה שלי, לכולנו, מתחילים וותיקים כאחד תמיד יש עוד מה ללמוד....... 
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
מתנא
טרופר-גלוק
אני בשלוחת תל אביב ,ומגיע לעיתים קרובות (הייתי במשמרת אתמול ,וברח לי שבל"ר ,החיים לא תמיד הוגנים)
אשמח לתאם עמך ,פרדי מכיר אותי מצויין
הנייד של י 066-65-66-33
מדי
אני בשלוחת תל אביב ,ומגיע לעיתים קרובות (הייתי במשמרת אתמול ,וברח לי שבל"ר ,החיים לא תמיד הוגנים)
אשמח לתאם עמך ,פרדי מכיר אותי מצויין
הנייד של י 066-65-66-33
מדי
- סליקאי ארד

מדי שלום !
כנהג אני יודע בוודאות כי פנס אחד כחל שנוסע ללא מטרה מיוחדת ,,,גורם להרבה נהגים שנוטים ל"עבור את הגבול" לחזור למציאות !
ולדאבוני איני רואה מספיק ניידות שיטור על הכביש,,
ומשום מה את אלו שאני כן רואה הם תמיד באמצע רישום דו'ח לנהג בצד הדרך ,,,כשלפעמים הם יוצרים בעצמם מפגע תעבורתי ! וחבל,,
יש לשאוף למצב בו אם עוצר אותך שוטר לרוב יהיה זה לצורך הערה או הארה או עזרה ,,וחיוך, לא מפריע,,
ולפתע המשטרה היא לצידנו ולא נגדנו,,,
עודד
כנהג אני יודע בוודאות כי פנס אחד כחל שנוסע ללא מטרה מיוחדת ,,,גורם להרבה נהגים שנוטים ל"עבור את הגבול" לחזור למציאות !
ולדאבוני איני רואה מספיק ניידות שיטור על הכביש,,
ומשום מה את אלו שאני כן רואה הם תמיד באמצע רישום דו'ח לנהג בצד הדרך ,,,כשלפעמים הם יוצרים בעצמם מפגע תעבורתי ! וחבל,,
יש לשאוף למצב בו אם עוצר אותך שוטר לרוב יהיה זה לצורך הערה או הארה או עזרה ,,וחיוך, לא מפריע,,
ולפתע המשטרה היא לצידנו ולא נגדנו,,,
עודד
פחות -לרוב זה יותר,,
תגובה -משטרת התנועה
עודד שלום
היחס בין עצירה לשם אזהרה לבין רישום דו"ח הוא 1:1 בממוצע (ממוצע פרטי שלי )
כלומר על כל אזהרה הנהג הבא בממוצע יקבל דוח
לצער כולנו עם ישראל "קשה עורף" ,ואם שבוע לאחר מותו המזעזע והמצער של הילד משוהם (כי לא היה חגור )אנו מוצאים מאות הורים אשר אינם חוגרים את ילדיהם ,אנו זקוקים לאמצעי יותר דרסטי מאזהרה.
לקבלת פרופורציות -בעיר הרצליה פועלות כ-4 ניידות
בעיר סנטה ברברה בקליפורניה (אשר גודלה זהה להרצליה ) פועלות 34
אין כל סיכוי לבצע עברה בסנטה ברברה בלי לקבל דוח, ואצלנו -- אנו מחזיקים בשיא העולמי במספר ההרוגים.
לצערי אין בשוליים מקומות נוחים יותר לעצירה ולכן נדמה כי אנו מפריעים לתנועה (ולעיתים זה נכון)
כולנו היינו שמחים לראות יותר ניידות אבל ללא תקציבי עמותת אור ירוק (אשר לצער כולנו נוצרו עקב מותו בתאונת דרכים של רן נאור ז"ל "בנם של מייסדי העמותה ,) והמתנדבים גם את המעט הזה לא היינו רואים .
תודה על ההערה
מדי
היחס בין עצירה לשם אזהרה לבין רישום דו"ח הוא 1:1 בממוצע (ממוצע פרטי שלי )
כלומר על כל אזהרה הנהג הבא בממוצע יקבל דוח
לצער כולנו עם ישראל "קשה עורף" ,ואם שבוע לאחר מותו המזעזע והמצער של הילד משוהם (כי לא היה חגור )אנו מוצאים מאות הורים אשר אינם חוגרים את ילדיהם ,אנו זקוקים לאמצעי יותר דרסטי מאזהרה.
לקבלת פרופורציות -בעיר הרצליה פועלות כ-4 ניידות
בעיר סנטה ברברה בקליפורניה (אשר גודלה זהה להרצליה ) פועלות 34
אין כל סיכוי לבצע עברה בסנטה ברברה בלי לקבל דוח, ואצלנו -- אנו מחזיקים בשיא העולמי במספר ההרוגים.
לצערי אין בשוליים מקומות נוחים יותר לעצירה ולכן נדמה כי אנו מפריעים לתנועה (ולעיתים זה נכון)
כולנו היינו שמחים לראות יותר ניידות אבל ללא תקציבי עמותת אור ירוק (אשר לצער כולנו נוצרו עקב מותו בתאונת דרכים של רן נאור ז"ל "בנם של מייסדי העמותה ,) והמתנדבים גם את המעט הזה לא היינו רואים .
תודה על ההערה
מדי
- סליקאי ארד

- תרמתי למען הסליק

11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד