ירי ברובה ברט 050
דני תותח על
לא רוצה להישמע כמו מנייאק ,אבל לי זה נשמע כמו בדיחה.
בשביל לירות במטווח צאלים ,אני מתכוון ליח' צבאיות שצריכות לבצע תאומים טלפוניים עם כל
העולם בשביל לקבל מטווח ואישור ירי במטווח.
אז על אחת כמה וכמה לא יכניסו אזרחים למטווחים צבאיים כי זה פשוט נוגד את הנוהלים שלהם
וגם הדבר הכי חשוב הוא שלא נהייה מבוטחים אם יקרה חס וחלילה פציעה ,או איזה אסון
לא עלינו ..מלח מים מלח ...................................................................
דני אחי רד מהעיניין הזה זה פשוט פתח לצרות.
ביי דורון
לא רוצה להישמע כמו מנייאק ,אבל לי זה נשמע כמו בדיחה.
בשביל לירות במטווח צאלים ,אני מתכוון ליח' צבאיות שצריכות לבצע תאומים טלפוניים עם כל
העולם בשביל לקבל מטווח ואישור ירי במטווח.
אז על אחת כמה וכמה לא יכניסו אזרחים למטווחים צבאיים כי זה פשוט נוגד את הנוהלים שלהם
וגם הדבר הכי חשוב הוא שלא נהייה מבוטחים אם יקרה חס וחלילה פציעה ,או איזה אסון
לא עלינו ..מלח מים מלח ...................................................................
דני אחי רד מהעיניין הזה זה פשוט פתח לצרות.
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
סליקאים יקרים,
אני מזמין אתכם בזאת לחולות שבטה למטווח:
הצלחתי לקבל תומ"ת נ"מ מסוג M-163 וולקן אחרי קצת מיקוח עם סיב"ט ומשרה"פ. נותרו לי 2,500 פגזי 20 מ"מ מהמילואים האחרונים, והם סתם תופסים מקום בכספת. כל מי שיכול להביא טיסן מוזמן לבוא למפגש, אבל אני מתריע שעדיף לירות בקצב מופחת, 20 פגזים לשנייה במקום 50, אחרת לא מספיקים ליהנות.
קיום המפגש מותנה במינימום 3 משתתפים (אחד לנהוג בתומ"ת) ו-2 בשביל לכוון אותו להורדה מהמוביל באתר המטווח, וביום ללא רוחות קשות - לא קל להטיס טיסן ברוח סערה.
מי שיצליח להפיל הכי הרבה טיסנים יקבל שובר הנחה לפרויקט הבא שלי: משגר טילים צ'פראל (משומש במצב טוב, רק 3,600 שעות מנוע ו-25 פגיעות 14.5 מ"מ על התובה).
אני מזמין אתכם בזאת לחולות שבטה למטווח:
הצלחתי לקבל תומ"ת נ"מ מסוג M-163 וולקן אחרי קצת מיקוח עם סיב"ט ומשרה"פ. נותרו לי 2,500 פגזי 20 מ"מ מהמילואים האחרונים, והם סתם תופסים מקום בכספת. כל מי שיכול להביא טיסן מוזמן לבוא למפגש, אבל אני מתריע שעדיף לירות בקצב מופחת, 20 פגזים לשנייה במקום 50, אחרת לא מספיקים ליהנות.
קיום המפגש מותנה במינימום 3 משתתפים (אחד לנהוג בתומ"ת) ו-2 בשביל לכוון אותו להורדה מהמוביל באתר המטווח, וביום ללא רוחות קשות - לא קל להטיס טיסן ברוח סערה.
מי שיצליח להפיל הכי הרבה טיסנים יקבל שובר הנחה לפרויקט הבא שלי: משגר טילים צ'פראל (משומש במצב טוב, רק 3,600 שעות מנוע ו-25 פגיעות 14.5 מ"מ על התובה).
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
כל יום זה דבר חדש ................
כל יום אני לומד דבר חדש.............
כל יום יש הדרכה חדשה...............
היום הדרכתי קבוצה של מפ"י על נטרול מחבל מתאבד במקום העבודה עם כל ההשלחות.
יש לי חומר על ההדרכה .
רק לÏ- מדרכי ירי ישאפשרות ללמוד על החומר הנ"ל.
תודה מדני התותח@
( בקשר לתשובה על ירי בברט 050 מ"מ תגיע הודעה על מועד למטווח .)
תודה מדני התותח@
כל יום אני לומד דבר חדש.............
כל יום יש הדרכה חדשה...............
היום הדרכתי קבוצה של מפ"י על נטרול מחבל מתאבד במקום העבודה עם כל ההשלחות.
יש לי חומר על ההדרכה .
רק לÏ- מדרכי ירי ישאפשרות ללמוד על החומר הנ"ל.
תודה מדני התותח@
( בקשר לתשובה על ירי בברט 050 מ"מ תגיע הודעה על מועד למטווח .)
תודה מדני התותח@
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד