מחפש אקדח איכותי ואמין, יד שניה מאנשים מקצועיים.
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש אקדח איכותי ואמין, יד שניה מאנשים מקצועיים.
שלום,
הפנייה מיועדת לאלו מכם שעוסקים בירי מעשי\ ספורטיבי שמחזיקים ביותר מכלי אחד.
מחפש אקדח אמין ואיכותי במצב טוב (עדיפות ל9מ"מ, משקל לא מהווה בעיה) מה"משדרגים" שביניכם.
הפנייה מיועדת לאלו מכם שעוסקים בירי מעשי\ ספורטיבי שמחזיקים ביותר מכלי אחד.
מחפש אקדח אמין ואיכותי במצב טוב (עדיפות ל9מ"מ, משקל לא מהווה בעיה) מה"משדרגים" שביניכם.
"IF IT'S AIN'T BROKEN DON'T FIX IT"
Webart כתב:לחפש אקדח יד שניה מיורה מקצועי זה כמו לקנות אוטו מנהג מונית...![]()
דווקא כאן שווה לקנות את האקדח ממישהו לא מקצועי, שלא ירה אפילו חצי כדור מעבר למכסה אותה הוא חייב באימוני משרה"פ, הלא כך?
ידידי,
מה שאתה טוען הוא נכון מאוד, אבל... אני רוצה למצוא כלי ייחודי שהמחיר שלו לא בשמיים. מעבר לזה אנשים מקצועיים גם יודעים לשמור על הכלי ולתחזק אותו נכון, ופה צריך למצוא את האיזון.
לא רוצה להשמע בוטה, אבל חשבתי שאתה מחפש גלוק, ושני המושגים ("גלוק" ו"ייחודי") לא הולכים יחד.
לגבי עניין התחזוקה, מי שלא ירה באקדח, תחזוקתו מסתכמת בעיקר בכך שלא איחסן את האקדח בדלי של מי מלח...
ירי של 100 כדורים באקדח ללא שניקו אותו לאחר מכן, לא יפגע באף אקדח, נחות ככל שיהיה, אם לא בוצע בו ירי מסיבי לאורך תקופה.
בקיצור, אל תתפתה לחשוב שאנשים שיורים הרבה, אך יודעים לנקות ולשמן את האקדח, יוכלו לספק לך כלי יותר טוב ממי שמכר לך אקדח בן 10 שנים שירה 100 כדורים, לא יצא מהכספת מעולם ויחד עם זאת, לא נוקה...
לגבי עניין התחזוקה, מי שלא ירה באקדח, תחזוקתו מסתכמת בעיקר בכך שלא איחסן את האקדח בדלי של מי מלח...
ירי של 100 כדורים באקדח ללא שניקו אותו לאחר מכן, לא יפגע באף אקדח, נחות ככל שיהיה, אם לא בוצע בו ירי מסיבי לאורך תקופה.
בקיצור, אל תתפתה לחשוב שאנשים שיורים הרבה, אך יודעים לנקות ולשמן את האקדח, יוכלו לספק לך כלי יותר טוב ממי שמכר לך אקדח בן 10 שנים שירה 100 כדורים, לא יצא מהכספת מעולם ויחד עם זאת, לא נוקה...
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
KATCHING, ידידי,
אני קניתי גלוק לפני מספר חודשים, ללא כל שיפורים.
בעליו המקוריים של האקדח אמר לי שהאקדח ישב אצלו 7-8 שנים בכספת, וירה רק מה שמשרד הפנים חייב אותו + 15 כדור לשנה- זניח ביותר לגלוק, כידוע.
לפני יומיים קיבלתי תשובה לתיארוך שנת ייצורו של האקדח, ויצא שהוא מ- 1992.
אין לי מושג לאן נעלמו 5 שנים מחייו של האקדח, אבל בכל זאת, האקדח במצב כמו חדש, ממש מעולה. לאט לאט אני מכניס בו שיפורים ולומד עליו בעצמי.
בקשר לניקוי האקדח- אתה יכול לשאול את גלוקי מה יצא מהאקדח שלי כשניקינו אותו ביחד לפני שבוע בנתניה- ועדיין הוא עבד ללא שום תקלה עד אז, כאשר למען ההגינות רק אציין שהוא לא ירה עד אז יותר מ- 1500-1700 כדור, כך שלא נראה לי שהיה מה שיפריע לו יותר מדי- בכל זאת זה גלוק, אבל עדיין דבר עם גלוקי.
המקרה שלי בא לתמוך בטענתו של WEBRAT .
בהצלחה לך,
אני קניתי גלוק לפני מספר חודשים, ללא כל שיפורים.
בעליו המקוריים של האקדח אמר לי שהאקדח ישב אצלו 7-8 שנים בכספת, וירה רק מה שמשרד הפנים חייב אותו + 15 כדור לשנה- זניח ביותר לגלוק, כידוע.
לפני יומיים קיבלתי תשובה לתיארוך שנת ייצורו של האקדח, ויצא שהוא מ- 1992.
אין לי מושג לאן נעלמו 5 שנים מחייו של האקדח, אבל בכל זאת, האקדח במצב כמו חדש, ממש מעולה. לאט לאט אני מכניס בו שיפורים ולומד עליו בעצמי.
בקשר לניקוי האקדח- אתה יכול לשאול את גלוקי מה יצא מהאקדח שלי כשניקינו אותו ביחד לפני שבוע בנתניה- ועדיין הוא עבד ללא שום תקלה עד אז, כאשר למען ההגינות רק אציין שהוא לא ירה עד אז יותר מ- 1500-1700 כדור, כך שלא נראה לי שהיה מה שיפריע לו יותר מדי- בכל זאת זה גלוק, אבל עדיין דבר עם גלוקי.
המקרה שלי בא לתמוך בטענתו של WEBRAT .
בהצלחה לך,
עומר.
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
[quote="Webart"]לא רוצה להשמע בוטה, אבל חשבתי שאתה מחפש גלוק, ושני המושגים ("גלוק" ו"ייחודי") לא הולכים יחד.
ידידי,
אני מעולם לא חיפשתי גלוק ואני גם לא מתכוון. אם אי פעם שאלתי על גלוק בפורום זה או אחר היה זה בשביל חבר שמחפש אחד. לי אישית כפי שאמרתי קודם אין כימיה עם הגלוק.
תודה על העצה אני אקח את זה לתשומת ליבי.
ידידי,
אני מעולם לא חיפשתי גלוק ואני גם לא מתכוון. אם אי פעם שאלתי על גלוק בפורום זה או אחר היה זה בשביל חבר שמחפש אחד. לי אישית כפי שאמרתי קודם אין כימיה עם הגלוק.
תודה על העצה אני אקח את זה לתשומת ליבי.
האם אתה מעוניין באקדח סי זד 009 שלא ירו בו למעט מחוייבות משרד הפנים במחיר מציאה
( 1000 ש"ח ) אנא חזור לכתובת bat_7@hotmail.com
( 1000 ש"ח ) אנא חזור לכתובת bat_7@hotmail.com
- סליקאי ארד

8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד