ייעוץ להחלפת אקדח

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי itamar » 17 מאי 2004, 14:46

Handgunner כתב:Itamar
כאשר האקדח במצב 1 הוא תמיד נצור ואין לי שום בעיה עם זה כי בזמן שליפה הבוהן נמצאת תמיד מעל הניצרה (גם בעת ירי).

אני לא מבין איך התגלגלנו לויכוח הזה... אין צורך להרצות לי על קולט 1911 ודומיו - לפני ההקלר שלי היה לי פארה אורדננס שנבנה ע"י איציק וטחן כמה אלפים טובים של כדורים.

כל מה שאמרתי זה של-HS2000 אין נצרה כמו לקולט או FN ולמי שזה לא מפריע לו, זה אחד האקדחים שבנויים הכי טוב בשוק. אני מעריך שזה כלי של 100,000 כדור + . שווה בהחלט מבט.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי katching » 22 מאי 2004, 11:11

חזרתי, קצת באיחור... מה לעשות חלקנו עדיין בצבא. :cry:

בכל אופן, בימים האחרונים עשיתי קצת חושבים והגעתי למסקנה שמשקל זה לא פונקציה אם אקדחים זה התחביב שלי.
בשבועות אלו אני מתכוון להצטרף לקורס ירי מעשי ועד אז אני מקווה לרכוש את הכלי המיוחל.
1. האם יש אקדחים מסויימים שיתאימו יותר או פחות לאופי הירי בקורס?
2. מי מחזיק מגוון של אקדחי CZ שאפשר להסתכל (וחשוב יותר לירות! :wink: )
3. באחד המטווחים האחרונים שהעברתי, הגיע מדריך ירי עם הבול M-5 הוא נתן לי לבדוק אותו וגם לפרק אותו. הוא התלונן על זה שהפירוק שלו ממש ממש לא נוח (הוא מסתובב עם טסטר!) ועל זה שיש לו נטייה לתקלות.
אני מניח שמדובר בתחזוקה לא נכונה או שהוא לא היחיד שמתלונן?
"IF IT'S AIN'T BROKEN DON'T FIX IT"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי itamar » 22 מאי 2004, 11:46

katching כתב:חזרתי, קצת באיחור... מה לעשות חלקנו עדיין בצבא. :cry:

בכל אופן, בימים האחרונים עשיתי קצת חושבים והגעתי למסקנה שמשקל זה לא פונקציה אם אקדחים זה התחביב שלי.
בשבועות אלו אני מתכוון להצטרף לקורס ירי מעשי ועד אז אני מקווה לרכוש את הכלי המיוחל.
1. האם יש אקדחים מסויימים שיתאימו יותר או פחות לאופי הירי בקורס?
2. מי מחזיק מגוון של אקדחי CZ שאפשר להסתכל (וחשוב יותר לירות! :wink: )
3. באחד המטווחים האחרונים שהעברתי, הגיע מדריך ירי עם הבול M-5 הוא נתן לי לבדוק אותו וגם לפרק אותו. הוא התלונן על זה שהפירוק שלו ממש ממש לא נוח (הוא מסתובב עם טסטר!) ועל זה שיש לו נטייה לתקלות.
אני מניח שמדובר בתחזוקה לא נכונה או שהוא לא היחיד שמתלונן?

1. משקל זה בהחלט גורם בעל השפעה מכרעת במיוחד במדינה בה אתה יכול לרכוש כלי אחד בלבד. היום זה תחביב, מחר יכול להתחשק לך לשאת אותו להגנה עצמית ואז משקל = אי נוחות
2. לגבי בחירת כלי, גם פה כדאי לזרום עם הזרם הכללי:
- אל תלך על קליברים אקזוטיים בגלל עלויות של תחמושת - 9ממ מספיק טוב
- כנ"ל אל תלך על כלים אקזוטיים + הרבה שיפורים. זה יעלה לך הון ויהיה קשה לך למכור
- לגבי 1911 ותואמיהם: כלים נחמדים אבל בור ללא תחתית מבחינת הוצאות. זה פשוט חגיגה לנשקים. תמיד יש מה להוסיף ומה לשפר וכמה שאתה משפר אותם הם נעשים יותר מסובכים לתחזוקה.

גלוק מבחינה זו זה אקדח אידיאלי. אתה יכול להשיג אותו בכל מיני גדלים וצורות ואביזרים לא חסרים לו. אתה יכול לרכוש קנה נוסף עם מפצה, ואת האופטיקה אם בא לך להשקיע בזה אתה יכול להרכיב ולהסיר בלחיצת כפתור ומבלי להבריג שום דבר באופן קבוע לנשק או לשנות אותו בצורה בלתי הפיכה. ואם בא לך למכור, אז תמיד יש לכלי הזה ביקוש יותר מאשר הצע. תסתכל בפורום "איזור סחר חופשי" אז תראה שגלוקים יד שניה נמכרים במחירים שנעים בין 2000 - 3000ש"ח.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 22 מאי 2004, 22:48

עדיין אם אתה מתכוון להכנס לירי מעשי אז עדיף בול או CZ ותואמיו
לשניהם הדק נפלא לירי מעשי בתחילת הקורס שלי יריתי בגלוק וממש לא
הדק ארוך ולא "חד"

וגם גלוק זה חגיגה לא קטנה בערך איזה 10000 שיפורים ואביזרים מבחינתי אותה הוצאה כמו ב1911

אני קניתי BUL M5 IPSC והוא נהדר לירי מעשי מגיע מהמפעל עם כל השיפורים שצריך
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 23 מאי 2004, 06:30

glockbuster כתב:וגם גלוק זה חגיגה לא קטנה בערך איזה 10000 שיפורים ואביזרים מבחינתי אותה הוצאה כמו ב1911

אתה יכול לפרט?
כשאיצק בנה לי את הפארה אורדננס עלות השיפורים בנשק עלתה על מחיר האקדח עצמו, וחלק מהם כללו שינויים די משמעותים בגוף ובצינה של הכלי. כמה שאני מנסה לחשוב, אני לא מצליח להגיע לאותה כמות של שיפורים בגלוק.

כשבאתי למכור את האקדח ב1997 לא יכולתי להוציא לקבל עליו יותר מ-1600 שח, כשעלות השיפורים + הכלי עצמו עברה את ה-4000שח.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 23 מאי 2004, 18:10

אני רציתי לומר כשרוצים להכנס לירי מעשי כל התמונה משתנה

אקדח לירי מעשי לא תמיד יתאים לנשיאה

בעניין הגלוק אחרי נבירה באינטרנט מצאתי טונה של שיפורים לגלוק לירי מעשי
עם קנה הייבריד, משפך מחסנית מוגדל מתאמים לכוונות השלכה (לא למסילות הסטנדרטיות)
,שיפורים להדק מחסניות 170 מ"מ ועוד הרבה פיצ'פקס

לכן אני חושב שגם במקרה כזה הגלוק הוא בור ללא תחתית לדוגמא:
http://www.custom-glock.com/
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Israel Kashat » 23 מאי 2004, 23:42

Practical shooting Americans which I know vote unanimously for some sort of the eternal 1911
Colt, Springfield, Wilson, Para Ordnance, Detonics, Caspian etc etc

For self-defence, assuming you want a cartridge in the chamber in order to react by one hand, I'd humbly recommend SIG 226/8, or Beretta 92FS
since the SIG is a Rolls-Royce and the Beretta is US Army choice
that's just personal opinion of course
סליקאי ארד
סליקאי ארד

המלצה

על ידי חבלני » 24 מאי 2004, 06:46

ישראל :הברטה היתה ברירת מחדל של הצבא האמריקאי לפי זיכרוני זה לא האקדח שזכה במיבחנים שנעשו שם
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Israel Kashat » 24 מאי 2004, 21:20

The Beretta won, together with the SIG 226; several manufacturers, e.g. Ruger, complained about the judgement and there was another
round of competition; SIG refused to participate since they won once, Beretta ran again and won again; indeed two of Beretta's advantages over the SIG was the price and Beretta's commitment to build a Berreta plant in USA; interesting, but Beretta's fans prefer the Italian made over the USA made; Glock's fans claim that it could have won the competition easily, but unfortunately the USA army required then a double-action gun
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי contender » 24 מאי 2004, 21:52

לאוהבי ה FN הטוב

גירסת עידן הפלסטיק

http://world.guns.ru/handguns/hg129-e.htm
LIFE BE IN IT!
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד